Bebice,
Ne znam iz koje je on skupine ali sumnjam da bi ti dali antibiotik koji se ne smije uzimati u T.
Puno njih je potpuno sigurno i nista ne moze biti, naravno dokt koja ti ga je dala zna da si T??
Vrkuta se moze piti cijeli mjesec, treba ju izbjegavati u vrijeme M jer ona zaustavlja krvarenje. Posebno bi se trebala piti u drugom dijelu ciklusa posto je ona progesteron koji i zadebljava endo.
U prvim tj.T se ne smije uzimati.
Ja sam ju koristila i u vrijeme kad sam ju koristila nisam imala plodnog iscjedka pa sam uz nju koristila i marulju ali samo do vrijeme O, ne kasnije.
Svi ju hvale, ne moze naskodi ti.
Valentina,.nista se nece dogoditi ako uzimas Duphastone i dalje. Makar nakon 12 tj on navodno nema nikakvu funkciju jer posteljica preuzima ulogu ali nije na odmet.
Tedd bear,
Sretnoooo !!! Drzim figeee
Kao i ostalim curama !!

Vecer!
Mono, kako si ti? Jesi dobila M?
Meni je palo na pamet da si mozda opet trudna ako ste radili na bebi nakon kiretaze?
Ostale curke koje ne ocekuju mengu, sretno i nadamo se plusicima!
Kod mene nista novo, mali napunio 3mjeseca, smije se, prica, zubici vec poceli mucit i tako.

Ivcy, bok!
Bas sam.ti se mislila javiti dns ali nikad ne stignem !! Uvijek nesto !
Nisam, nisam T.
Beta mi je tek neki dan pala, tj.proslu srijedu bila je 6, a do 5 je negativno.
Tjedan dana prije tog zadnjeg vadjenja znaci prije dva tjedna je bila 14. Jako sporo pada ! Ne znam zasto ! Ali dokt.se nije zabrinula kad sam joj rekla da je beta jos pozitivna.
Imali smo samo dva odnosa.
Vjerovatno mi se sve poremetilo tj.kako beta sporo pada tijelo mozda nije dobilo inf.da M dodje.
Mozda cu trebati duphastone piti.
Mislim da je to sve tako.sporo radi te vakumske kiretaze, gdje se endo ne struze kao kod klasicne pa dobijes nakon mjesec dana, pa mislim da je sve povezano.
Jer na klasicnoj struzu endo i to je znak tijelo kao da se.M upravo desava, dok kod ove vakumske endo mi.je bio 10 dana nakon kiretaze 7,5 mm, sto je puno za mene.
Valjda ce ubrzo !!!
Vec 3 mjeseca!!!!!!! Vrijeme leti !!!!

Ja sam danas bila na pregledu.Trudnoca je uredna doktorica je zadovoljna.Sve normalno funkcionise.
U 6 sam nedelji mada je to 4 nedelja.
Doktorica mi je rekla da pijem tablete na bazi folne kiseline, one sadrzavaju sve vitamine,Femibion 1
On se pije od trenutka planiranja bebe pa do 3 mjeseca.Sljedeci mjesec ponovo na kontrolu do tada moram uraditi nalaze krvi i urina.
Moja evo upravo kreće i to je baš uranila danas mi je 26dc i sad više ne znam što da mislim danas mi je tek 11dpo ne vjerujem da je implantacijsko vidjet ću kakav je intenzitet. Sad me sve zbunilo jel ne bi lutearna faza trebala trajati 14 dana (iako sam čitala da je moguća i 12-16) Doduše i ciklusi su mi bili ovakvi od 26-28 dana prije svih ovih hormonskih terapija, ne znam dali da mislim da se sve vraća u normalnu ili da nešto nije u redu. Ovaj mjesec mi je bio stresan pa nije ni čudo

Tamara super ! Drago mi je da je sve ok.
Nena, moguce da ti se poremeti s.vremena.na vrijeme.
U pravilu ta druga faza ciklusa traje 14 dana uvijek,.makar cure su pisale da im traje i vise i manje.

light, držim fige da ne dobiješ mengu. možda je duphastone napokon učinio svoje. :)
valentina, čuvaj se i uživaj u trudnoći, koliko je god to moguće.
tamara, ti također, čuvaj svoju malu lopticu u trbuhu i uživaj.
mono, draga, naša doktorica i anđeo, koja uvijek da savjet i digne ti raspoloženje.. kupila sam vrkutu još u 10.mjesecu, ali sam ju pila samo par dana i prestala, ne znam ni sama zašto. krenut ću ju piti nakon menge ponovno da mi digne progesteron. a daj mi reci jel mi mogla i macu miješati sa vrkutom? pojela bi i popila kaj god, samo da znam da će nam se ostvariti naša želja.
kako sti ti? ne mogu vjerovat da je već 3 mjeseca prošlo.. kako vrijeme leti, prebrzo.
nena27, žao mi je kaj si dobila, al sljedeći mjesec će biti bolje, nema odustajanja..

Noa 💙
Mono tako sam i ja pročitala u jednom članku je pisalo folikularna može varirati ali lutearna uvijek traje 14 dana, dok sam u drugom pročitala da može biti od 12-16 dana, pa ti sad znaj, kako god sve nade su mi uprte u sljedeći mjesec ne znam zašto trudim se ne očekivati tako puno od njega ali jednostavno ne mogu si pomoći
m.girl6 i meni je žao iako sam ju nekako očekivala ovaj mjesec, nadam se da će biti bolje skupit snage opet ne znam odakle pa ponovno

Mgirl,
Mozes piti vrkutu i macu zajedno.
Macu prah pijes ujutro nataste, ja sam si stavila jednu ili dvije zlicice jer pise na njoj da ju ne bi smjeele koristiti osobe sa bolescu stitnjace.
Pa da ne bude bas prevelika doza, tri zlicice su maksimalna doz dnevno.
Bojala sam se da ce mi se mozda tsh poremetiti,.makar jesam.pod terapijom eutiroxa ali nije porastao tada tsh.
TM takodjer moze piti macu, super je i za spermije.
Vrkutu bi trebala piti 3puta dnevno po salicu, ali mozes ju.piti vec od prestanka M.
Imas i neke kapi tj.neku tinkturu vrkute,.jednostavnije je, ali je skuplje, u Bio Bio imas.
Pazi da od vrkute ne ostanes bez plodnog iscjedka, ja sam ostala pa sam paralelno pila i marulju i kapsule ulje nocurka !
Taj mjesec je bio dobitan kod mene, makar nisam imala problema s zacecem.
Evo dns je 51 dan da nisam dobila M, samo odbrojavam :)
Cicke su me dns pocele boliti pa mislim da ce mozda uskoro M doci.
Cim dodje, planiramo :))
Drzim figeeeeeeee da ti uspije sto prije !!!!!!!
Nena,
Hm...valjda kako kod koga.

Hej curke, ovako.. imam pravilne cikluse svakih 28-31 dan, ali najčešće dođe do 30. dana. Kasni mi 4 dana, radimo na bebi, prije 3 dana sam radila test i bio je negativan. Iscjedak je mliječni, ostaje na gačicama, imam grčeve lagane pa već skoro 3 tjedna.. cicke me bole već 13 dana. Problem je to što sam tjedan dana nakon očekivane O imala veeeliki izljev sluzi. Jel moguće da je to znak implatacije ili mi je fakat tolko kasnila O? Jel imao netko takav znak implantacije? Uopće ne znam, neda mi se svaka dva dana radit test, a nestrpljiva sam i baš imam osjećaj da jesam trudna bez obzira na - test. :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji