Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubi555
    13. Veljača 2017. 17:49

okozeleno

Bok cure…

Evo i mene napokon…

Dakle, ja cekam jos koji dan… trebala bi dobiti 14.-16…
    Vec par dana me vole grudi i jedna mi je bas pocecana… umorna sam cesto i jako zedna te na racun toga stalno i piskim… lol… to mi je sve cudno jer inace sam u pms-u strasno nervozna i imam ptomjene raspolozenja… ovaj ciklus toga nema…
    Prije sam primjetila da mi je iscjedak blago roskasto prosaran… vidit cemo je li to naznaka nadolazece menge ili nozda implantacijsko krvarenje…
    S obzirom da mi je ovo vec treci put, mogu rec da imam vec nekog iskustva… u prvoj sam trudnoci imala implantacijsko, u drugoj nisam…
    Ovi "simptomi" su mi isto lagano poznati… u prvoj trudnovi su me isto grudi bolile i bile otecene… a u drugoj me umor svladao valjda odmah…

Vidit cemo kroz koji dan… nadam se da vjestica ipak nece doc… ali, sta bude bude… ne mogu utjecat na to…

Ostale moje wanna be "terminuse", Kako se osjecate vi?!

Oooooo, pa meni to zvuci obecavajuce! :) Obavezno javi novosti!
    Mi smo pokrili dosta toga, ali smo onda stali zbog viroze... Ipak, naravno da se nadam. Znaci, grudi me ubijaju, pogotovo kad legnem, cesto sam umorna, ali zbog svih obaveza, tko danas nije? ;) Nego, naaajvise mi cudno sto inace desetak dana prije vjestice u pmsu ne mogu spavati, jednostavno imam nesanicu i uvijek ludim zbog toga pa se sjetim da sam prosla sredinu ciklusa i znam da mogu ocekivati vjesticu taj mjesec. E ovaj put spavam kao beba, osim sto me bol u grudima probudi kad se okrecem... Iscjedak nista posebno, ima ga, ali bude i inace pred vjesticu tako nesto i onda dan, dva prije nestane skroz pa mi to nije pokazatelj. Aliiii, 18. dan ciklusa me poprilicno jako strecalo s lijeve strane, nesto manje s desne, ali s lijeve jako i to dobar dio dana. Ako mi je ovulacija zbilja bila pocetkom ciklusa (sto mi se zna dogoditi), sasvim je moguce da je to bila implantacija... Sta mislite?

mono1111
    13. Veljača 2017. 20:13

Petra,
    Ajme vrijeme leti !
    Bas mi je drago da je sve u redu.,! Tako ce biti i dalje !!!!! Javljaj i dalje ako bude kakvih novosti !
    Hvala ti, i ja se nadam da ce se nesto pozitivno kod mene dogoditi napokon !
    Veliki pozdrav !!!

Bubi,
    Ako imas uredne cikluse, sumnjam da bi ti O bila na pocetku ciklusa, mozda ti je 18 dc bila O. Mislim moguce ako ti je O bila npr.10 dc da je implantacija bila 18 dc.
    Ali ako imas jako kratke cikluse od 24 dana npr.ti jeO 10 dc.
    Kakvi su ti inace ciklusi??

Nena,
    Sto se tice pokretljivosti nalaz je uredan.
    Isto tako morfologija je uredna.
    Sto se tice te likvefakcije,.to ne znam jer je nama to bilo uredno.

13. Veljača 2017. 21:09

Večer. .
    Ja sutra idem idem na taj kombin.probir i na pregled.
    Držite mi fige da je sve u redu!:-)
    Javim vam sutra sve kad doma dodem...
    Već smo u 13. tjednu :-D

Bubi555
    13. Veljača 2017. 21:13

Mono111,
    ciklusi su mi vecinom 28 dan, ali ponekad bude 25. dan, rijetko 29. ili 30. dan. 8. dan ciklusa sam imala i jaku glavobolju, samo taj dan i to sam zapisala u kalendar. Jednom mi se desilo da sam vec 6. dan ciklusa imala jako puno ovulacijskog iscjetka, iskreno, nisam znala kud cu s njim! :) I taj mjesec mi je vjestica dosla 25.dan. A tada nismo jos radili na bebi, eh... ;)

Bubi555
    13. Veljača 2017. 21:16

Valentina,
    drzimo fige!!! Sve ce biti dobro! :)

13. Veljača 2017. 21:17

Nadam se!

mono1111
    14. Veljača 2017. 00:35

Bubi,
    Da, onda je moguce ako ti je kratki ciklus da ti je O odmah nakon M.
    Meni osobno nikad tako nije bilo.
    Drzim fige da je ta bol bila implantacijsko. :)
    Ako je,.onda mozes test raditi vec za dva tri dana i pokazati ce ti, naravno, ako je tad bila implantacija.

Valentina
    Sretno!
    Javi rezultate.

nena27
    14. Veljača 2017. 08:27

nena27

Stigao sperimiogram
    volumen 1.8 ref. > 1.5
    ph 7.9 ref. > 7.2
    spermiogram koncentracija spermija 112 ref. >15
    Br. spermija u sjemenu 202 ref. >39
    Likvefakcija 3 ref. potpuna 1- u 30 min, 2- potpuna u 60 min, nepotpuna >58
    Vitalnost 50 ref. >58
    Motilitet 45 ref. > 40
    Brzo progresivini 37
    Sporo progresivni 6
    Stacionirani 2
    Nepokretni 55
    Leukociti 0-1 ref 1
    Normalni oblici 20 ref. >4
    Patološki oblik glave 70
    Patološki oblik sred. tijela 10
    Patološki oblik repa -
    Cink 2,6 ref. 1.2 - 3,5
    Fruktoza 8 ref. 8.3 - 27.8
    Citrati 54,6 ref-. 10.4 - 41.6
    Napomene i komentari p.p. sto god to značilo
    Barbara gdje si ti si mi najfriškija i isto si bila u Os

Mono mene pati ta likvefakcija i ovi patološki oblici glave 70 nekako mi to puno, a ovi citrati nemam ni pojma što je već vidim da će reći nije loš može proći. Ja ću sutra sve ispitati u Suncu stavku po stavku 

mono1111
    14. Veljača 2017. 09:38

Nena,
    Ne znam sto to znaci, ali morfologija vam je 20 ppsto, treba biti veca od 4, sto znaci da je normalnih spermija 20 posto, sto je uredno isto.
    Pitaj sve sutra.

Bubi555
    14. Veljača 2017. 14:54

Mono1111,
    taman sam htjela pitati kada bih po tome mogla raditi test... ;) Narucila sam hrpu testova i taman bi tada trebali stici... Pratila sam temperaturu malo i ujutro je uvijek normalna, a navecer dosta povisena tako da po tome nije doslo do trudnoce, ali eto, strpit cu se pa provjeriti iako ne gajim prevelike nade! :/ Javim!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI