Larimara,
Odlicno za Progestan. To pijes ?? Koliko puta dnevno?
Cookie,
Super. Biti ce ti sve bolje i bolje. Radim, radim. Bila sam na bolovanju od pocetka T kad sam saznala pa dva tjedna iza kiretaze imas pravo, makar sam se.prije bila vratila ali sluzbeno nisam zatvarala bolovanje na koje sam imala pravo, na tih dva tjedna.
Imam 27 god za dva mjeseca :)
I ja isto planiram ponovno kada dobijem M, proslo je 61 dan i nista. Dobila sam neki estrofem za zadebljanje endometrija pa kada se zadeblja prirodno bi se i trebao oljustiti valjda, makar sam bila dobila neki smedji iscjedak, nemam pojma i mislila sam da M stize ali ne ! Mozda je to neka nuspojava tog estrofema. Idem u uto u Petrovu na uzv opet.
A drugo nista posebno.
Samo i vi tako nastavite ! Kazu da se tako rani spontani dogadjaju radi krom.gresaka i da se one ne ponavljaju ( makar ne znam sto je meni bilo 3 puta ) ali vjeruj da ce iduci put biti sve ok.
Bas me zanima kad ces ti M dobiti, posto si isto bila na vakumskoj kiretazi.
Da li ti radis? Jos uvijek si na bolovanju??
idem 10.3.na kontrolu, ovaj tj sam na bolovanju jos.
ne zurim na job, chillam doma iskreno :)
Psihicki se zelim odmoriti
Cookie,
Iskoristi sve sto mozes !!
Odmori se i kreni dalje u nove pobijede!
MONO!
Trosim progesteron 2x dnevno po 2 kapsule. Tako su mi ranije bili preporucili. Ne pijem ga,uzimam vaginalno. Zasad sve OK. Planirala sam sutra do doktora,ali mislim da je jako rano pa cu jos malo sacekati. Sad sam mirna,ionako ni on ne bi u ovom trenutku mogao vise,mozda jedino da izvadim betu...U predzadnjoj trudnoci sam bila luda za betom i vadila je svaki drugi dan,a nekad i svaki dan(!). Sad sam na porodiljnom i kod kuce pa ne mogu petljati s betom kako bih htjela,ali mozda i bolje.
Naravno to mi nije ni jedan doktor radio vec ja osobno;)))
Dobro jutro svima,spremam se za posla i razmisljam o tome da za dva tri dana ne ocekujem menstruaciju...svi simptomi trudnoce su tu,ali ne smijem se previse radovati...uglavnom grudi su mi bolne i teske,u stomaku stalno imam nekakvu mucninu,grcice u jajnicima kao da cu svaki tren procuriti,budim se cesto da idem mokriti,lice mi je danima prekriveno cudnim pristevima.....sve u svemu,ili sam trudna ili me pere cudan pms . Drzite mi fige..pusa
Tddy bear držim ti fige naravno,kako i svim ostalim trudilicama!!!!!!!!!!!ja je ne očekujem isto kroz nekoliko dana!
Javljaj nam informacije.ja nemam nikakvih simptoma za sada.možda nema ništa ni ovaj mjesec.
MONO tebi je tek 27 god.hahahahah draga moja po tvom iskustvu šta se tiće trudnoća i svega šta ide uz to ja sam mislila da si puno starija.baš si me iznenadila.meni je 32.
Tddy bear držim ti fige naravno,kako i svim ostalim trudilicama!!!!!!!!!!!ja je ne očekujem isto kroz nekoliko dana!
Javljaj nam informacije.ja nemam nikakvih simptoma za sada.možda nema ništa ni ovaj mjesec.
MONO tebi je tek 27 god.hahahahah draga moja po tvom iskustvu šta se tiće trudnoća i svega šta ide uz to ja sam mislila da si puno starija.baš si me iznenadila.meni je 32.
Baš si me obradovala, znači obje smo u iščekivanju. Svakako ću se javljati.
I meni će na ljeto 32 godina.
ja sam sad u 1.mj.napunila...ovo bi mi bilo treće dijete!!!!!!!!!
Brzo su mi njih dvoje narasli i baš želim još jedno!!!!!!!!!nadam se da če ovaj mjesec bit puuuno ++++++,
COOKIE nadam se da češ ubrzo opet +++ ugledat i imat pravu školsku trudnoću!!!!!!
Zdravo cure... :)
Kako ste mi? Nestala sam na neko vrijeme, satraše me obaveze...
Čestitam novim trudnicama... onima koje čekaju - držim fige!
Onima koje su, nažalost, prošle loše iskustvo šaljem jedan veliki virtualni zagrljaj!!!
Ja sam, eto, dobro... menga bi trebala (ili NEtrebala) doć 13.03.... čekam, a ne očekujem previše jer sam se dvaput razočarala već... ono, baš sam si nekako složila u glavi da nema smisla previše razmišljati o tome i sekirati se bezveze... ak bude - bit će... ak ne, već će jednom bit...
mlada sam, imam vremena dovoljno... heh
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Zdravo cure… :)
Kako ste mi? Nestala sam na neko vrijeme, satraše me obaveze…
Čestitam novim trudnicama… onima koje čekaju - držim fige!
Onima koje su, nažalost, prošle loše iskustvo šaljem jedan veliki virtualni zagrljaj!!!
Ja sam, eto, dobro… menga bi trebala (ili NEtrebala) doć 13.03…. čekam, a ne očekujem previše jer sam se dvaput razočarala već… ono, baš sam si nekako složila u glavi da nema smisla previše razmišljati o tome i sekirati se bezveze… ak bude - bit će… ak ne, već će jednom bit…
mlada sam, imam vremena dovoljno… heh
o oko zeleno tebe očekujem hahahahah trebam i ja dobit 13.3,i točno razmišljam ko i ti...dva puta ništa i ne nadam se,ako bude,bude i kad bude.bitno da prođe sve u redu.skupa znaći sa TEDDY BEARodbrojajemo.ima li još koja trudilica koja je s nama u odbrojavanju
Sortiraj odgovore
Najstariji