kako iskustvo imate ,nakon kiretaže što Vam je doktor savjetovao kad možete poćeti raditi ponovo na bebi ?
bok cure, danas i jučer me malo probada i boli u trbuhu. Sad sam dosla s posla, uzivam uz Cosmo i kavicu. Chillam... Trudim se stvarno bit opustena..
pusica svima i sretno ❤
kako iskustvo imate ,nakon kiretaže što Vam je doktor savjetovao kad možete poćeti raditi ponovo na bebi ?
Ovisi koliko si bila trudna? Mi smo nakon 3 ciklusa smjeli ponovno, od tada je prošla godina dana i još ništa :(
Ovisi koliko si bila trudna? Mi smo nakon 3 ciklusa smjeli ponovno, od tada je prošla godina dana i još ništa :(
9 tjedana ..
Ja sam bila manje trudna ali mislim da je uvijek najbole slušat šta doktor kaže po tom pitanju makar neki liječnici kažu da je jedan ciklus sasvim dovoljan i da se može ostvarit zdrava trudnoća
Baby38 sto se desilo?
Inace preporucuju pricekati 3-6ciklusa, kako kome!
Bok curke...
Nadam se da ste mi sve dobro.. čitam vas i pratim redovito.
Sve koje ste dobile M i u ovom mjesecu... ne očajavajte, glava gore i borba i dalje. Lavice smo mi!
Sve koje su ugledale plusice, od srca čestitam i želim vam uredne trudnoće.
Mono, nadam se da tvoja M napokon dolazi!! I odmah akcija... od srca sreća najveća!
Baby38, tebi također sreća u borbi da što prije ugledaš ponovno plusić :)
m.girl, draga moja... javljaj za vrkutu i macu :)
Kod mene evo bi M trebala stici za tjedan dana... zadnjih par dana imam jako žuti iscjedak, nit me svrbi, niti peče. Samo je onak osjetljivo mi nekak, ali danas puno manje. Ima li koja iskustva o takvom iscjetku?
Svima skupa puse i pozdravi!
Baby38 sto se desilo?
Inace preporucuju pricekati 3-6ciklusa, kako kome!
plod se nije razvio ,srce nije prokucalo....
Ivcy, ne mogu vjerovati da je toliko prošlo... uživaj samo domeka sa svojom malom štrucom :)
…
Kod mene evo bi M trebala stici za tjedan dana… zadnjih par dana imam jako žuti iscjedak, nit me svrbi, niti peče. Samo je onak osjetljivo mi nekak, ali danas puno manje. Ima li koja iskustva o takvom iscjetku?
Svima skupa puse i pozdravi!
Mogao bi biti tzv. sunčani iscjedak. Držim fige da je...
Sortiraj odgovore
Najstariji