Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    25. Veljača 2017. 00:09

Ana,
    Drago mi je da je sve ok !

Cookie
    25. Veljača 2017. 06:31

vidio je zumancanu vrećicu i to sve sto je poraslo i po cemu je rekao da sam 4,5 tj trudna.
    i onda su već stigli nalazi beta hcg koji sam vadila prije odlaska ginekologu i rekao je da budemo spremni na sve, jedino sto mogu je mirovati i to je to...
    jucer. Kaze ako nesto ne valja da je bolje da se desi sad u pocetku.

noćas je bilo malo krvi kad sam ustala i onak kremasto ko od vaginalete. Sad jutros nista.

Dobro vam jutro svima i sretno 😘

Cookie
    25. Veljača 2017. 06:48

piše ovako: gS 9,2 mm =4/5. YS 4,1 mm.
    desni jajnik sa žutim tijelom koje je uredno prokrvljeno.

mono1111
    25. Veljača 2017. 09:59

Cookie,
    Drzi se i vidjeti ces...sigurno je bolje tako u pocetku.
    Miruj. Kada opet ides kod gin??

mono1111
    25. Veljača 2017. 10:01

Znaci vidi se gestacijska i zumanjcana vrecica.
    U tim.tjednima 4/5 se plod ni ne vidi, sto znaci da odgovara po uzv.

Cookie
    25. Veljača 2017. 10:21

rekao je da ćemo se cuti idući tj. Ako bude sve ok onda tek 6.3.na uzv
    u pon ide muz kod socijalnog da mi bolovanje otvori.

Hvala draga na potpori ❤

kathryn
    25. Veljača 2017. 10:30

ja sam evo svog M narucila na spermiogram, prekjucer bili, jucer nalaz..jedva sam ga docekala, s njim se sve u redu i bas mi je laknulo s jedne strane ali sam onda shvatila da je kod mene problem!  iako mozda i nije problem, nego se jednostavno jos nije primilo..u pon idem svojoj gin s nalazom i vidit s njom sta dalje... meni danas 31dc, i jedino me bradavice bole..trebala bi doci kroz koji dan, jos se nadam cudu da ni ne dode.. 

mono1111
    25. Veljača 2017. 12:02

Kathryn,
    Super da je spermiogram uredan.
    Jesi.ti vadila spolne hormone??
    Koliko ti ciklusi traju??

kathryn
    25. Veljača 2017. 12:11

Nisam jos nista obavljala,vidit cu u pon sa gin. Trazit cu da da me posalje na sve sta moze bez humane jer neznam kak bi to s poslom iskombinirala! A zadnja 3 ciklusa  su mi od 31-36 dana..

Cookie
    25. Veljača 2017. 18:08

danas opet krvarenje kao da sam dobila M. Rekao mi jecda dodem ujutro u bolnicu na dežurstvo da vidimo sto je.
    mirujem i uzimam vaginalete.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.