Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Veljača 2017. 14:16

Evo zvala sam svog gin. kaze da je to sve super.
    Sad barem ostale znate kako bi trebao izgledati normalan nalaz he he :-) 

Malo glupo privatno se radi taj test i onda ti samo na meil pošalju rezultate a bitno da im se plati 365 kn...hah ludnica...

Da li vas koje ste trudne pece kad piski te?
    Mene je sad počelo,u 13. TT sam i pitala sam gin jučer on kaže da nije ništa. .. 
    Mozda od tog utrogestana kj stavljam 3 ×2 tablete  pa mi je možda malo nadražilo unutra...jooooj nez

nena27
    15. Veljača 2017. 14:29

Barbara evo da se javim cijelo jutro sam u Suncu tko bi rekao da je i tamo tolika gužva, sve mi je ok samo čekam tsh i prolaktin sutra će biti nalazi. Za prolaktin sam stvarno sjedila pola sata teta je gledala na sat i nije ga htjela prije izvaditi svaka im čast. Kod ginekologinje sam bila i pokazala spermiogram rekla je da nije loš da je vidjela i lošije ali da pošto to sad već duže traje da razmislimo o inseminaciji običnoj. Rekla sam da ću pričekati sad 3-4 mj jer mi je moj ginekolog rekao da nakon hsg šanse za začeće su najveće. Ultrazvuk je pokazao da je ovulacija bila vidi žuto tijelo. Za snižavanje prolaktina mi je predložila kapi konopljike koje sam ja i kupila i pila prošli mjesec pa sam odustala. Rekla je da ih pijem 3 mj. Na kraju kad sam nosila sve nalaze kod glavnog da mi ih očita isto smo se dotakli steriliteta :) pa sam i njemu pokazala spermiogram i on je rekao da nalaz uopće nije loš, čovjek mi se otvorio rekao kako su on i žena išli na nekoliko ivf  i koliko sam skužila nakon nekih 6 puta im je uspjelo i sad imaju sina od godinu dana, rekao je mi da je njegov spermiogram bio loš i da su zato išli. Bilo mi je lakše kad mi tako čovjek koji je to sve prošao kaže da nije loš spermiogram, rekao mi je da ne gubimo vrijeme i idemo odmah na inseminaciju. Sad za sat vremena idem kod svog ginekologa pa ću vidjet što će on reći 

baarbaraa29
    15. Veljača 2017. 15:37

Ej draga! Malo malo sam provjeravala jesi sta napisala 😊 Znaci sve u svemu proslo je ok!
    Lijepo od dok.sto ti je iznio svoju privatnu situaciju, vjerujem da te smirilo barem malo. Daj Boze da je i taj hsg imao pozitivan ucinak kad si vec to morala proci!
    JAVI I STA CE TI TVOJ GINEKOLOG RECI RECI!
    Kod kojeg uopce ides?

Ja sam evo isto bila i mislila sam kod privatnika cu se smirit, a samo sam se uzrujala. Nije siguran da sam imala ovul.jer mi je endometriji tanji nego sto bi trebak biti u ovoj fazi ciklusa (23.dc), prosle god.sam dugo koristila lh trakice i svaki mj.su bile pozitivne, a on sad kaze da to nije toliko pouzdano, moguce da je i proslogodisnja operacija ucinila svoje.. Na pocetku razgovora sam rekla da bi preglede..promumljo je 'da mogu vam napisati..' Sad kuci vidim da nista od toga nema!
    Jedino je preporucio da dodjem od 12. do 14.dc a da prije toga imamo odnos i prohodnost jajovoda.
    Kad sam rekla da mi muz nije tu slijegao je ramenima....
    E da za spermiogram isto da je dobar.
    Eto ja sam jako tuzna i ljuta ne znam ni na koga, sutra imam obranu diplomskog na faksu i uopce se ne mogu koncentrirat na pripremu 🙁🙁🙁🙁🙁

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

nena27
    15. Veljača 2017. 17:36

Ovaj moj nije ni pogledao spermiogram, nalaz od hsg uredan kaže sljedeći korak zg ivf ja pitam a osijek (jer mi je ova u suncu rekla da ima i da će ona bit tamo od 1.3 dva puta tjedno) kaže on meni nisam ja vidio tu da je došla iz os trudna. Meni je bliže osijek pa probala bi bar jednom, ginekologinja iz sunca je stvarno ok i rekla je da će izvidit situaciju i da možemo bit u kontaktu žena je stvarno ok. Pričekat ću 2,3 ciklusa možda uspijemo. Meni je danas 18dc endometrij 13mm. Možeš ga podjebljat ananas, cikla sirova na salatu uspjela sam za tjedan dan i vrkutu sam pila. Ništa previše u tih tjedan dana sam popila 1 l soka, konzervu ananasa i možda 2,3 manje cikle. Obrana je samo formalnost drzim fige, sretno

baarbaraa29
    15. Veljača 2017. 17:58

Hvala ti!
    E stvarno ih svakakvih doktora ima!! Ovaj sto sam ja bila je na glasu kao jako dobar, pogotovo za neplodnost pa reko ajde iako sam uvijek imala neki cudan osjecaj kad mi prica...ne znam opisat, uglavnom nikako ga nisam simpatizirala u potpunost, a od danas jos manje. Kad sam rekla to da muz sad ni tu....pogledo me i napravio reakciju kao a sta da ti ja sad radim. Ne znam, mozda sam previse ocekivala!
    Znaci ananas u bilo kojem obliku?
    Jel ga treba konzumirat u odredjenim fazama ciklusa, tipa pred ovulaciju ili?

baarbaraa29
    15. Veljača 2017. 18:00

Iskoristi sad to poznanstvo sa tom doktoricom kad se pokazala tako dobrom i pristupacnom ali daj Boze da ti ne zatreba  a on nek....ma bolje da ne kazem sta!

nena27
    15. Veljača 2017. 18:10

Pa konj šta reći. A kako sam pila taj klomifen do 9dc, a on stanji endometrij, sa tim ananasom sam počela kad sam krenila na folikulometriju 10-11 dc i to mi je rekla ta iz sunca. Znam da se još i čudila bio je 7mm a za tjedan dana 14mm još je dva puta mjerila. Ja sam kupila 1l soka i 1 konzervu i to sam trošila kroz tih tjedan dana, ciklu sam ribala sa mrkvom, malo limuna, ulja i soli i tako mi je baš odgovaralo jer ja ne jedem od kiseline ništa

baarbaraa29
    15. Veljača 2017. 18:17

Ajme odlicno! Bas cu probati, hvala puno!!! Javljaj novosti!!
    Ja trebam dobit u pon.i zapravo sad vise i ne znam sto cu dalje..nekako sam pred zidom, a ti pisi sve novotarije

Polly
    15. Veljača 2017. 20:53

[size=3][font="Source Sans Pro", sans-serif]Drage mame i one koje ce tek postati! Nova sam ovdje i zanima me vase misljenje. Zadnju menstruaciju imala sam 29.12., ciklusi mi inace nisu redoviti (29-34 dana). Menstruacija me ne moze nikada iznenaditi jer prepoznam bolove u jajnicima, imam vjetrove, a grudi me bole tu i tamo. Kupila sam ClearBlue u ponedjeljak i napravila ga isto popodne - bio negativan. Osjecam se kao inace u pmsu, napuhnuta, vjetrovi, danas sam osjetila probadanja u desnom jajniku u 2 navrata (sto do sada nikad nisam), prije tjedan dana lagana zgaravica i glavobolja. Postoji li sansa da test nije dobro pokazao? 😏 Inace se muz i ja ne stitimo, nije da radimo na bebi, al da se desi nitko sretniji od nas![/font][/size]

Bubi555
    15. Veljača 2017. 22:30

oko zeleno, baby123,
    joj, curke, zao mi je jako zbog vjestice, bas je prokleta... ako racunam 28 dana, meni treba stici u sub, ali tocno znam da ce stici, izgubila sam svaku nadu za ovaj mjesec tako da sad jos cekam da dodje, onda jos da prodje pa se bacamo natrag na "posao"... drzim nam fige da iduci ciklus bude dobitan i da odbrojimo do tog plusa! :)
    Polly,
    dobrodosla! :) po mom misljenju bi ti test svakako trebao vec pokazati jer ti dosta kasni, ali ja sam osobno imala losih iskustava s tim testovima s plavim linijama tako da bih ti preporucila da uzmes bilokoji najjeftiniji test s rozim linijama i pokusas ponovno, ali na jutarnju mokracu... mozda ne bi bilo lose ni javiti se ginekologu jer M kasni s nekim razlogom, a doktor ce najbolje znati treba li izazvati M nekim tabletama i je li rijec o trudnoci sto se iskreno nadam da je slucaj kod tebe! puno srece! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.