Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Veljača 2017. 22:19

Večer,
    Da li se u trudnoci smije pit flonidan??
    Oko me još nije prestalo boljeti,sutra idem doktoru ..ovo je uzas

mono1111
    21. Veljača 2017. 23:28

Beba,
    Sve ce ti na humanoj reci, oni ce ti napisati sto sve trebas obaviti.
    Ako dodje do T, progesteron se automatski povisuje, i ako dodje do zaceca progesteron je veci od 25, meni je bio 49 kad sam ga vadila.

Valentina,
    Ne znam sto je to. Pitaj doktora.

• Tamara
    21. Veljača 2017. 23:44

nena27

Tamara kolikó si se dugo trudila

Jednostavno nismo se pazili.Zadnja dva mjeseca normalno sve funkcionisemo.Prosli mjesec sam ja dobila mada mi je i tada kasnilo oko 10 dana.
    Nastavili smo dalje i ovaj put je pocelo da kasni a ja sam se osjecala odmah nesto drugacije.Jela sam vise nego prije,spavalo mi se i uvijek sam umorna.Nakon 10 dana kasnjenja uradila sam test i odmah je pokazalo pozitivno.Sutra idem na preglede kod doktora sad samo da bude sve uredu.
    Moj jedan savjet ko planira bebu nemojte o tomerazmisljas, radite sve sto ste dosad radili i opustite se,jer mi smo se pozitivno iznenadili,tako zelim i svima vama

• Tamara
    21. Veljača 2017. 23:48

WannaBeMama

Zanima me da li bol u zelucu moze biti povezana sa mogucom trudnocom? Jutros mi se pojavila bol u zelucu (sa jako malom mucninom) i bole me jajnici…

Tako sam ja imala simptome i test je bio pozitivan,nek je sa srecom😀

WannaBeMama
    22. Veljača 2017. 07:32

Tamara

WannaBeMama

Zanima me da li bol u zelucu moze biti povezana sa mogucom trudnocom? Jutros mi se pojavila bol u zelucu (sa jako malom mucninom) i bole me jajnici…

Tako sam ja imala simptome i test je bio pozitivan,nek je sa srecom😀

Joooj daj Bože 😇🙏🙏🙏

28💃
    37🦸🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️
    2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
    Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
    Prva tura klomida u 4.mj 2024.

Teddy Bear
    22. Veljača 2017. 08:39

Dobro jutro ekipa. Nismo se odavno čule, ali pokušam redovno da pratim sve što pišete. Svim novim trudnicama čestitam od srca, one koje iščekuju svoj plus na testu želim da ga što prije ugledate.
    Kod mene su trenutno plodni dani pa smo jako vrijedni. Nadam se da će trud uroditi plodom, mada je ovo i prvi mjesec da i pokušavamo proširiti svoju obitelj. Šaljem svima puno pozitivnih vibracija. 

• bebice
    22. Veljača 2017. 09:54

Pozdrav
    imam jedno pitanje,nevezano uz ovo
    imam neku bakteriju u grlu i dobila antibiotik novuroxim a u 9 tj trudnoce
    ima nekoga sa takvim iskustvom?

light
    22. Veljača 2017. 10:46

Cure imam pitanje ako će netko znati pojasniti. Da li se nekome od vas javlja puno one mlječne sluzi tj. mliječni iscjedak? Meni je tako već desetak dana i tako mi je većina ciklusa? Nije nikakva upala, nema miris i ne svrbi. Čitala sam da je tako kod žena koje imaji hormonsku neravnotežu a ja imam blaži oblik PCOS pa je moguće od toga? Kako radimo na bebi ubija me taj iscjedak jer on dominira i rijetko se pojavi plodna sluz

nena27
    22. Veljača 2017. 10:52

Light možda ti je to povezano sa prolaktinom dali si provjeravala.
    Kod žena, visoki nivoi prolaktina u krvi često uzrokuju neplodnost i promjene u menstrualnom ciklusu. Kod nekih žena može doći do potpunog prekida ciklusa. Kod drugih, ciklusi mogu postati neredovni ili se može izmijeniti intenzitet menstrualnog krvarenja. Kod žena koje nisu trudne ili koje ne doje, može se javiti mlijeko iz grudi. Neke žene iskuse gubitak libida, tj. interesa za seks. Intimni odnosi mogu postati bolni zbog vaginalne suhoće.  

Ja imam povišen a nemam nijedan od simptoma osim što se trudim a ne ostajem trudna, ovulacije imam svaki mjesec

light
    22. Veljača 2017. 11:02

nena27

Light možda ti je to povezano sa prolaktinom dali si provjeravala.
    Kod žena, visoki nivoi prolaktina u krvi često uzrokuju neplodnost i promjene u menstrualnom ciklusu. Kod nekih žena može doći do potpunog prekida ciklusa. Kod drugih, ciklusi mogu postati neredovni ili se može izmijeniti intenzitet menstrualnog krvarenja. Kod žena koje nisu trudne ili koje ne doje, može se javiti mlijeko iz grudi. Neke žene iskuse gubitak libida, tj. interesa za seks.Intimni odnosi mogu postati bolni zbog vaginalne suhoće.

Ja imam povišen a nemam nijedan od simptoma osim što se trudim a ne ostajem trudna, ovulacije imam svaki mjesec

Meni ti je taj iscjedak oduvijek takav. Zadnji nalaz koji sam našla je od 6 mj prošle god i prolaktin je bio 17.8 a referentna vrijednost stoji 5.2-26.5. Ima ga baš dosta u nekim danima pa me nekad muči zašto kad sam zdrava i sve je u redu (brisevi i papa pod stalnom kontrolom)
    Progesteron mi je snižen i pijem duphaston evo 5 ciklusa i danas sutra trebam dobit ili ne dobit ako Bog da....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.