vidio je zumancanu vrećicu i to sve sto je poraslo i po cemu je rekao da sam 4,5 tj trudna.
i onda su već stigli nalazi beta hcg koji sam vadila prije odlaska ginekologu i rekao je da budemo spremni na sve, jedino sto mogu je mirovati i to je to...
jucer. Kaze ako nesto ne valja da je bolje da se desi sad u pocetku.
noćas je bilo malo krvi kad sam ustala i onak kremasto ko od vaginalete. Sad jutros nista.
Dobro vam jutro svima i sretno 😘
piše ovako: gS 9,2 mm =4/5. YS 4,1 mm.
desni jajnik sa žutim tijelom koje je uredno prokrvljeno.
Cookie,
Drzi se i vidjeti ces...sigurno je bolje tako u pocetku.
Miruj. Kada opet ides kod gin??
Znaci vidi se gestacijska i zumanjcana vrecica.
U tim.tjednima 4/5 se plod ni ne vidi, sto znaci da odgovara po uzv.
rekao je da ćemo se cuti idući tj. Ako bude sve ok onda tek 6.3.na uzv
u pon ide muz kod socijalnog da mi bolovanje otvori.
Hvala draga na potpori ❤
ja sam evo svog M narucila na spermiogram, prekjucer bili, jucer nalaz..jedva sam ga docekala, s njim se sve u redu i bas mi je laknulo s jedne strane ali sam onda shvatila da je kod mene problem! iako mozda i nije problem, nego se jednostavno jos nije primilo..u pon idem svojoj gin s nalazom i vidit s njom sta dalje... meni danas 31dc, i jedino me bradavice bole..trebala bi doci kroz koji dan, jos se nadam cudu da ni ne dode..
Kathryn,
Super da je spermiogram uredan.
Jesi.ti vadila spolne hormone??
Koliko ti ciklusi traju??
Nisam jos nista obavljala,vidit cu u pon sa gin. Trazit cu da da me posalje na sve sta moze bez humane jer neznam kak bi to s poslom iskombinirala! A zadnja 3 ciklusa su mi od 31-36 dana..
danas opet krvarenje kao da sam dobila M. Rekao mi jecda dodem ujutro u bolnicu na dežurstvo da vidimo sto je.
mirujem i uzimam vaginalete.
Sortiraj odgovore
Najstariji