Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    06. Ožujak 2017. 12:45

Larimara,
    Sto se tice progesterona, sigurna si ;), samo ga ti nastavi uzimati do 12 tt i drzim fige da uspije ovaj put !!! Javljaj novosti !!!

Baby123,
    E da, samo 27 godina !!! Nadam se da ces jos ostvariti jednuuu T.!!

Teddybear,
    Drzim figeeee da ne dobijes M jos nekih godinu dana !!!
    Javljaj obavezno..

I ostalim curama zelim da sto prije ostvare urednu T.

Mene je trbuh dns ubijao, popila sam cak dva.brufena jer nisam mogla. I dobila sam neki jaci smedji iscjedak, moguce da je to pocetak M, iskreno se nadam da je.
    Sutra bi trebala ici u Petrovu, ako dobijem M necu ici, ako mi se nastavi ovaj smedji iscjedak ici cu.

Teddy Bear
    06. Ožujak 2017. 13:06

mono1111

Larimara,
    Sto se tice progesterona, sigurna si ;), samo ga ti nastavi uzimati do 12 tt i drzim fige da uspije ovaj put !!! Javljaj novosti !!!

Baby123,
    E da, samo 27 godina !!! Nadam se da ces jos ostvariti jednuuu T.!!

Teddybear,
    Drzim figeeee da ne dobijes M jos nekih godinu dana !!!
    Javljaj obavezno..

I ostalim curama zelim da sto prije ostvare urednu T.

Mene je trbuh dns ubijao, popila sam cak dva.brufena jer nisam mogla. I dobila sam neki jaci smedji iscjedak, moguce da je to pocetak M, iskreno se nadam da je.
    Sutra bi trebala ici u Petrovu, ako dobijem M necu ici, ako mi se nastavi ovaj smedji iscjedak ici cu.

Hvala ti ženo. Mene cijeli dan stomak lagano probada i nekakav čudan osjećaj, kao da se grči,  ne znam kako bi opisala drugačije, inače ja nemam neke posebne simptome kad mi treba menstruacija doći, tako da se sve nadam da je to to, pogotovo što me grudi bole i neka mi mučnina, grudi su me tako boljele u prošlim trudnoćama, ali se nešto ne mogu sjetiti ovog bockanja u donjem dijelu stomaka.
    Kad sam imala čišćenje sa prvom trudnoćom, menstruacija mi je došla poslije 40 dana, prvo iscjedak pa onda pravo krvarenje, ali nije bilo ništa obilno. 

suza4
    06. Ožujak 2017. 16:17

Mono jesi ti imala biokemijsku?😮

mono1111
    06. Ožujak 2017. 22:08

Teddy,
    Hm..nadam se da je T kod tebe u pitanju.
    Napisala si vec, ali.kad moras tj.ne moras M dobiti??

Suza,
    Nisam imala biokemisku, tri spontana bas.
    Zasto???

suza4
    07. Ožujak 2017. 08:33

Ma pitam...ja nr znam sta sam ja imala spontani ili biokemijsku...dr kaze biokemijska.
    3testa bila + ali to je tako blijedi plus na svakom.. beta 75.9 prosli utorak.jucer sam prokrvarila beta jucer 4.2...sad mi jr kao menstruacija,malo jaca sa ugruscima,vidila se tockica jucer na uzv ali to je bilo tako sitno.Bila bi sad 5tj.

mono1111
    07. Ožujak 2017. 08:55

Suza,
    To ti je biokemijska T. Jer kod tako malih vrijednosti bete je skoro uvijek biokemiska.
    Kad si vadilamislila betu da ti je bila 4?? Jucer je bio uzv i vidjelo se nesto? To ce titi sad sve izaci s M, ako vec nije.
    Sretno iduci put

suza4
    07. Ožujak 2017. 09:03

Jucer je beta bila 4.2 bas kad sam prokrvarila.(u prosli utorak je bjla 75.9)..bojala sam se da necu na kiretazu,kaze dr da nema potrebe da ce samo izaci...

larimara
    07. Ožujak 2017. 11:23

MONO!
    Sto se dogada kod tebe? Jesi li dobro i jesi li isla u bolnicu?
    Eh,da ti kazem...jos nisam bila kod doktora vec sam samo zakazala termin i to u petak.
    Imala sam nakon implantacijskog jos malo krvarenja,ali je stalo. Ne znam je li od progestana ili samo od sebe.
    Idem tek iduci petak onda bi se trebalo i srce vidjeti...zasad je sve dobro pa ni nema potrebe da molim da me ranije prime.
    Trenutno imam samo metalni okus ...po tome znam da sam jos trudna...

Teddy Bear
    07. Ožujak 2017. 11:28

mono1111

Teddy,
    Hm..nadam se da je T kod tebe u pitanju.
    Napisala si vec, ali.kad moras tj.ne moras M dobiti??

Suza,
    Nisam imala biokemisku, tri spontana bas.
    Zasto???

Jutro, trebala bih dobiti nekad za dva dana, ali napominjem da meni ciklus šeta 31-33 dana. Sve se nadam da neću, mada me je popustio osjećaj, nekako imam pritisak koda ću svaki trenutak procuriti. Rekla sam da neću raditi test prije petka jutro ako ne dobijem do tada.

• Sretnamama
    07. Ožujak 2017. 12:10

baby123

okozeleno

Zdravo cure… :)

Kako ste mi? Nestala sam na neko vrijeme, satraše me obaveze…
    Čestitam novim trudnicama… onima koje čekaju - držim fige!
    Onima koje su, nažalost, prošle loše iskustvo šaljem jedan veliki virtualni zagrljaj!!!

Ja sam, eto, dobro… menga bi trebala (ili NEtrebala) doć 13.03…. čekam, a ne očekujem previše jer sam se dvaput razočarala već… ono, baš sam si nekako složila u glavi da nema smisla previše razmišljati o tome i sekirati se bezveze… ak bude - bit će… ak ne, već će jednom bit…
    mlada sam, imam vremena dovoljno… heh

o oko zeleno tebe očekujem hahahahah trebam i ja dobit 13.3,i točno razmišljam ko i ti…dva puta ništa i ne nadam se,ako bude,bude i kad bude.bitno da prođe sve u redu.skupa znaći sa TEDDY BEARodbrojajemo.ima li još koja trudilica koja je s nama u odbrojavanju

Pridruzujem se odbrojavanju ...ja 16.03 (ne)ocekujem  :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.