Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    10. Veljača 2017. 14:03

smokov

Pozdrav zene!
    Ja sam u iscekivanju svoje bebice, ali htjela sam s vama podijeliti svoju pricu, tj. nasu.
    Krenuli smo radit na djetetu u 10 mj 2015. Obadvoje u 23oj, mislili smo da ne bude problema. 
    Prije nego smo poceli pokusavat, meni su ustanovljeni policisticni jajnici i to oba, ali nisam tome pridavala puno paznje. Dobila terapiju Duphastona i to bi trebalo sve rijesit. Nakon 3 mj nista..4 mj nista. Tada decko krece na spermiogram. Sok. Prvi los nalaz, nakon opet mj dana jos jedan los nalaz spermiograma. To nas je dosta pogodilo, pogotovo njega. Odlazimo urologu na Sv Duh i dijagnoza je oligoasthenozoospermia.
    Pocinje koristit profertil i to su nam slali prijatelji iz Njemacke, jer je tamo kutija od 30 tableta 300kn, dok je kod nas oko 500kn. A trebalo bi se uzimat najmanje 3mj da se vide rezultati. Uz to sam mu izmiksala i mjesavinu od meda i brdo raznih sjemenki. A ponekad bi mu znala uvalit i caj od piskavice. Ja sam i dalje bila na Duphastonu i to sveukupno 12 ciklusa.
    Uz tempirane odnose i sve ovo pripravke 13 ciklus nam je uspjelo. Ne znamo dal se spermiogram popravio, jer ga poslje nismo radili. Koristili smo samo dvije terapije profertila, tako da mi doma jos jedna kutija od 30 tableta stoji. Pa ako kojoj treba neka se javi. Cijena je 300kn.
    Zelim vam puno srece, zdravlja i punooo bebica! :*

Čestitke draga!! Tko zna sto je od toga svega pomoglo, ali bitno da ste dočekali svoj plusić!
    MM je sada na Bioastinu iako sam znala i za Profertil ali reko ajmo s ovim počet pa ćemo vidjeti, ali mi je Profertil neki dan i moja gin.savjetovala pa sam evo ja zainteresirana za tu kutiju koja vam na vašu sreću više ne treba! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

smokov
    10. Veljača 2017. 14:20

Hvala ti! 
    E super, bas se ne snalazim jos na ovoj novoj klokanici, pogotovo ne prek moba. Dok dodem doma za laptip ti se budem javila privatno (ako skuzim kak to funkcionira) ako ti znas kak to funkcuonira slobodno se javis ti meni, pa da razmjenimo podatke

baarbaraa29
    10. Veljača 2017. 14:28

smokov

Hvala ti! 
    E super, bas se ne snalazim jos na ovoj novoj klokanici, pogotovo ne prek moba. Dok dodem doma za laptip ti se budem javila privatno (ako skuzim kak to funkcionira) ako ti znas kak to funkcuonira slobodno se javis ti meni, pa da razmjenimo podatke

ja mislim da su sada ovom promjenom ukinuli privatne poruke i da si saljemo zahtjeve za prijateljstva.. evo ti moj mail pa mi se javi kad stignes. nije nista hica!  rehbarbara@gmail.com

nena27
    10. Veljača 2017. 19:22

Barbara i moj je pio Bioastin 60 tableta završio je prošli mj sad cekamo nalaze spermiograma

smokov
    10. Veljača 2017. 20:07

Ja sam krivo napisala. Profertila je isto 60 kapsula za mjesec dana.

10. Veljača 2017. 20:43

Evo da vam se javim.
    Dakle u utorak idem na UZ za nuhalni nabor i poslije toga u polikliniku na ostatak obrade. Kombinirani probir i košta 350 kuna. 
    Nije obavezno za ici ali bolje da idem ,mslm da mogu odma saznat spol :-)

Neko curke koje ste trudne evo ja jos malo 13 TT i mene tako jako boli trbuh kao kad trebam dobit stvari..da li je kojoj tako?
    Ja pitam ginekologe oni se nasmiju i kazu da je to ok...?!?!

Eto u utorak cu znat više.... :-*

smokov
    10. Veljača 2017. 21:08

ValentinaA

Evo da vam se javim.
    Dakle u utorak idem na UZ za nuhalni nabor i poslije toga u polikliniku na ostatak obrade. Kombinirani probir i košta 350 kuna. 
    Nije obavezno za ici ali bolje da idem ,mslm da mogu odma saznat spol :-)

Neko curke koje ste trudne evo ja jos malo 13 TT i mene tako jako boli trbuh kao kad trebam dobit stvari..da li je kojoj tako?
    Ja pitam ginekologe oni se nasmiju i kazu da je to ok…?!?!

Eto u utorak cu znat više…. :-*

Cestitam na trudnoci i nek bude uredna! :)
    Ja sam sad u 18tt i imala sam lagane bolove u donjem djelu trbuha, sad ne znam tocno u kojem tjednu. Ali to kazu da je zbog istezanja ligamenata.

baarbaraa29
    10. Veljača 2017. 21:29

nena27

Barbara i moj je pio Bioastin 60 tableta završio je prošli mj sad cekamo nalaze spermiograma

Javi da vidimo jesu sta pomogle! Daj Boze!
    Jel pio jednu dnevno pa 60 dana ili?
    Mi smo kupili neke od 12mg, a svuda sam citala da se preporuca oko 16mg na dan pa moj pije 1 jer bi 2 mislim ipak bile previse!
    Cure su pisale da muzevi piju i po 4, ali su tu u pitanju te od 4mg pa opet dodje na isto.

Ivcy1306
    10. Veljača 2017. 22:37

Vecer curke. Evo nakon 100 pokusaja uspjela sam se prijaviti.

Cestitke svima na trudnoci! 
    Tko je u iscekivanju, tko je u akciji? 
    Nisam uspjela pohvatati!

mono1111
    10. Veljača 2017. 22:41

Valentina,
    Iz tog probira neces saznati spol.
    Spol saznajes iz Ninfty ili Harmony testa koji je jako skup.

Smokov,
    Cestitam !

Za poboljsanje spermiograma sto MM pije.je :
    Bioastin od 12, vit C, cink od 30, selen od 100, vit e 400, b12 od 500, b6 od 50, folna od 400, vitD od 400, jos bi bilo dobro da jede suncokretove sjemenke 60 g na dan.
    Kalcij je takodjer dobar, svaki dan jednu zlicu svjezeg sira i cimet i med pomijesani.
    Maca prah je takodjer dobra.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.