Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M.lady
    12. Ožujak 2017. 16:09

baby123

wanttobemama

Curke moje, nakon nekoliko negativnih testova i svijetlih crtica ja danas nakon 8 dana kasnjena napravila clearblue digitalni i plus ko kuća s tim sa on pokazuje da sam trudna 2-3 tjedna :) napravila sam na isti urin i onaj test sa ebay-a on i dalje pokazuje jedva vidljivu crticu. :)

Aiiii cestitaaaam 😍😍😍

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• M.lady
    12. Ožujak 2017. 16:14

Drage moje jako ste velika potpora 😉😉😉 moja vjestica prolazi sutra a onda idemo u akciju, nadam se uspjesnu. Svima vama neka se pokazee ogroman plusic 

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

mono1111
    12. Ožujak 2017. 17:35

Neo,
    Dobrodosla. Mozda je ovaj mjesec O bila.kasnije pa nije jos vrijeme da dodje M, ili je.jednostavno ovaj mjesec izostala O pa ti zato kasni.

neo
    12. Ožujak 2017. 18:19

mono1111

Neo,
    Dobrodosla. Mozda je ovaj mjesec O bila.kasnije pa nije jos vrijeme da dodje M, ili je.jednostavno ovaj mjesec izostala O pa ti zato kasni.

Osjetim kad mi je ovulacija jer me probada jako u jajniku tako da znam da je bila ovaj mjesec. A nisam bas ni pod stresom da bi zbog toga kasnila. Pricekat cu jos sutra ako ne dobim pa cu ponovit test

url=https://lilypie.com]

• Elviramagistic
    12. Ožujak 2017. 18:45

baby123

kad  elviramagistic kad ćeš radit test?
    Neo dobro došla.i ja sam zadnju imala 12.02,eto skroz smo blizu,s tim da ja sutra trebam dobiti..nadam se da neću!!!!!!!!

Pa cekat cu do 16 ili cak 18 i ako do onda ne dobim radim test :) bas znog te kasne ovulacije mi nema smisla prije raditi

bejb23
    12. Ožujak 2017. 19:24

Wanttobemama cestiiiiitaaam!!! :)) 
    Nove curke, dobro dosle. 
    Neo, nadam se da ce biti plusic. :) 
    Trudilice, sreetno!
    Mono, kako si ti? 

💗Baby E💗

mono1111
    12. Ožujak 2017. 20:48

Bejb,

A evo...ok sam. Bilo je i boljih dana. Kao da sam dosla pred zid, i ne znam kamo dalje. Jos M nisam dobila, osim ako je onaj iscjedak bio, ne znam kad cu je dobiti ni kad ju mogu ocekivati, a valjda cu dobiti tu neku stimulaciju, ne znam nista. Idem sutra opet u Petrovu, u ambulantu kod svoje dokt.pa.cu valjda znati vise.
    Kako si ti??

Cookie
    12. Ožujak 2017. 23:11

pusa svima i sretno u novom tkednu.
    Plusekima čestitam

• baby123
    13. Ožujak 2017. 06:53

mono1111

Bejb,

A evo…ok sam. Bilo je i boljih dana. Kao da sam dosla pred zid, i ne znam kamo dalje. Jos M nisam dobila, osim ako je onaj iscjedak bio, ne znam kad cu je dobiti ni kad ju mogu ocekivati, a valjda cu dobiti tu neku stimulaciju, ne znam nista. Idem sutra opet u Petrovu, u ambulantu kod svoje dokt.pa.cu valjda znati vise.
    Kako si ti??

Joj mono naša budi jaka draga,moraš izdržat,Sve se to na kraju isplati.kad dođe bebać,mi ekipa s foruma moramo se upuznat i makar sa svih krajeva države doć tebi i organizirat BABINE.ja sam ZA.!!!!!!!!!!!
    Evo meni vještice nema, a inače mi odma ranim jutrom dođe.uffffff nervoze,samo molim Boga da se nije šta prominilo pa da ne dođe popodne.al ne vjerujem ako nije do sad stigla.idem odma u 8.00 u ljekarnu po test i pi-piiiiii !!!!!!!!!!!

• Sretnamama
    13. Ožujak 2017. 09:47

baby123

kad  elviramagistic kad ćeš radit test?
    Neo dobro došla.i ja sam zadnju imala 12.02,eto skroz smo blizu,s tim da ja sutra trebam dobiti..nadam se da neću!!!!!!!!

Baby123 ..... Iiiiii?!?! Ponedjeljak jee?!!!!! Jel ima novosti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.