WannaBeMama kad trebaš dobiti, mene jutros boli kao da ću dobiti danas mi je 24dc, 9dpo mjerim i temperaturu još uvijek je povišena oko 37
Bok curke
Danas sam išla vaditi progesteron i TSH, T3 i T4.
T3 mi je 1,41, T4 106,52, TSH 2,11 a progesteron 9,46, a piše u lutealnoj fazi da mora biti od 16-59.
Sad guglam malo i vidim da je jako nizak. Jel imala koja od vas takav slučaj? To se rješava tabletama ili?
Noa 💙
Wannabemama,
Pokušaj se strpiti do vremena očekivane mjesečnice pa napravi test,svaka žena je različit a i sve to može i ne mora bit znak trudnoće.ja sam isto jaako nestrpljiva i par puta sam radila test već 5 dana nakon o i iz nekog razloga on bude pozitivan,a kasnije vise ne,a da ne govorim o simptomima-sve sam ih već imala😀
url=https://lilypie.com]
DANTE
WannaBeMama kad trebaš dobiti, mene jutros boli kao da ću dobiti danas mi je 24dc, 9dpo mjerim i temperaturu još uvijek je povišena oko 37
nena27
Trebala bi je dobit za 5 dana...inace imam jako uredne mjesecnice i nikad me nisu bolili jajnici 6 dana prije nego imam dobit stvari...onda se jos jutros pojavila ta bol u zelucu ...tako da mi nista nije jasno...a mozda umisljam...
Tebi drzim fige :D
28💃
37🦸🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
Prva tura klomida u 4.mj 2024.
Wannabemama,
Pokušaj se strpiti do vremena očekivane mjesečnice pa napravi test,svaka žena je različit a i sve to može i ne mora bit znak trudnoće.ja sam isto jaako nestrpljiva i par puta sam radila test već 5 dana nakon o i iz nekog razloga on bude pozitivan,a kasnije vise ne,a da ne govorim o simptomima-sve sam ih već imala😀
Da i ja mislim da bi se definitivno trebala strpit do dana ocekivanje vjestice...al znas kako je...od puste zelje da postanem mama pocnem stvarat neke filmove u glavi...onda mi sve vec postanje sumljivo 😏...
Al jos uvijek se nadam +
:))
28💃
37🦸🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
Prva tura klomida u 4.mj 2024.
Bok curke
Danas sam išla vaditi progesteron i TSH, T3 i T4.
T3 mi je 1,41, T4 106,52, TSH 2,11 a progesteron 9,46, a piše u lutealnoj fazi da mora biti od 16-59.
Sad guglam malo i vidim da je jako nizak. Jel imala koja od vas takav slučaj? To se rješava tabletama ili?
Meni je progesterona 13nmol/l i isto guglala i. Utvrdila da mi je nizak,vadila sam ga 21.dc,ali to meni ispada 1 dan nakon o,jer imam duže cikluse,danas idem kod gin pa ti javim sta je rekla.Koliko nakon o si ti vadila progesteron?
DANTE
Beba, i ja sam ga isto vadila 21.dan ciklusa. A meni ti je O 14., 15.dan. Znači sedam dana nakon sam ga vadila. A sad čekam mengu, treba doći 28.2. pa onda idem vaditi i druge spolne hormone, pa nakon toga kod ginekologinje sa svim nalazima. Nadam se da se taj progesteron može regulirati tabletama.
Noa 💙
Mgirl,
Kod niskog progesterona se daje Duphastone, u tvom slucaju je nizak, ali negdje su ref vrijednosti vec od 5.
Nije na odmet opcenito od O probati piti Duphastone par ciklusa, kao sto je Bormastra pila. On moze samo pospjesiti zacece ako je stvarno stvar da do T ne dolazi radi niskog progesterona.
Beba, sto tebi pise na nalazu? Koje su ti ref.vrijednosti progesterona??
Nisi li mi napisala da si tjedan dana nakon O isla vaditi progesteron??? On se ne vadi dan nakon O, nego 7 do 9 dana nakon.
Ti si bila radila onaj test koji je ispao poz?? Jesi ga opet radila??
Wannabemamma,
Cure su pisale da su vec i prije testa dobile zgaravicu, to nije klasican simptom T takoali rano ali moze biti jer je svatko drukciji.
Pricekaj jos koji dan pa napravi test.
Mgirl,
Kod niskog progesterona se daje Duphastone, u tvom slucaju je nizak, ali negdje su ref vrijednosti vec od 5.
Nije na odmet opcenito od O probati piti Duphastone par ciklusa, kao sto je Bormastra pila. On moze samo pospjesiti zacece ako je stvarno stvar da do T ne dolazi radi niskog progesterona.
Beba, sto tebi pise na nalazu? Koje su ti ref.vrijednosti progesterona??
Nisi li mi napisala da si tjedan dana nakon O isla vaditi progesteron??? On se ne vadi dan nakon O, nego 7 do 9 dana nakon.
Ti si bila radila onaj test koji je ispao poz?? Jesi ga opet radila??
Wannabemamma,
Cure su pisale da su vec i prije testa dobile zgaravicu, to nije klasican simptom T takoali rano ali moze biti jer je svatko drukciji.
Pricekaj jos koji dan pa napravi test.
Mono,
Vadila sam krv 21.dc ali moji ciklusi su prosječno na 33 dana,pa mi je to ispalo dan nakon o,ref vrijednosti su mi od 5.3-86,ali sam čitala da je za trudnoću potrebno bar 25nmol/l. Već mi se to dr put desilo sa testom,5 dana nakon o blaga dr crta,poslije ništa,jučer sam dobila ,ne kužim.
DANTE
Evo cure ,ja sad završila sa dr,ona kaže da progesteron nije nizak,vidim da mi je u povijest bolesti napisala pco,iako je od svih uzv samo jednom rekla da mi je jedan jajnik policističnog izgleda,uglavnom sad idem na humanu.da li je netko od vas bio i zna kakve sad pretrage treba tamo raditi?
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji