Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby123
    13. Ožujak 2017. 09:51

sretna mama evo radila i negativan.možda sam se trebala strpit do ujutro....?!?al nema veze ako ne dođe onda ču ga za dva dana ponovit.možda je još mala trudnoća?radila sam Clear blue.
    Joj da bar ne dobijem....

• Elviramagistic
    13. Ožujak 2017. 10:43

baby123

sretna mama evo radila i negativan.možda sam se trebala strpit do ujutro….?!?al nema veze ako ne dođe onda ču ga za dva dana ponovit.možda je još mala trudnoća?radila sam Clear blue.
    Joj da bar ne dobijem….

Ma samo hrabro :) ja drzim figice da ne dode :) a kad si imala ovulaciju? Mozda je jos prerano za test

• baby123
    13. Ožujak 2017. 10:57

a oko 27.02,al čudno mi je jer su mi stvari uvik točne.a strpit ću se sad do četvrtka u jutro....

mono1111
    13. Ožujak 2017. 11:11

Cookie,

Baby123,
    Ma doci ce i bolji period.sigurno !!
    Da, daaa, to bi bilo bas super !!!!!:)

• Elviramagistic
    13. Ožujak 2017. 12:10

baby123

a oko 27.02,al čudno mi je jer su mi stvari uvik točne.a strpit ću se sad do četvrtka u jutro….

Ma svi cekamo sa tobom..ja ocekujem sutra ili u srijedu pa ako ne dode planiram u cetvrtak ili petak ujutro napraviti test :)

Cookie
    13. Ožujak 2017. 13:14

Hej cure,
    bila sam danas na uzv. Kazu nek pricekam M koja bi uskoro trebala i onda na kontrolu.
    tad binovo trebalo izaći. Sutra krećem na job.

• baby38
    13. Ožujak 2017. 15:07

Cookie

Hej cure,
    bila sam danas na uzv. Kazu nek pricekam M koja bi uskoro trebala i onda na kontrolu.

Hej Cookie,
    koliko si bila trudna kad si zvršila na kiretaži ?

neo
    13. Ožujak 2017. 15:39

Moja evo kasni 3.dan. Neznam vise sta da mislim. Bojim se previse nadat jer ce onda bit jos vece razocaranje.

url=https://lilypie.com]

Cookie
    13. Ožujak 2017. 16:41

baby38

Cookie

Hej cure,

Hej Cookie,
    koliko si bila trudna kad si zvršila na kiretaži ?

4,5 tjedana prema Beta hcg i uzv kaki mi je rekao ginekolog.
    a prema M koja je bila zadnji put 9.1. 6,6.

Sad od Ergometrina kojeg dam dodatno pila tri dana nije izasao ugrusak , krvarenja nema a dezurna danas u ambulanti mi je rekla da prema svemu sto vidi M treba stići uskoro i nek samo s njom prirodno izade.
    obzirombda se dobro osjećam to je to. Rekla je da mi ionako ne bi produzili bolovanje obzirom da je kiretaza bila 26.2.

13. Ožujak 2017. 17:10

Javim vam se sutra kako je prošao pregled i da li je cura ili dečko :-) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.