Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    light
    08. Ožujak 2017. 20:36

Pa znam da kile sigurno imaju veze s opcenitim stanjem organizma ali da mi na nalazu napise da moram na redukcijsku dijetu? Ali nema veze. Ja jesam nabila te kile ali to je samo zbog nepravilne prehrane i kasnog veceranja i grickalica. To cu izbacit i pripazit i ne brinem za to. Jednostavno cjelokupni tretman mi nije ok. Svaki put kad dođem prepričavam sve iz početka? Zar nije mogla na brzinu procitat sve povijesti bolesti od prije (ima ih 3) prije nego me pozvala u prdinaciju....

baarbaraa29
    08. Ožujak 2017. 20:39

Beba, Bejb, Kathryn, Mono  hvala! Sljedeći korak će mi definitivno biti stjerat svoju ginu u kut, ponjet suzavac i zaprijetit joj dok mi ili ona ne napiše uputnicu za humanu ili ja njenom rukom, ali mislim da ću se ipak morat strpit za to do ljeta jer očito da sad i tako ne stignem to ništa.. Samo si tovarim dodatan stres, kao da mi ovi prijašnji mjeseci nisu bili dovoljno stresni.
    Priuštiti ću si taj luksuz i uzet neko vrijeme pauzu od tog svega, a onda u nove pobjede, a do tada kao što Light kaže malo poradit na prehrani, vitamini.....
    A što se tvoje situacije Light tiče isto nemam riječi! Zamisli, sad su i javno privatnici deklarirani kao ti koji imaju strpljenja i razumjevanja! Uh! Evo iz mog iskustva jedina razlika između njih i soc.je samo vrijeme provedeno unutra, a kvantiteta nije isto što i kvaliteta! Jednostavno treba imati sreće i potrefiti nekoga tko će biti voljan posvetit se tebi kao osobi i kao slučaju (mislim na dijagnoze i rješavanje problema) a to je očito danas jako teško! U svakom slučaju ne želim ti ništa manje sreće nego sebi u rješavanju svega toga!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

larimara
    08. Ožujak 2017. 21:03

light

Pa znam da kile sigurno imaju veze s opcenitim stanjem organizma ali da mi na nalazu napise da moram na redukcijsku dijetu? Ali nema veze. Ja jesam nabila te kile ali to je samo zbog nepravilne prehrane i kasnog veceranja i grickalica. To cu izbacit i pripazit i ne brinem za to. Jednostavno cjelokupni tretman mi nije ok. Svaki put kad dođem prepričavam sve iz početka? Zar nije mogla na brzinu procitat sve povijesti bolesti od prije (ima ih 3) prije nego me pozvala u prdinaciju….

Najlakse je napisati da pacijent mora na djetu kad ni sami ne znaju tocno od kuda da pocnu. Tretman nikako nije bio OK po onom sto pises...Zalosno je da svaki put moras sve isponova prepricavati. Vjerojatno im se ne citaju nalazi i povijest bolesti,lakse je pitati,brze ide. To ti kazem iz iskustva. Laborant sam u bolnici,a gospoda doktori imaju sve nalaze od pacijenta u PC-u,ali oni uredno zovu nas na telefon i ometaju nas u radu. Nazalost je tvoja doktorica ili nezainteresirana pa joj se ne cita ili ima jako puno pacijenata pa ne stigne od svakog citat. Svejedno,ja bih otisla drugdje. Zagreb je velik i ima dosta dobrih drugih doktora.

light
    08. Ožujak 2017. 21:38

Pitanje, znaci jucer sam "prokrvarila" ali krvi nema prakticki nista. Znaci mogla bi cijela dva dana bit s 1 uloskom koliko krvi ima a ni on ne bi bio pun. Krv je tamna i čudna i sad sam išla na wc obrisala se i bilo je samo tamno smeđa krv i neka sluz dugačka. Znači sve je suho bez krvi trenutno samo ta tamna sluz. Šta se to događa? Ja ne razumijem evo zašto me nije jutros htjela pogledat na uzv a rekla sam joj da krvi prakticki nema? Baš sam jadna i tužna. Ovo se ne može nazvat menstruacijom. Smeđi trag krvi na ulošku. Da li je nekoj od vas ikad bilo ovako? Imam jos 1 test pa cu ujutro testirat kad je vec ona pitala jesam li sigurna da nisam trudna jer mogu krvarit talo u trudnoći samo da budem mirna ali ovo je horor što proživljavam

Crna35
    08. Ožujak 2017. 22:32

light

Pitanje, znaci jucer sam "prokrvarila" ali krvi nema prakticki nista. Znaci mogla bi cijela dva dana bit s 1 uloskom koliko krvi ima a ni on ne bi bio pun. Krv je tamna i čudna i sad sam išla na wc obrisala se i bilo je samo tamno smeđa krv i neka sluz dugačka. Znači sve je suho bez krvi trenutno samo ta tamna sluz. Šta se to događa? Ja ne razumijem evo zašto me nije jutros htjela pogledat na uzv a rekla sam joj da krvi prakticki nema? Baš sam jadna i tužna. Ovo se ne može nazvat menstruacijom. Smeđi trag krvi na ulošku. Da li je nekoj od vas ikad bilo ovako? Imam jos 1 test pa cu ujutro testirat kad je vec ona pitala jesam li sigurna da nisam trudna jer mogu krvarit talo u trudnoći samo da budem mirna ali ovo je horor što proživljavam

light,mislim da ti je sada najsigurnije da izvadis betu pa da po njoj vidis.

bejb23
    08. Ožujak 2017. 22:40

Sad vas citam i ne vjerujem. Znam i iz osobnog iskustva da se dosta doktora ponasa kao da su bogovi, nedodirljivi, njima i njihovima se ne moze takvo sto dogoditi pa se i ne mogu naci u doticnoj situaciji pa se zato i tako ponasaju. Samo smo im broj. Ali stvarno prelaze svaku granicu. Svaka cast onima koji s razumijevanjem pristupaju pacijentu. Rijetki su. 
    Barbara, pokusaj sto manje biti pod stresom i nadam se da ce ti tvoja dr dati sve uputnice za pretrage i da ce uskoro biti +
    Light, stvarno ne znam sto reci. Ne kuzim sto joj je bio problem napraviti uzv nego dolazi do nekih zakljucaka na temelju razgovora. Nadam se da ces ujutro ugledati plus!!

💗Baby E💗

larimara
    08. Ožujak 2017. 22:55

light

To smede krvarenje moze imati puno uzroka. Meni je dolazilo u trudnoci. U ovoj zadnjoj se pojavilo isto sa sluzi i za 2-3 dana bio mi je pozitivan test.
    Prije te trudnoce, mi se pojavilo s time da je tako pocelo i nastavilo se dalje jace i zavrsilo spontanim...tako da se na osnovu toga ne moze znati 100% sta je. Po mome najbolje rani test za trudnocu ili jos bolje beta koja je najpreciznija!

mono1111
    08. Ožujak 2017. 23:19

Light,
    Uptavo sam ti bila.odg.na onoj drugoj temi,.pa da.ne pisem sve iznova.
    Ta.Sprem mi se sve manje svidja. Napisala sam ti bila svoje iskustvo s njom u Petrovoj.
    Moja dokt.je potpuno drukcija. Makar i ja nju moram podsjecati sto je sve bilo sa mnom, ali vecinu toga je zapamtila, kad sam ja cesto tamo.
    Ona me npr.normalno gledala u uto a odmah sam rekla da sam dobila smedji iscjedak neki, i ja sam.ju jos pitala da ako dobijem M ili jace prokrvarim da li da ipak dodjem za tj.dana, rekla je da !! Da su to neka oskudna krvarenja, ali npr.imas ih i ti.
    Ne znam koji bi ti savjet pametan dana. 
    A sto se tice tog tvog krvarenja, iskreno nemam pojma. Bila si pisala da ti je endo bio zadebljan, on je zadebljan i prije M i onda se prirodno oljusti, a ako.je dovoljno zadebljan nastupiti ce normalna O, kao sto je meni prije bila a sad npr.vise nije jer mi je endo jako tanak i jako.se malo oljusti zato imam i oskudna krvarenje kod M, nemam vise kao prije.
    Ali ako je tebi bio zadebljan, trebala bi ti svakako biti normalna M...
    Ali sigurno ti nesto nije ni u redu s hormonima posto nakon Duphastona nisi bila dobila M dosta dugo.
    Evo ti primjer. Meni je prije tjedan dana, tj.malo vise endo bio 6 mm, i nakon tj.dana, znaci u uto se on, bar ja pretpostavljam.oljustio i dobila sam neki smedji iscjedak i na uzv je endo bio samo 2 mm, takav je inace u vrijeme.M.
    Ali sigurno ako ti je endo deblji, a ako su ti rekli da je zadebljan, sigurno ti nije bio samo 6 mm, trebala bi dobiti normalnu M.
    Stvarno ne znam.
    Pricekaj iduci ciklus, neka ti da stimulaciju, bar nesto, po to si i u biti dosla,.iskoristi maksimalno sto mozes dobiti od te Sprem.

light
    08. Ožujak 2017. 23:20

Ne znam šta da mislim. Ne vjerujem da je trudnoća jer prije nego sam prokrvarila bolile su me grudi a sad me nista vise ne boli i skroz su splasnule. Ne znam sta je, ne razumijem. Inace bi mi ona stvar da oprostite na detaljnom izrazu bila sva puna krvi a sad je cista nema nista, samo malo na papiru. Stavila sam sad dnevni jer nista ne curi a bolje se osjecam s njim. Brine me takva mjesecnica i to sam i njoj rekla a ona me nije dozivjela uopce. Jer koliko znam sluznica bi se morala ocistiti i onda se ponovno izgraditi da bude spremna za oplođeno jajasce a kod mene kao da se nije ni oljustila pa kako ce se onda kvalitetno obnoviti? Postavljam to pitanje a odgovora nigdje

mono1111
    08. Ožujak 2017. 23:22

Slazem se s Larimarom.
    Pa i ja sam imala smedji iscjedak odmah na pocetku T, radila sam neke glupe testove s ebaya koji nisu bili.pokazali dok nisam.kupila normalan u ljekarni.

Najpouzdanije bi ti bilo da izvadis betu, ako zelis sigurno ustanoviti tj.iskljuciti T i traziti drugi uzrok svemu tome.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.