Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    11. Veljača 2017. 12:53

Pozdrav cure,imam jedno pitanje ako je netko imao slicna iskustva.ovaj mj su mi trakice bile pozitivne na o 6.i7.2,odnos smo imali 5.i 7.2. i ja sam vec napravila 10.test -znam da je prerano i bio je negativan,danas nakon nekih 10 min pojavi se blaga crtica,sta vi mislite?

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Kristinaluna
    11. Veljača 2017. 14:58

O daaaa evo meni je tako bilo..Vratite se koji post nazad pa pročitajte moju situaciju od prije par dana....

Kristinaluna
    11. Veljača 2017. 15:01

Nebi vam htjela pokvarit nadanja ali opet nekako mi je to rano za test..

Beba
    11. Veljača 2017. 15:10

Slažem se da je rano,ponoviti cu makar za jedno 5 dana,hvala na odgovoru😊

DANTE

Kristinaluna
    11. Veljača 2017. 15:15

Ponovite da i sretno

mono1111
    11. Veljača 2017. 16:12

Beba
    I meni je pretprosli put bilo tako !! Isto bacila test i nesto mi nije dalo mira i isla pogledati za 15 min i bila je jako svijetla crta !
    Ali puno ti je prerano ! Proslo je samo 6 dana od odnosa. Vidjeti ces za.par dana.
    Sretno

Beba
    11. Veljača 2017. 16:52

Znam zato je i meni cudno sta se uopće pojavila tako rano

DANTE

• baby123
    11. Veljača 2017. 17:12

Ivcy1306

Vecer curke. Evo nakon 100 pokusaja uspjela sam se prijaviti.

Cestitke svima na trudnoci! 
    Tko je u iscekivanju, tko je u akciji? 
    Nisam uspjela pohvatati!

da,da ivcy i ja sam se jedva ulogirala jučer!!!!!!!!!!!evo ja sam u iščekivanju!!!!!!!!!!!!! vidjet čemo 16.02.sve.inače mi je točna kao sat,pa ako dan dan samo zakasni to,je to.tako je bilo i prije!!!!!!

ella31
    11. Veljača 2017. 18:38

Drage moje žene evo mene preko moba ne mogu ni uc na ovu stranicu.Uglavnom u Petrovoj u Zagrebu nalazi ok ostajem na fragminu i to je to..Imam polip od 5 cm..Dr.Starčević me pregledao i bio jako profesionalan.Hvala na podrsci i lijep pozdrav

ek

mono1111
    11. Veljača 2017. 20:25

Ella,
    Drago mi je ! I mene je jednom pregledao dokt.Starcevic i bio je ok,.makar svasta pise o njemu.
    On me i kiretirao prosla dva puta, ne ovaj zadnji.
    Do kada ostajes??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.