Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena27
    21. Veljača 2017. 07:32

Ja se trudim već 2 godine i uopće nisam ostala trudna, ne znaš što je gore stvarno, evo ni za ovaj mjesec nemam baš neki dobar osjećaj 

Cookie
    21. Veljača 2017. 07:52

ja samu strahu svaki dan, imam 35 g ovo mi je prva trudnoća i javlja se neka vrsta zabrinutosti kakvu dosad nisam iskusila...

Sretno nam svima

Beba
    21. Veljača 2017. 08:18

Jutro cure😀  , 
    Ne znam kako kod vas ali ovdje se već osjeća proljeće.
    Nena i ja se trudim već god.i pol ali ništa,i zna bit užasno teško ,ali takav je život,pokušavam ostati pozitivna,danas idem kod dr, vjerovatno ću dobiti uputnicu za humanu.
    Cookie, pokušaj uživati u trudnoći, misliti pozitivne misli, nemoj previše googlat i opterećivati se sa stvarima na koje ne možeš utjecati.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

WannaBeMama
    21. Veljača 2017. 08:46

Drzim fige svima!!!

29👩🏻‍🦰
    38👱🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️
    2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
    Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
    Prva tura klomida u 4.mj 2024.
    1FET u 1.mjesecu - vraćena jedna blastocista negativna beta
    2FET - 5.mjesec - vraćene 2 blastociste….

mono1111
    21. Veljača 2017. 09:21

Larimara,
    Prvi spontani je bio prije 3 godine, onda smo uzeli pauzu i poceli smo planirati prosle godine u 5 mjesecu, znaci prije skoro godine dana. U tih godinu dana su se dogodila dva spontana.

Cookie,
    Odmaraj sto vise i javljaj novosti !!!:)

I ja vama svima zelim da vas se svima napokon ostvari to sto zelite !!!

WannaBeMama
    21. Veljača 2017. 09:47

Zanima me da li bol u zelucu moze biti povezana sa mogucom trudnocom? Jutros mi se pojavila bol u zelucu (sa jako malom mucninom) i bole me jajnici...

29👩🏻‍🦰
    38👱🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️

nena27
    21. Veljača 2017. 09:55

WannaBeMama kad trebaš dobiti, mene jutros boli kao da ću dobiti danas mi je 24dc, 9dpo mjerim i temperaturu još uvijek je povišena oko 37

m.girl6
    21. Veljača 2017. 10:01

Bok curke 
    Danas sam išla vaditi progesteron i TSH, T3 i T4. 
    T3 mi je 1,41, T4 106,52, TSH 2,11 a progesteron 9,46, a piše u lutealnoj fazi da mora biti od 16-59.
    Sad guglam malo i vidim da je jako nizak. Jel imala koja od vas takav slučaj? To se rješava tabletama ili?

Noa 💙

Beba
    21. Veljača 2017. 10:03

Wannabemama,
    Pokušaj se strpiti do vremena očekivane mjesečnice pa napravi test,svaka žena je različit a i sve to može i ne mora bit znak trudnoće.ja sam isto jaako nestrpljiva i par puta sam radila test već 5 dana nakon o i iz nekog razloga on bude pozitivan,a kasnije vise ne,a da ne govorim o simptomima-sve sam ih već imala😀

url=https://lilypie.com]
    DANTE

WannaBeMama
    21. Veljača 2017. 10:03

nena27

WannaBeMama kad trebaš dobiti, mene jutros boli kao da ću dobiti danas mi je 24dc, 9dpo mjerim i temperaturu još uvijek je povišena oko 37

nena27 
    Trebala bi je dobit za 5 dana...inace imam jako uredne mjesecnice i nikad me nisu bolili jajnici 6 dana prije nego imam dobit stvari...onda se jos jutros pojavila ta bol u zelucu ...tako da mi nista nije jasno...a mozda umisljam...
    Tebi drzim fige :D

29👩🏻‍🦰
    38👱🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI