light, držim fige da ne dobiješ mengu. možda je duphastone napokon učinio svoje. :)
valentina, čuvaj se i uživaj u trudnoći, koliko je god to moguće.
tamara, ti također, čuvaj svoju malu lopticu u trbuhu i uživaj.
mono, draga, naša doktorica i anđeo, koja uvijek da savjet i digne ti raspoloženje.. kupila sam vrkutu još u 10.mjesecu, ali sam ju pila samo par dana i prestala, ne znam ni sama zašto. krenut ću ju piti nakon menge ponovno da mi digne progesteron. a daj mi reci jel mi mogla i macu miješati sa vrkutom? pojela bi i popila kaj god, samo da znam da će nam se ostvariti naša želja.
kako sti ti? ne mogu vjerovat da je već 3 mjeseca prošlo.. kako vrijeme leti, prebrzo.
nena27, žao mi je kaj si dobila, al sljedeći mjesec će biti bolje, nema odustajanja..
Noa 💙
Mono tako sam i ja pročitala u jednom članku je pisalo folikularna može varirati ali lutearna uvijek traje 14 dana, dok sam u drugom pročitala da može biti od 12-16 dana, pa ti sad znaj, kako god sve nade su mi uprte u sljedeći mjesec ne znam zašto trudim se ne očekivati tako puno od njega ali jednostavno ne mogu si pomoći
m.girl6 i meni je žao iako sam ju nekako očekivala ovaj mjesec, nadam se da će biti bolje skupit snage opet ne znam odakle pa ponovno
Mgirl,
Mozes piti vrkutu i macu zajedno.
Macu prah pijes ujutro nataste, ja sam si stavila jednu ili dvije zlicice jer pise na njoj da ju ne bi smjeele koristiti osobe sa bolescu stitnjace.
Pa da ne bude bas prevelika doza, tri zlicice su maksimalna doz dnevno.
Bojala sam se da ce mi se mozda tsh poremetiti,.makar jesam.pod terapijom eutiroxa ali nije porastao tada tsh.
TM takodjer moze piti macu, super je i za spermije.
Vrkutu bi trebala piti 3puta dnevno po salicu, ali mozes ju.piti vec od prestanka M.
Imas i neke kapi tj.neku tinkturu vrkute,.jednostavnije je, ali je skuplje, u Bio Bio imas.
Pazi da od vrkute ne ostanes bez plodnog iscjedka, ja sam ostala pa sam paralelno pila i marulju i kapsule ulje nocurka !
Taj mjesec je bio dobitan kod mene, makar nisam imala problema s zacecem.
Evo dns je 51 dan da nisam dobila M, samo odbrojavam :)
Cicke su me dns pocele boliti pa mislim da ce mozda uskoro M doci.
Cim dodje, planiramo :))
Drzim figeeeeeeee da ti uspije sto prije !!!!!!!
Nena,
Hm...valjda kako kod koga.
Hej curke, ovako.. imam pravilne cikluse svakih 28-31 dan, ali najčešće dođe do 30. dana. Kasni mi 4 dana, radimo na bebi, prije 3 dana sam radila test i bio je negativan. Iscjedak je mliječni, ostaje na gačicama, imam grčeve lagane pa već skoro 3 tjedna.. cicke me bole već 13 dana. Problem je to što sam tjedan dana nakon očekivane O imala veeeliki izljev sluzi. Jel moguće da je to znak implatacije ili mi je fakat tolko kasnila O? Jel imao netko takav znak implantacije? Uopće ne znam, neda mi se svaka dva dana radit test, a nestrpljiva sam i baš imam osjećaj da jesam trudna bez obzira na - test. :)
m.girl imaš evine kapi 25 kn sadrže 90% vrkute pije se 30 kapi dnevno
nena27, vjerujem da ti ponestaje snage, ali nemoj gubiti nadu, desit će se kad se najmanje nadaš.
Mono, hvala ti na savjetima, već smo bili na maci i muž i ja i krenut ćemo ponovno. Ja sam uvijek samo jednu žličicu si uzela, jer mi je još i dan danas pregadna, a moj muž je znao staviti i dvije vrhom, kaže da mu je fina, reko dobro onda. :) Nakon menge i vađenja hormona počinjem sa vrkutom pa ćemo vidjeti jel će imati kakvog učinka. Ne gubim nadu, makar vidim da mi je muž malo potonuo jer oko nas samo niču nove trudnoće i to "kakti" od prve, a to ga ubije u pojam. Oni to nekako teže podnese nego mi žene.
Daa, u pravu si, poslije menge odma u nove akcije!!! Hvala ti i ja tebi držim fige da si što prije ostvariš trudnoću, kao i svima ostalim trudilicama! :)) pusee
Noa 💙
pozdrav curke !
čestitam svim novim trudnicama i želim vam školsku trudnoću ..
e hvala ti nena, kupit ću si to :)) kaj isto poslije menge se pije ko i čaj?
Noa 💙
Nama ostalima želim da što prije ugledamo plusiće +++++ i da bude sve ok ...
Pa da iako na njima piše da se pije 3 mj bez prekida, netko kaže ne dok M traje netko kaže nakon ovulacije tek, tako da ne znam što da ti točno kažem ima više verzija
Sortiraj odgovore
Najstariji