Znaci vidi se gestacijska i zumanjcana vrecica.
U tim.tjednima 4/5 se plod ni ne vidi, sto znaci da odgovara po uzv.

rekao je da ćemo se cuti idući tj. Ako bude sve ok onda tek 6.3.na uzv
u pon ide muz kod socijalnog da mi bolovanje otvori.
Hvala draga na potpori ❤

ja sam evo svog M narucila na spermiogram, prekjucer bili, jucer nalaz..jedva sam ga docekala, s njim se sve u redu i bas mi je laknulo s jedne strane ali sam onda shvatila da je kod mene problem! iako mozda i nije problem, nego se jednostavno jos nije primilo..u pon idem svojoj gin s nalazom i vidit s njom sta dalje... meni danas 31dc, i jedino me bradavice bole..trebala bi doci kroz koji dan, jos se nadam cudu da ni ne dode..

Kathryn,
Super da je spermiogram uredan.
Jesi.ti vadila spolne hormone??
Koliko ti ciklusi traju??

Nisam jos nista obavljala,vidit cu u pon sa gin. Trazit cu da da me posalje na sve sta moze bez humane jer neznam kak bi to s poslom iskombinirala! A zadnja 3 ciklusa su mi od 31-36 dana..

danas opet krvarenje kao da sam dobila M. Rekao mi jecda dodem ujutro u bolnicu na dežurstvo da vidimo sto je.
mirujem i uzimam vaginalete.

Pozdrav mame :)
Evo i ja sam postala mama koja ponovno pokusava zatrudnjeti :D da vas pitam, koliko je vama trebalo da zatrudnite nakon koristenja pilula? Ja sam ih koristila kratko, svega 3 mjeseca i evo, danas sam popila zadnju i od sada radimo na bebi :) Di god da citam negdje pise da unutar 3 mjeseca - godinu dana su uspjele. Kakva su vasa iskustva, savjeti? Neki vitamini nesto? Svaki savjet dobro dosao, hvalaa :D
Lijep pozdrav i ugodan dan svim mama i onima koje ce to tek postati <3
Danijela Kosec
Kathryn,
Sretnoooo !!
Cookie,
Ako je krvarenje prisutno onda bi trebala uzimati oralno duphastone jer iscjedkom ili krvlju ti ta vaginaleta izadje van.
Imas li bolove??
U koju bolnicu ides sutra?? Zasto ne odes dns??
Danijela,
Ja sam ti vec pisala. Nemam iskustva s pilulama,.osobno ih nisam uzimala nikad.
Ali moja prijateljica je od prestanka ostala T vrlo brzo,.ne sjecam se tocno ali mozda nakon dva mjeseca.
Sretno!

Utrogestane mozes uzimati i oralno !
rekao mi je nek dodem sutra ujutro, osim da se pojave bolovi ili obilno krvarenje.
malo me svako toliko zaboli trbuh ko pred M

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji