Danas me malo zabrinula smećkasta sukrvica sluzava. To mi je prvi put, kao kod ovulacije što mi se znalo ponekad dogoditi. Med.sestra kod ginekolifa mi je rekla, kad sam nazvala, nek ništa ne brinem da je to uobičajeno. Nije svjeza krv i nije obilno.
jeste li imale takvih iskustava?

…
Ja ovaj mjesec vise nisam na Duphastonima, koristila sam samo 2 ciklusa i meni nažalost nije pomogao… drzim najvece fige da ce tebi pomoći :)
Kako to da više nisi? Koliko ciklusa si pila? O čemu to ovisi? Jesi dobila neku drugu terapiju? Ja sam mislila da se on pije dok ne pomogne tj. dok ne dođe do trudnoće
…
Ja ovaj mjesec vise nisam na Duphastonima, koristila sam samo 2 ciklusa i meni nažalost nije pomogao… drzim najvece fige da ce tebi pomoći :)
Kako to da više nisi? Koliko ciklusa si pila? O čemu to ovisi? Jesi dobila neku drugu terapiju? Ja sam mislila da se on pije dok ne pomogne tj. dok ne dođe do trudnoće
Pila sam 2 ciklusa. Nova gin. je odlučila da ne trebam nastaviti, s obzirom na moje nalaze. MM mora na spermiogram pa cemo imati kompletniju sliku. I ukoliko za 2 mjeseca ne dođe do T, idem do nje pa ćemo odlučiti za dalje.
Katarina,
Taj iscjedak u vrijeme O ti je normalan i nije implantacijsko nikako.
Koliko je dana proslo od te jake plodne sluzi?? Vjerovatno ti je tad bila O ili slijed.dan mozda, i nakon 14 dana od O bi trebala dobiti M.
Napravi test ponovo za dva dana ako ne dobijes M.
Najbolje je s prvim urinom.
Javiiii
Baby38,
Kad je bila kiretaza??
Mozes odmah nakon prve M planirati, meni su svi dokt.to rekli, i to razliciti nakon svakog spontanog.
Mgirl
Da, da.sjecam se da si pisala da ste koristili Macu.
Svakako pocni s vrkutom. Ne moze skoditi.
Cure,
Drzim svima figeeeeee da uspije vise napokon !!!

Katarina,
Taj iscjedak u vrijeme O ti je normalan i nije implantacijsko nikako.
Koliko je dana proslo od te jake plodne sluzi?? Vjerovatno ti je tad bila O ili slijed.dan mozda, i nakon 14 dana od O bi trebala dobiti M.
Napravi test ponovo za dva dana ako ne dobijes M.
Najbolje je s prvim urinom.
Javiiii
Baby38,
Kad je bila kiretaza??
Mozes odmah nakon prve M planirati, meni su svi dokt.to rekli, i to razliciti nakon svakog spontanog.
Mgirl
Da, da.sjecam se da si pisala da ste koristili Macu.
Svakako pocni s vrkutom. Ne moze skoditi.
Cure,
Drzim svima figeeeeee da uspije vise napokon !!!
03.02. sad čekam da dobijem M ,pa kod gin.na pregled ,pa ćemo vidjeti što će on reći ...
Muž mi radi u inozemstvu pa njegov dolazak i moj odlazak k njemu prilagođavamo plodnim danima ,tako da nam to dodatno komplicira stvari ...
Cookie,
Sorry, preskocila sam tvoj post jer kad citam zaboravljam :)
Hm...kao sto sam vec pisala meni to nije bio dobar znak !
A naravno, ne znaci da ce i tebi tako biti.
Kazu da je normalno oskudno krvarenje u ranoj T.
Vise je razloga zasto bi se krvarenje ili iscjedak pojavio.
Moze biti hematom koji najcesce nije opasan, ovisno gdje se nalazi i za to ti treba terapija i mirovanje, moze neka zilica puknuti kako se maternica siri, moze biti i znak spontanog.
Da li imas bolove?? Kakav je dns iscjedak???
Koji si sad tjedan??
Beta je u kojem tj.bila 1600?? Podsjeti me pls da se sad ne vracam.
Odi svakako na pregled odmah, bilo na hitnu, bilo kod svog gin.jer ti treba dati terapiju Duphastona kojeg ces piti do daljnjega.
Da li te dokt.pregledao onda???
Znam da se brines, ali pokusaj se smiriti, misliti pozitivno i nadati se najboljem.
Drzim fige da uspije!!!!!!!

Cookie,
Sorry, preskocila sam tvoj post jer kad citam zaboravljam :)
Hm…kao sto sam vec pisala meni to nije bio dobar znak !
A naravno, ne znaci da ce i tebi tako biti.
Kazu da je normalno oskudno krvarenje u ranoj T.
Vise je razloga zasto bi se krvarenje ili iscjedak pojavio.
Moze biti hematom koji najcesce nije opasan, ovisno gdje se nalazi i za to ti treba terapija i mirovanje, moze neka zilica puknuti kako se maternica siri, moze biti i znak spontanog.
Da li imas bolove?? Kakav je dns iscjedak???
Koji si sad tjedan??
Beta je u kojem tj.bila 1600?? Podsjeti me pls da se sad ne vracam.
Odi svakako na pregled odmah, bilo na hitnu, bilo kod svog gin.jer ti treba dati terapiju Duphastona kojeg ces piti do daljnjega.
Da li te dokt.pregledao onda???
Znam da se brines, ali pokusaj se smiriti, misliti pozitivno i nadati se najboljem.
Drzim fige da uspije!!!!!!!
hej beta je bila u pon oko 1400
rekao mi je da dodem za dva tj. To će biti 6.6.
onda će napraviti uzv i znat cu koliko sam trudna, sad pretpostavljam da sam tri tjedna.
rekao je da sam najvjerojatnije zanijela pred M koja je trebala biti 6.2.
Ovo ne mogu reći da je krvarenje, vise fleke i malo sluzi sa sukrvicom kao da je zadnji dan M. Jucer sam to rekla sestri kod ginekologa pa mi jecrekla da nije zabrinjavajuće, ukoliko bi bila svježa krv ili bolovi da se obavezno javim.
eto to je to.

Cookie,
Ja imam smeđi iscjedak povremeno otkako sam bila 4+4, sad sam 7+1.. jedva docekala taj pregled.. srce kuca, plod velik 10,4 mm.. kaze ginekolog za sad sve onako kako treba biti.. ali obavezno i dalje mirovanje, duphaston i bez seksa ja sam odma otisla na pregled cim mi se prvi put pojavio jer nisam mogla biti mirna.. sad se vise ni ne obazirem na njega jer doktor kaze da tu nemamo puno utjecaja i da je bitno da uzimam duphaston i mirujem...i da su velike sanse da sve zavrsi dobro, iako se kod takvih iscjedaka nikad ne zna.. ali samo pozitivno
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji