Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena27
    23. Veljača 2017. 14:30

m.girl imaš evine kapi 25 kn sadrže 90% vrkute pije se 30 kapi dnevno 

m.girl6
    23. Veljača 2017. 14:36

nena27, vjerujem da ti ponestaje snage, ali nemoj gubiti nadu, desit će se kad se najmanje nadaš.
    Mono, hvala ti na savjetima, već smo bili na maci i muž i ja i krenut ćemo ponovno. Ja sam uvijek samo jednu žličicu si uzela, jer mi je još i dan danas pregadna, a moj muž je znao staviti i dvije vrhom, kaže da mu je fina, reko dobro onda. :) Nakon menge i vađenja hormona počinjem sa vrkutom pa ćemo vidjeti jel će imati kakvog učinka. Ne gubim nadu, makar vidim da mi je muž malo potonuo jer oko nas samo niču nove trudnoće i to "kakti" od prve, a to ga ubije u pojam. Oni to nekako teže podnese nego mi žene. 
    Daa, u pravu si, poslije menge odma u nove akcije!!! Hvala ti i ja tebi držim fige da si što prije ostvariš trudnoću, kao i svima ostalim trudilicama! :)) pusee

Noa 💙

• baby38
    23. Veljača 2017. 14:36

pozdrav curke !
    čestitam svim novim trudnicama i želim vam školsku trudnoću ..

m.girl6
    23. Veljača 2017. 14:37

e hvala ti nena, kupit ću si to :)) kaj isto poslije menge se pije ko i čaj?

Noa 💙

• baby38
    23. Veljača 2017. 14:39

Nama ostalima želim da što prije ugledamo plusiće +++++ i da bude sve ok ...

nena27
    23. Veljača 2017. 14:40

Pa da iako na njima piše da se pije 3 mj bez prekida, netko kaže ne dok M traje netko kaže nakon ovulacije tek, tako da ne znam što da ti točno kažem ima više verzija 

• baby38
    23. Veljača 2017. 14:41

kako iskustvo imate ,nakon kiretaže što Vam je doktor savjetovao kad možete poćeti raditi ponovo na bebi ?

Cookie
    23. Veljača 2017. 14:47

bok cure, danas i jučer me malo probada i boli u trbuhu. Sad sam dosla s posla, uzivam uz Cosmo i kavicu. Chillam... Trudim se stvarno bit opustena..
    pusica svima i sretno ❤

light
    23. Veljača 2017. 15:01

baby38

kako iskustvo imate ,nakon kiretaže što Vam je doktor savjetovao kad možete poćeti raditi ponovo na bebi ?

Ovisi koliko si bila trudna? Mi smo nakon 3 ciklusa smjeli ponovno, od tada je prošla godina dana i još ništa :( 

• baby38
    23. Veljača 2017. 15:06

light

baby38

Ovisi koliko si bila trudna? Mi smo nakon 3 ciklusa smjeli ponovno, od tada je prošla godina dana i još ništa :(

9 tjedana ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI