Opet mi nije htjelo poslati dugacku poruku, pa sam zato podijelila i saljem u dva dijela.
Mislim da ne ! Ne znam zasto su to ukinuli.
Mogu ti mail napisati pa se javi tamo ako zelis.
Mislim da čovjek u zivotu uvijek treba bit pozitivan i prilagoditi se situaciji,ja recimo imam 36 godina i čvrsto vjerujem da ću imati djece,moja baka je rodila 2 poslije 40 Bez dr ,bez trakica,samo pozitivno cure
url=https://lilypie.com]
DANTE
Bonastra nadam se i da kod nas u S rade to jer ne rade u svakom gradu u svojim poliklinikama sve isto. Neke stvari u Zg se kod njih mogu napraviti, a kod nas ne.
Jesi im to sama otisla i rekla koje pretrage hoces ili si imala napismeno od doktora?
Sve mi vjerujem i ne znamo koliko vec jesmo hrabre..
Mono moja ginekologica mi je tako rekla. Oba puta je grubo receno prala ruke od mene i slala me dalje, ali bez icega. Zato kazem nisam se u tom njenom objasnjavanju snasla pitat a kako da odem tamo?!
Mislim da cu privatno pa nek zbog svog mira imam to obavljeno bez obzira ako tamo krenemo u daljnje pretrage i oni budu ispocetka htjeli.
Ja sam napunila 30 i bas me ta trojka i psihicki smeta, ali tjesim se da to jos nisu kategoricki Prave Tridesete a krenuli smo sa sluzbenih 28 i tad mi se cinilo to pokasno, ali sasvim ok, a sada..uh!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Barbara onda mi ti možeš napisati što je tvoj sve vadio, moj je spermiogram, testosteron i za 10 dana je dobio tek dobio termin kod urologa, pretpostavljam da kad dođe tamo i ako nešto ne bude valjalo urolog će ga uputiti dalje. Pa ako je tvoja već divljakuša idi privatno, ja imam ginekologa pa je valjda navalio na žensko nezz
Bornastra i ja sinoć krenila u akciju i to tek 12dc nikad kasnije ali nakon onog propuhivanja me bilo strah baš smo imali veliku pauzu prvo sam radila briseve isto sam krvarila pa sam dobila M, pa nakon toga propuhivanje, on spermiogram ono nismo se sexsali 20 dana sigurno
B-B-K nadam se da nije ništa strašno, propuhivanje ne traje dugo više traje ta priprema sam zahvat dok ti sve uguraju je 5 min i kad puste kontrast to traje 4-5 sekundi meni nisu bili začepljeni pa je valjda kratko trajalo nekih pola sata sam ostala
Barbara onda mi ti možeš napisati što je tvoj sve vadio, moj je spermiogram, testosteron i za 10 dana je dobio tek dobio termin kod urologa, pretpostavljam da kad dođe tamo i ako nešto ne bude valjalo urolog će ga uputiti dalje. Pa ako je tvoja već divljakuša idi privatno, ja imam ginekologa pa je valjda navalio na žensko nezz
Bornastra i ja sinoć krenila u akciju i to tek 12dc nikad kasnije ali nakon onog propuhivanja me bilo strah baš smo imali veliku pauzu prvo sam radila briseve isto sam krvarila pa sam dobila M, pa nakon toga propuhivanje, on spermiogram ono nismo se sexsali 20 dana sigurno
B-B-K nadam se da nije ništa strašno, propuhivanje ne traje dugo više traje ta priprema sam zahvat dok ti sve uguraju je 5 min i kad puste kontrast to traje 4-5 sekundi meni nisu bili začepljeni pa je valjda kratko trajalo nekih pola sata sam ostala
Da se barem moze poslat slika 😊 ali nema veze, ja cu ti sad prepisat sve sto je on njemu dao napravit nakon sto mu je odnio nalaz spermiograma.
Indicirane pretrage:
* CKS, SE, GUK, ureakreatinin, ac.uricum, GOT, GPT, y-GT, bilirubin, alk. fofataza, koleszerol, lipid, trigliceridi;
* testosteron, E2, LH, FSH, Prolaktin, TSH, hormon rasta;
* Antibiogram urina (Stanford)
* Antibiogram urina (Chlamydia trachomatis DNK PCR-test)
* Antibiogram urina (Ureaplasmaurealythicum, Mycroplasma hominis)
* Antibigram ejakulata
* Color Doppler testisa
Planiram uciniti TRUS (i pise da mora bit nataste tada i popit laksativ) to ga jos ceka.
Eto.
Naravno da je samo ova svaka tockica jedan odlazak dok.a oni ispituju sve nabrojano u njoj.
Nesto je morao svojoj dok.(vadjenje krvi), pa na mikrobiologiju (krv, urin i jos jednom ejakulat), prolaktin, test., hormon...to je u bolnici u laboratoriju, color dopler i jos jedna krv u Suncu. Mislim da sam dobro rasporedila.
I sve to nakon ne tako loseg spermiograma a+b mu je 43% a treba biti >40. Znaci granica ali ok, sta sam svasta citala kakvi znaju bit i ostanu zene trudne.
Jednostavno je urolog temeljit.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji