Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    larimara
    03. Ožujak 2017. 19:01

MONO!
    Nisam nasla danas svog ginekologa. Imao je godisnji i vraca se u ponedjeljak. Onda cu upasti samo onako bez termina;)))
    Dat ce mo progesterone,sigurno. Sad se lupam po glavi jer sam onaj ostatak koji sam imala ili zametnula negdje ili cak bacila u smece. Tko zna mozda se nesto i bude vidjelo do ponedjeljka,iako mislim da je jako rano.

mono1111
    03. Ožujak 2017. 22:05

Larimara,
    Rano je, nista se jos ne moze vidjeti.
    Odi u ponedjeljak kod njega onda.
    Javiii

baarbaraa29
    04. Ožujak 2017. 16:27

Procitajte 💝

https://www.google.hr/amp/www.novizivot.net/2017/03/01/trogodisnjakinja-pitala-znas-li-zasto-je-bogu-trebalo-toliko-vremena-da-ti-da-bebu/amp/

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

larimara
    04. Ožujak 2017. 20:47

mono1111lja

Larimara,
    Rano je, nista se jos ne moze vidjeti.
    Odi u ponedjeljak kod njega onda.
    Javiii

Draga MONO!
    Evo danas sam u apoteci i to bez recepta uspjela izvuci moje PROGESTAN kapsule. Neku pricu sam smuljala i dali mi bez recepta. Platila i sve super! Sad sam mirnija jer znam da ni doktor ne bi ovog trena mogao vise napraviti. Moram cekati,javit cu sta je bilo dalje. On radi tek u ponedjeljak poslije podne. Izludila bih da sam samo cekala. Naravno da PROGESTAN nije carobna formula da trudnoca uspije,ali je svakako pomoc koja ne steti...

Cookie
    05. Ožujak 2017. 09:11

bok cure, velika pusa svima.

Malo sam odmarala od neta jer ne želim citati ruzne stvari i razbijati glavu.
    odmaram s mužem
    Već sam puno bolje, krvarenje je slabije, a bolova nema.

Cookie
    05. Ožujak 2017. 09:18

mono1111

Cookie,
    Normalni su ti bolovi nakon vakumske kiretaze i moguci su nakon par dana izljevi krvi,.pa se nemoj zabrinuti, taako su bar meni rekli.
    Meni je proslo 57 dana nakon vakumske kiretaze ii jos uvijek nisam dobila.
    Bila sam jucer na uzv u Petrovoj, dala mi je dokt.estrofem koji ce mi zadebljati endo i kad on bude jako zadebljan valjda ce se sam poceti ljustiti i krenuti ce M.
    Trebala bi dobiti M za nekih 4 do 6 tjedana, reci ce ti valjda na pregledu kad vide stanje na uzv.
    I da,.meni je ostalo ostatak zutog tijela od T valjda pa zato ni nije nastupila M. Tako mi je dokt.rekla.

Mono hvala ti. Ja sam u svom kalendaru na mobu lijepo resetirala sve postavke i kad dođe M krećemo ponovo. U posao :) ali tek na ljeto kad bumo po cijele dane skupa na praznicima.

Mono jesi na bolovanju ili radis? Koliko g imas? Ja cu uskoro 36

mono1111
    05. Ožujak 2017. 10:21

Larimara,
    Odlicno za Progestan. To pijes ?? Koliko puta dnevno?

Cookie,
    Super. Biti ce ti sve bolje i bolje. Radim, radim. Bila sam na bolovanju od pocetka T kad sam saznala pa dva tjedna iza kiretaze imas pravo, makar sam se.prije bila vratila ali sluzbeno nisam zatvarala bolovanje na koje sam imala pravo, na tih dva tjedna.
    Imam 27 god za dva mjeseca :)
    I ja isto planiram ponovno kada dobijem M, proslo je 61 dan i nista. Dobila sam neki estrofem za zadebljanje endometrija pa kada se zadeblja prirodno bi se i trebao oljustiti valjda, makar sam bila dobila neki smedji iscjedak, nemam pojma i mislila sam da M stize ali ne ! Mozda je to neka nuspojava tog estrofema. Idem u uto u Petrovu na uzv opet.
    A drugo nista posebno.
    Samo i vi tako nastavite ! Kazu da se tako rani spontani dogadjaju radi krom.gresaka i da se one ne ponavljaju ( makar ne znam sto je meni bilo 3 puta ) ali vjeruj da ce iduci put biti sve ok.
    Bas me zanima kad ces ti M dobiti, posto si isto bila na vakumskoj kiretazi.
    Da li ti radis? Jos uvijek si na bolovanju??

Cookie
    05. Ožujak 2017. 13:08

idem 10.3.na kontrolu, ovaj tj sam na bolovanju jos.
    ne zurim na job, chillam doma iskreno :)

Psihicki se zelim odmoriti

mono1111
    05. Ožujak 2017. 13:58

Cookie,
    Iskoristi sve sto mozes !!
    Odmori se i kreni dalje u nove pobijede!

larimara
    05. Ožujak 2017. 23:47

MONO!
    Trosim progesteron 2x dnevno po 2 kapsule. Tako su mi ranije bili preporucili. Ne pijem ga,uzimam vaginalno. Zasad sve OK. Planirala sam sutra do doktora,ali mislim da je jako rano pa cu jos malo sacekati. Sad sam mirna,ionako ni on ne bi u ovom trenutku mogao vise,mozda jedino da izvadim betu...U predzadnjoj trudnoci sam bila luda za betom i vadila je svaki drugi dan,a nekad i svaki dan(!). Sad sam na porodiljnom i kod kuce pa ne mogu petljati s betom kako bih htjela,ali mozda i bolje.
    Naravno to mi nije ni jedan doktor radio vec ja osobno;)))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI