Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    24. Veljača 2017. 10:01

Cookie,
    Sorry, preskocila sam tvoj post jer kad citam zaboravljam :)
    Hm...kao sto sam vec pisala meni to nije bio dobar znak !
    A naravno, ne znaci da ce i tebi tako biti.
    Kazu da je normalno oskudno krvarenje u ranoj T.
    Vise je razloga zasto bi se krvarenje ili iscjedak pojavio.
    Moze biti hematom koji najcesce nije opasan, ovisno gdje se nalazi i za to ti treba terapija i mirovanje, moze neka zilica puknuti kako se maternica siri, moze biti i znak spontanog.
    Da li imas bolove?? Kakav je dns iscjedak???
    Koji si sad tjedan??
    Beta je u kojem tj.bila 1600?? Podsjeti me pls da se sad ne vracam.
    Odi svakako na pregled odmah, bilo na hitnu, bilo kod svog gin.jer ti treba dati terapiju Duphastona kojeg ces piti do daljnjega.
    Da li te dokt.pregledao onda???
    Znam da se brines, ali pokusaj se smiriti, misliti pozitivno i nadati se najboljem.
    Drzim fige da uspije!!!!!!!

Cookie
    24. Veljača 2017. 12:54

mono1111

Cookie,
    Sorry, preskocila sam tvoj post jer kad citam zaboravljam :)
    Hm…kao sto sam vec pisala meni to nije bio dobar znak !
    A naravno, ne znaci da ce i tebi tako biti.
    Kazu da je normalno oskudno krvarenje u ranoj T.
    Vise je razloga zasto bi se krvarenje ili iscjedak pojavio.
    Moze biti hematom koji najcesce nije opasan, ovisno gdje se nalazi i za to ti treba terapija i mirovanje, moze neka zilica puknuti kako se maternica siri, moze biti i znak spontanog.
    Da li imas bolove?? Kakav je dns iscjedak???
    Koji si sad tjedan??
    Beta je u kojem tj.bila 1600?? Podsjeti me pls da se sad ne vracam.
    Odi svakako na pregled odmah, bilo na hitnu, bilo kod svog gin.jer ti treba dati terapiju Duphastona kojeg ces piti do daljnjega.
    Da li te dokt.pregledao onda???
    Znam da se brines, ali pokusaj se smiriti, misliti pozitivno i nadati se najboljem.
    Drzim fige da uspije!!!!!!!

hej beta je bila u pon oko 1400
    rekao mi je da dodem za dva tj. To će biti 6.6.
    onda će napraviti uzv i znat cu koliko sam trudna, sad pretpostavljam da sam tri tjedna.
    rekao je da sam najvjerojatnije zanijela pred M koja je trebala biti 6.2.

Ovo ne mogu reći da je krvarenje, vise fleke i malo sluzi sa sukrvicom kao da je zadnji dan M. Jucer sam to rekla sestri kod ginekologa pa mi jecrekla da nije zabrinjavajuće, ukoliko bi bila svježa krv ili bolovi da se obavezno javim.
    eto to je to.

Cookie
    24. Veljača 2017. 12:54

6.3 dakle trebam na UZV

• Anaa26
    24. Veljača 2017. 13:12

Cookie,

Ja imam smeđi iscjedak povremeno otkako sam bila 4+4, sad sam 7+1.. jedva docekala taj pregled.. srce kuca, plod velik 10,4 mm.. kaze ginekolog za sad sve onako kako treba biti.. ali obavezno i dalje mirovanje, duphaston i bez seksa  ja sam odma otisla na pregled cim mi se prvi put pojavio jer nisam mogla biti mirna.. sad se vise ni ne obazirem na njega jer doktor kaze da tu nemamo puno utjecaja i da je bitno da uzimam duphaston i mirujem...i da su velike sanse da sve zavrsi dobro, iako se kod takvih iscjedaka  nikad ne zna.. ali samo pozitivno 

Cookie
    24. Veljača 2017. 13:55

Anaa26

Cookie,

Ja imam smeđi iscjedak povremeno otkako sam bila 4+4, sad sam 7+1.. jedva docekala taj pregled.. srce kuca, plod velik 10,4 mm.. kaze ginekolog za sad sve onako kako treba biti.. ali obavezno i dalje mirovanje, duphaston i bez seksaja sam odma otisla na pregled cim mi se prvi put pojavio jer nisam mogla biti mirna.. sad se vise ni ne obazirem na njega jer doktor kaze da tu nemamo puno utjecaja i da je bitno da uzimam duphaston i mirujem…i da su velike sanse da sve zavrsi dobro, iako se kod takvih iscjedaka nikad ne zna.. ali samo pozitivno

malo mi je odurno ovo opisivati, ali recimo da je ovo nekako blago narančasto. Bas onako kao sluz ona malo rastezljiva s blagom sukrvicom. Ne zelim panicariti, vikend je odmarat ću. Poslala sam giniću mail.

Cookie
    24. Veljača 2017. 14:17

rekao mi je da izvadim betu i da dodem.
    mislite na mene...

• Anaa26
    24. Veljača 2017. 17:33

Ja sam ti imala cijeli spektar boja  nekad svijetlo roza, nekad smedje..pa krem... vise nisi pametan sta bi mislio... samo polako..ne mora nista lose znaciti...

Cookie
    24. Veljača 2017. 18:06

Anaa26

Ja sam ti imala cijeli spektar bojanekad svijetlo roza, nekad smedje..pa krem… vise nisi pametan sta bi mislio… samo polako..ne mora nista lose znaciti…

evo me cure, bila sam na pregledu i uzv.
    Trudnoća 4,5 tj. Vidi se zuto tijelo, nema hematoma, ali je dijagnoza prijeteći pobačaj pa sam sad na mirovanju.
    ono sto ga je zabrinulo da je danas Beta 1900, a u pon je bila 1400...

Dao mi je Utrogestan 3x2

Sad ne znam sto da mislim...

bejb23
    24. Veljača 2017. 23:14

Cookie, miruj i ne sekiraj se. Drzim fige da sve bude u najboljem redu :)) 
    Anaa26, drago mi je da je sve u redu. Nadam se da ce tako ostati do kraja :) 
    Ostale cure, kako je? Vidjela sam ovih dana da je nekima uranilo i iskreno se nadam da ce iduci mjesec upaliti :) Pozitivne misli i sto manje stresa. Relax :) 
    Mono, jesi dobila? Kako si inace? :) 
    Meni bi trebala doci sutra. I sve mi naginje ka tome da hoce 🙁

💗Baby E💗

mono1111
    25. Veljača 2017. 00:08

Cookie,
    Hm...beta bi se trebala duplati svakih 48 h, a tebi je vrijeme duplanja sporije....
    Jojjjj, ne znam sto bi ti rekla....ne zelim te strasiti....
    Ja sam vec tri puta prosla negativno iskustvo pa sam vec upoznata sa svime time i ne znam sto bi ti pametno rekla nego da mirujes i nadas se najboljem mogucem ishodu.
    Svatko je drukciji i ne mora svakome biti isto,  meni su u Petrovoj govorili da je bilo osoba, pojedinaca kojima se beta nije duplala pravilno i sve je na kraju bilo ok s T.
    U mom iskustvu, zadnji put u T sam betu valjda vadila 5 puta, ugl.nije se pravilno duplala i opet je spontani bio.
    Mislim da je bolje biti spreman na svakakve ishode jer je razocaranje vece ako osoba nije spremna...
    Ja ti svakako drzim fige da ipak sve bude ok !!!!!!!!!
    Vjerovatno te nisam utjesila, ali bi ja voljela da sam npr. u tvojoj situaciji, da znam i da sam svjesna svega....
    Sretnoooooo,
    Javljajjjjj.
    Btw.kakav je iscjedak??
    Da li se vidi plod na uzv ili samo GV??

Bejb,
    Nisam dobila. :/
    Proslo je vise od 50 dana, ici cu u uto na uzv ako ne dobijem do tada.
    Kako si ti???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.