Bubi,
Da, onda je moguce ako ti je kratki ciklus da ti je O odmah nakon M.
Meni osobno nikad tako nije bilo.
Drzim fige da je ta bol bila implantacijsko. :)
Ako je,.onda mozes test raditi vec za dva tri dana i pokazati ce ti, naravno, ako je tad bila implantacija.
Valentina
Sretno!
Javi rezultate.
Stigao sperimiogram
volumen 1.8 ref. > 1.5
ph 7.9 ref. > 7.2
spermiogram koncentracija spermija 112 ref. >15
Br. spermija u sjemenu 202 ref. >39
Likvefakcija 3 ref. potpuna 1- u 30 min, 2- potpuna u 60 min, nepotpuna >58
Vitalnost 50 ref. >58
Motilitet 45 ref. > 40
Brzo progresivini 37
Sporo progresivni 6
Stacionirani 2
Nepokretni 55
Leukociti 0-1 ref 1
Normalni oblici 20 ref. >4
Patološki oblik glave 70
Patološki oblik sred. tijela 10
Patološki oblik repa -
Cink 2,6 ref. 1.2 - 3,5
Fruktoza 8 ref. 8.3 - 27.8
Citrati 54,6 ref-. 10.4 - 41.6
Napomene i komentari p.p. sto god to značilo
Barbara gdje si ti si mi najfriškija i isto si bila u Os
Mono mene pati ta likvefakcija i ovi patološki oblici glave 70 nekako mi to puno, a ovi citrati nemam ni pojma što je već vidim da će reći nije loš može proći. Ja ću sutra sve ispitati u Suncu stavku po stavku
Nena,
Ne znam sto to znaci, ali morfologija vam je 20 ppsto, treba biti veca od 4, sto znaci da je normalnih spermija 20 posto, sto je uredno isto.
Pitaj sve sutra.
Mono1111,
taman sam htjela pitati kada bih po tome mogla raditi test... ;) Narucila sam hrpu testova i taman bi tada trebali stici... Pratila sam temperaturu malo i ujutro je uvijek normalna, a navecer dosta povisena tako da po tome nije doslo do trudnoce, ali eto, strpit cu se pa provjeriti iako ne gajim prevelike nade! :/ Javim!
Nakon implantacije nekih mozda par dana, dva, tri, test bi trebao biti pozitivan.
Ali najbolje pricekati 12 dana nakon odnosa ili O i napraviti test jer je najvjerovatnije da ce tada pokazati.
Jos par dana pricekaj !!
Drzim fige
hej ženske... evo mene...
nažalost, nije bilo sreće kod mene ovaj ciklus... silni simptomi dobrano su me zavarali... dobila sam još u ponedjeljak tokom dana, i baš je obilna i boli me poprilično...
bila sam baš tužna, ovo je drugi ciklus da pokušavamo a ne uspijevamo... imam dvoje djece i oba smo puta uspili iz prve... zato se sad sekiram jer me to čudi, a znam da se nebi trebala sekirati... mislim, to su samo dva ciklusa... al jbg, psiha je koma stvar...
pokušavam ne razmišljati o tome i zakopavam se u obaveze... čekamo da menga završi pa se opet bacamo na posao... :)
nadam se da će ostale moje "terminuše" imati više sreće.... di ste nestale?! :)
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
hej ženske… evo mene…
nažalost, nije bilo sreće kod mene ovaj ciklus… silni simptomi dobrano su me zavarali… dobila sam još u ponedjeljak tokom dana, i baš je obilna i boli me poprilično…
bila sam baš tužna, ovo je drugi ciklus da pokušavamo a ne uspijevamo… imam dvoje djece i oba smo puta uspili iz prve… zato se sad sekiram jer me to čudi, a znam da se nebi trebala sekirati… mislim, to su samo dva ciklusa… al jbg, psiha je koma stvar…
pokušavam ne razmišljati o tome i zakopavam se u obaveze… čekamo da menga završi pa se opet bacamo na posao… :)
nadam se da će ostale moje "terminuše" imati više sreće…. di ste nestale?! :)
hej,oko moje!!!!!!!!!nemogu virovat šta pišeš!!!!!!Meni je uvik točna ka sat,i sad sam umjesto 16.02,dobila 12.02 odnosno dan prije tebe.znači da mi je ovaj mjesec ranije nego sam računala bila O.i to znači da smo fulali skroz,unatoč tome šta nismo ciljali plodne dane,nego smo i prije njih i posli imali odnose,al ipak smo izgleda preskočili prave plodne dane.nisam mogla virovat kad sam se probudila.inače mi uvik vještica dolazi rano ujutro.a ništa draga idemo sad u akciju svako drugi dan,pa KUD PUKLO DA PUKLO!!!!!!!!A i meni je ovaj mjesec bila nešto posebno obilna,i meni je drugi ciklus pokušavanja.
Da li mi moze tko protumačiti ovaj nalaz od kombin probira??
KOMBINIRANI PROBIR SINDROMA DOWN U I TROMJESEČJU TRUDNOĆE
Biokemijski probir
Jedinica Rezultat Pretraga Datum uzorkovanja krvi: 14.02.2017. IU/L Slobodna beta-hCG podjedinica 27,9 MoM Slobodna beta-hCG podjedinica 1,14 mIU/L PAPP-A 2107 MoM PAPP-A 0,64
Ultrazvučni probir
Jedinica Rezultat Pretraga Datum UZV pregleda: 14.02.2017. mm Tjeme-trtica (CRL) 72,0 tjedni+dani Gestacijska dob prema UZV 13+4 tjedni+dani Gestacijska dob na dan uzorkovanja 13+4 mm Nuhalni nabor 1,3 MoM Nuhalni nabor 0,72
Rizici na dan uzorkovanja krvi
Jedinica Rezultat Pretraga Dobni rizik za T21: 1 : 907 Biokemijski rizik za T21: 1 : 1620 Kombinirani (biok+UZV) rizik za T21: 1 : 9910 Kombinirani rizik za T21: rizik manji od graničnog Kombinirani rizik za T18 i T13: <1:10000 Kombinirani rizik za T18 i T13: rizik manji od graničnog
Napomena:
Korigirane su MoM vrijednosti za sl.betahCG i PAPP-A zbog šećerne bolesti ovisne o inzulinu.
Da li mi moze tko protumačiti ovaj nalaz od kombin probira??
KOMBINIRANI PROBIR SINDROMA DOWN U I TROMJESEČJU TRUDNOĆE
Biokemijski probir
Jedinica Rezultat Pretraga Datum uzorkovanja krvi: 14.02.2017. IU/L Slobodna beta-hCG podjedinica 27,9 MoM Slobodna beta-hCG podjedinica 1,14 mIU/L PAPP-A 2107 MoM PAPP-A 0,64
Ultrazvučni probir
Jedinica Rezultat Pretraga Datum UZV pregleda: 14.02.2017. mm Tjeme-trtica (CRL) 72,0 tjedni+dani Gestacijska dob prema UZV 13+4 tjedni+dani Gestacijska dob na dan uzorkovanja 13+4 mm Nuhalni nabor 1,3 MoM Nuhalni nabor 0,72
Rizici na dan uzorkovanja krvi
Jedinica Rezultat Pretraga Dobni rizik za T21: 1 : 907 Biokemijski rizik za T21: 1 : 1620 Kombinirani (biok+UZV) rizik za T21: 1 : 9910 Kombinirani rizik za T21: rizik manji od graničnog Kombinirani rizik za T18 i T13: <1:10000 Kombinirani rizik za T18 i T13: rizik manji od graničnog
Napomena:
Korigirane su MoM vrijednosti za sl.betahCG i PAPP-A zbog šećerne bolesti ovisne o inzulinu.
Zdravo Valentina, stvarno nemam pojma. Jesi li nosila nalaz svome doktoru? Valjda će se netko javiti sa više informacija.
Sortiraj odgovore
Najstariji