Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bornastra
    23. Veljača 2017. 16:41

Joj draga light, da je barem to u pitanju :)

Tvoja M nije stigla? Kak se osjecas? Koji ti je dan od prestanka uzimanja Duphastona?

light
    23. Veljača 2017. 17:03

Danas sam baš u nekom modu očaja i tuge i suze mi krenu na oči svako malo. Inace nisam takva pred mengu. Danas je 5 dan i nema joj ni traga. Malo me leđa bole i bole su mi grudi i to je to. Cijeli ciklus dam bila snažna i nisam ni razmišljala o bebi i danas sam se nekako slomila. Sve mi koje pokušavamo znamo kakav je to osječaj i lakše mi je kad vidim koliko nas ima.

bornastra
    23. Veljača 2017. 17:54

A znam draga taj osjećaj. Sve ga prolazimo. 
    Ja u mjesec dana imam dane srece i smijeha, pa dane "i don't care", pa dane tuge i zalosti, dane suza i tak u krug. Mislim da je sve to normalno, ljudi smo od krvi i mesa.
    Ja ovaj mjesec vise nisam na Duphastonima, koristila sam samo 2 ciklusa i meni nažalost nije pomogao... drzim najvece fige da ce tebi pomoći :)

Crna35
    23. Veljača 2017. 19:44

baby38

kako iskustvo imate ,nakon kiretaže što Vam je doktor savjetovao kad možete poćeti raditi ponovo na bebi ?

Ja sam imala spontani u 15.tjednu.Tri ginica su mi rekli drugacije.Jedan da mogu odmah krenuti,drugi da mora proci 3-4 ciklusa a treci da mora proci 6 mjeseci.
    Poslusali smo prvog i odmah krenuli planirati i nakon 3 ciklusa sam ostala trudna.Ja nekako mislim da tijelo ako nije spremno nece doci do T.

Cookie
    23. Veljača 2017. 19:55

Danas me malo zabrinula smećkasta sukrvica sluzava. To mi je prvi put, kao kod ovulacije što mi se znalo ponekad dogoditi. Med.sestra kod ginekolifa mi je rekla, kad sam nazvala, nek ništa ne brinem da je to uobičajeno. Nije svjeza krv i nije obilno.

jeste li imale takvih iskustava?

light
    23. Veljača 2017. 20:20

bornastra

Ja ovaj mjesec vise nisam na Duphastonima, koristila sam samo 2 ciklusa i meni nažalost nije pomogao… drzim najvece fige da ce tebi pomoći :)

Kako to da više nisi? Koliko ciklusa si pila? O čemu to ovisi? Jesi dobila neku drugu terapiju? Ja sam mislila da se on pije dok ne pomogne tj. dok ne dođe do trudnoće

bornastra
    23. Veljača 2017. 20:58

light

bornastra

Ja ovaj mjesec vise nisam na Duphastonima, koristila sam samo 2 ciklusa i meni nažalost nije pomogao… drzim najvece fige da ce tebi pomoći :)

Kako to da više nisi? Koliko ciklusa si pila? O čemu to ovisi? Jesi dobila neku drugu terapiju? Ja sam mislila da se on pije dok ne pomogne tj. dok ne dođe do trudnoće

Pila sam 2 ciklusa. Nova gin. je odlučila da ne trebam nastaviti, s obzirom na moje nalaze. MM mora na spermiogram pa cemo imati kompletniju sliku. I ukoliko za 2 mjeseca ne dođe do T, idem do nje pa ćemo odlučiti za dalje.

mono1111
    23. Veljača 2017. 23:10

Katarina,
    Taj iscjedak u vrijeme O ti je normalan i nije implantacijsko nikako.
    Koliko je dana proslo od te jake plodne sluzi?? Vjerovatno ti je tad bila O ili slijed.dan mozda, i nakon 14 dana  od O bi trebala dobiti M.
    Napravi test ponovo za dva dana ako ne dobijes M.
    Najbolje je s prvim urinom.
    Javiiii

Baby38,
    Kad je bila kiretaza??
    Mozes odmah nakon prve M planirati, meni su svi dokt.to rekli, i to razliciti nakon svakog spontanog.

Mgirl
    Da, da.sjecam se da si pisala da ste koristili Macu.
    Svakako pocni s vrkutom. Ne moze skoditi.

Cure,
    Drzim svima figeeeeee da uspije vise napokon !!! 

Cookie
    24. Veljača 2017. 06:03

mono pliz, pogledaj moj post.
    jutro svima

• baby38
    24. Veljača 2017. 08:14

mono1111

Katarina,
    Taj iscjedak u vrijeme O ti je normalan i nije implantacijsko nikako.
    Koliko je dana proslo od te jake plodne sluzi?? Vjerovatno ti je tad bila O ili slijed.dan mozda, i nakon 14 dana od O bi trebala dobiti M.
    Napravi test ponovo za dva dana ako ne dobijes M.
    Najbolje je s prvim urinom.
    Javiiii

Baby38,
    Kad je bila kiretaza??
    Mozes odmah nakon prve M planirati, meni su svi dokt.to rekli, i to razliciti nakon svakog spontanog.

Mgirl
    Da, da.sjecam se da si pisala da ste koristili Macu.
    Svakako pocni s vrkutom. Ne moze skoditi.

Cure,
    Drzim svima figeeeeee da uspije vise napokon !!!

03.02. sad čekam da dobijem M ,pa kod gin.na pregled ,pa ćemo vidjeti što će on reći ...
    Muž mi radi u inozemstvu pa njegov dolazak i moj odlazak k njemu prilagođavamo plodnim danima ,tako da nam to dodatno komplicira stvari ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.