Mono danas sam10+1 :)
idem kod privatne, obavla sam sad urin, urnokulturu, krv i briseve i cekamo nalaze...zasad je sve ok, nadam se da ce tako i ostati...
zelim ti srecu s tvojom bebom, sto god odluclila i napravila, nadam se da si na naboljem i sto skorijem putu do bebe
Petra178 baš mi je drago, kad ti je termin 8-9 mj, znam da smo zajedno čekale jednu M to je bilo oko Božića
Barbara moj je već imao jedan i isto je bio komentar nije loš a vidio je i boljih i da se može prirodnim putem, nitko ništa nije spomenio za tu likvefakciju iako je pisalo produžena i meni to predstavlja problem. Ja u srijedu idem na sistematski u Sunce preko firme pa ću ponesti i taj novi spermiogram da pokažem, a nakon toga idem kod svog ginekologa moram mu odnesti svoje nalaze od propuhivanja tako da i njemu pokažem. Muž u ponedjeljak ide kod urologa pa će mu pokazati spermiogram i vidjet će što će on reći i onda to sve nosi kod opće prakse tako da računam na 4 mišljenja. Malo sam surfala za tu likvefakciju to može upućivati na problem sa prostatom, muž će pitati za to samo se nadam da neće naletiti na urologa divljaka pošto mu je to prvi put, da će to biti neki krasan urolog pun informacija i razumijevanja. Za 7 dana ću znati puno više tj već za 2 jer u srijedu mislim riješiti sistematski i svoga ginekologa. U prvom je npr, imao volumen 4 ml dok je sad 1.8, brzo progresivnih je imao samo 13% sad ima više, vitalnih 63%, pokretnih 50% nepokretni se ni ne spominju sad kao vidimo i neke razlike. I brinu me ovi patološki oblici glave 70 što god to značilo, dok je normalnih 20
Cekaj ne kuzim sad ovih vitalnih 63% i 50% pokretnih 🤔
Kod mog je pat.oblik glave 60%
...tijela 11%
....repa 1%
Isto mi ne djeluje super, al ponavljam valjda oni najbolje znaju!
Ali kod nas nigdje ne pise da je normalnih 20, nego ima "Morfologija - normalni oblici = 28% a treba biti >4"
Uglavnom jooooooj, sve me to umara!
Ja u sri.isto idem ginekologu pa sam mislila ponjeti i te njegove nalaze pa cemo vidjeti. Aj javljaj sta su tebi rekli, a i ja cu.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ovo 63 i 50 je prvi nalaz, a ovo novo patoloski oblik glave 70 je kod mog a ovo morfologija normalni oblik je 20 valjda je onda dobro ako je <4. Vidjet ćemo u srijedu pitat ću u suncu za likvefakciju tamo je ginekologinja i možeš s njom pričat za razliku od mog ginekologa divljaka
Bok cure…
Evo i mene napokon…
Dakle, ja cekam jos koji dan… trebala bi dobiti 14.-16…
Vec par dana me vole grudi i jedna mi je bas pocecana… umorna sam cesto i jako zedna te na racun toga stalno i piskim… lol… to mi je sve cudno jer inace sam u pms-u strasno nervozna i imam ptomjene raspolozenja… ovaj ciklus toga nema…
Prije sam primjetila da mi je iscjedak blago roskasto prosaran… vidit cemo je li to naznaka nadolazece menge ili nozda implantacijsko krvarenje…
S obzirom da mi je ovo vec treci put, mogu rec da imam vec nekog iskustva… u prvoj sam trudnoci imala implantacijsko, u drugoj nisam…
Ovi "simptomi" su mi isto lagano poznati… u prvoj trudnovi su me isto grudi bolile i bile otecene… a u drugoj me umor svladao valjda odmah…
Vidit cemo kroz koji dan… nadam se da vjestica ipak nece doc… ali, sta bude bude… ne mogu utjecat na to…
Ostale moje wanna be "terminuse", Kako se osjecate vi?!
Oooooo, pa meni to zvuci obecavajuce! :) Obavezno javi novosti!
Mi smo pokrili dosta toga, ali smo onda stali zbog viroze... Ipak, naravno da se nadam. Znaci, grudi me ubijaju, pogotovo kad legnem, cesto sam umorna, ali zbog svih obaveza, tko danas nije? ;) Nego, naaajvise mi cudno sto inace desetak dana prije vjestice u pmsu ne mogu spavati, jednostavno imam nesanicu i uvijek ludim zbog toga pa se sjetim da sam prosla sredinu ciklusa i znam da mogu ocekivati vjesticu taj mjesec. E ovaj put spavam kao beba, osim sto me bol u grudima probudi kad se okrecem... Iscjedak nista posebno, ima ga, ali bude i inace pred vjesticu tako nesto i onda dan, dva prije nestane skroz pa mi to nije pokazatelj. Aliiii, 18. dan ciklusa me poprilicno jako strecalo s lijeve strane, nesto manje s desne, ali s lijeve jako i to dobar dio dana. Ako mi je ovulacija zbilja bila pocetkom ciklusa (sto mi se zna dogoditi), sasvim je moguce da je to bila implantacija... Sta mislite?
Petra,
Ajme vrijeme leti !
Bas mi je drago da je sve u redu.,! Tako ce biti i dalje !!!!! Javljaj i dalje ako bude kakvih novosti !
Hvala ti, i ja se nadam da ce se nesto pozitivno kod mene dogoditi napokon !
Veliki pozdrav !!!
Bubi,
Ako imas uredne cikluse, sumnjam da bi ti O bila na pocetku ciklusa, mozda ti je 18 dc bila O. Mislim moguce ako ti je O bila npr.10 dc da je implantacija bila 18 dc.
Ali ako imas jako kratke cikluse od 24 dana npr.ti jeO 10 dc.
Kakvi su ti inace ciklusi??
Nena,
Sto se tice pokretljivosti nalaz je uredan.
Isto tako morfologija je uredna.
Sto se tice te likvefakcije,.to ne znam jer je nama to bilo uredno.
Večer. .
Ja sutra idem idem na taj kombin.probir i na pregled.
Držite mi fige da je sve u redu!:-)
Javim vam sutra sve kad doma dodem...
Već smo u 13. tjednu :-D
Mono111,
ciklusi su mi vecinom 28 dan, ali ponekad bude 25. dan, rijetko 29. ili 30. dan. 8. dan ciklusa sam imala i jaku glavobolju, samo taj dan i to sam zapisala u kalendar. Jednom mi se desilo da sam vec 6. dan ciklusa imala jako puno ovulacijskog iscjetka, iskreno, nisam znala kud cu s njim! :) I taj mjesec mi je vjestica dosla 25.dan. A tada nismo jos radili na bebi, eh... ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji