Drage klokanice,
nisam stigla pisati, ali evo vidim da se nakon par dana forum skockao i dodavanja fotki mi je odlično, i vidim da sad pokazuje cijeli post u komadu..ugl super mi sad izgleda..
Kod mene nista novo, M dosla na vrijeme, O bi trebala biti 13.2., a s obzirom da uskoro planiramo prekinuti dosadašnji posao pricekat cu jos s humanom kako bi sto opuštenije obavili sve pretrage i sto god bude potrebno..
Trudnice pazite na mrvice, a nama trudilicama zelim veljacu punu +...
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Darliv,
Pozdrav.
Zelim ti puno srece ovaj mjesec :)
Hvala ti Mono,
nadam se da i tebe u ovom mjesecu ocekuju ljepse vijesti..
Cujes li se s Luki? Ona stvarno dugo nije pisala, nadam se da je dobro..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Darliv, hvala.
Nije se uopce javljala. Vec par mjeseci sigurno, mislim da je toliko proslo vec.
baby123
kako si draga? imas kakve simptome? mi smo nazalost morali odustati od ovog mjeseca jer sam ja dobila neku virozu koju sam pokupila na poslu... mene trbuh boli i brojim jos 6 dana... prvo brojimo tvoje u velikom iscekivanju, jos 4 dana! :) :*
A gdje nam je oko zeleno nestala?
Drage moje!
Opet sam malo svratila k vama nakon aktivnosti na drugim temama...Posto sam prije 15 dana imala "missed abortus" koji se nastavio sam sredivati pa smo tako u 8. tjednu nakraju zavrsili na kiretazi,mislim da mi je trenutno mjesto s vama pa da udruzimo nase snage u iscekivanju plusica.
Drago mi je eto da ima "poznatih lica" Mono1111 , darliv od ranije..a vas ostale koje jos ne znam..lijepo pozdravljam!
Da vam odam tajnu,krvarenje od nakon kiretaze je stalo, a ja sam mimo preporuke doktora sa svvojim dragim krenula u novu akciju. Jedni preporucuju da se sacekaju 2 ciklusa ili vise,ali nama se ne ceka.
Sto su vama preporucili?
Larimara pozdrav,
Pisala sam ti na drugoj temi.
Meni su rekli da pricekam jedan ciklus, znaci nakon prve M mogu opet planirati.
Mozda ni tebi ne bi bilo lose pricekati do prve M jer ti je tijelo jos s hormonima i sve.
Zelim ti svu srecu da uspije sto prije.
Javljaj i dalje novosti. !
Larimara pozdrav,
Pisala sam ti na drugoj temi.
Meni su rekli da pricekam jedan ciklus, znaci nakon prve M mogu opet planirati.
Mozda ni tebi ne bi bilo lose pricekati do prve M jer ti je tijelo jos s hormonima i sve.
Zelim ti svu srecu da uspije sto prije.
Javljaj i dalje novosti. !
Mono1111!
Jos jednom te pozdravljam! Da,cule smo se na onoj drugoj temi o progesteronu! Hvala na odgovoru,procitala sam,ali sam se opet bila malo povukla da preradim u glavi gubitak trudnoce. I ti znas kako se bijedno nakon toga osjeca....
Proganja me i dalje sumnja da se to moglo izbjeci. Nisam dala da mi rade citogenetsko ispitivanje jer sam mislila da bi me i vise proganjalo da sam saznala da plod nije imao nikakvu genetsku anomaliju,a osim toga nisam htjela saznati spol. To bi me bilo dotuklo.
U toj bolnici gdje sam bila kad je pocelo krvarenje,ocito imaju srednjovjekovne metode terapije kod takvih stvari posto preporucuju samo mirovanje bez iceg drugog...nema pokusaja s progesteronom sto najcesce daju pogotovo ako si starija trudnica. I moj ginekolog se cudio da nista nisam dobila. Obecao mi je hormone cim dode do nove trudnoce (ako dode,nadamo se). Mozda je stvarno bila genetska greska,ne bi me bio spasio nikakav progesteron. Svejedno se moglo pokusati,sumnja zato i dalje ostaje.
Divim se tebi i mnogim curama ovdje koje ste hrabrije od mene i idete optimisticno dalje i nakon vise poraza.
Mono i druge cure, kako se borite s gubitkom trudnoce?
Draga Larimara,
Svakako u iducoj T imaj pripremljene Utrogestane ili Duphastone, koje pijes odmah cim saznas da si T.
Jesu ti ikad plod slali na citogenetiku?? Ne, jelda? Jer si u medjuvremenu imala porod jedan??
A gle, i dalje se tesko nosim sa svim tim. Imam boljih i losijih dana. Pozitivno razmisljam koliko mogu ali onda dodju dani kada si ne mogu pomoci.
Nikad to necu.preboliti,.jer ne mogu nikako, ali svakako smatram da je nova, zdrava T lijek za sve ove predhodne gubitke pa me ta ideja vodi dalje, da ostvarim svoj cilj.
Idem hrabro dalje dok ne uspije, statisticki mora uspjeti, nije li tako???
Vec sam se pripremila da ako ovaj put ne uspije,.probati cemo jos jedanput.prirodno, ako ne uspije onda idemo na IVF ovdje, a ako ni tu ne uspije onda idemo na IVF i PGD u Prag.
Ne znam jesi li cula o toj metodi, ali to je genetsko ispitivanje embrija odmah nakon oplodjivanja gdje ispituju da li je embrij zdrav, da li je doslo do neke krom.greske ili ne i onda vracaju samo zdrave embrije.
Jako puno kosta, ali kod ovakvih stvari to je opcija. !
Ne znam sto bi ti rekla da se osjecas bolje,.jer neki put ne znam ni sto bi rekla samoj sebi ali vjeruj da ce iduci put uspjeti, nema ti druge nazalost.
Cao cure, ja se rijetko javim, obaveze ....pitanje za cure koje su imale biokemijsku, kakvi su vam ciklusi poslije bili? Ja sam bikomeijsku imala 27.1, krvarenje stalo 2.2 i evo.opet jucer krenem krvarit 11.2 . Bila sam na kontroli i ginekolog mi je rekao da je moguce da ce mi sarat, i da sacekam.2 ciklusa pa da planiram trudnocu....ja sad i ne znam kako da racunam ciklus....
Sortiraj odgovore
Najstariji