[size=2][font=arial,helvetica,sans-serif]Drage cure,[/font][/size]
[size=2][font=arial,helvetica,sans-serif].[/font][/size][size=2][font=arial,helvetica,sans-serif]Ugl.jucer se nisam stigla javiti, bila sam, i jos sam uvijek tako nekako tuzna i bezvoljna.[/font][/size]
[size=2][font=arial,helvetica,sans-serif]Kao prvo,.rekla je dokt.da nije molarnaT bila jer bi se prikazalo na phd. Najcesce je da kod molarne T upravo dolazi ta triploidija koja je meni bila.[/font][/size][size=2][font=arial,helvetica,sans-serif] Drugo, rekla je da vjerovatno svi spontani kod mene imaju isti uzrok, krom.greske, makar je samo zadnji istrazen i ona pretpostavlja da je neka greska kod nas u genetici.[/font][/size]
[size=2][font=arial,helvetica,sans-serif]Makar su nasi kariogrami uredni, nemamo neku gresku na odredjenom kromosomu.[/font][/size]
[size=2]Može li mi netko objasniti sto je s ovom Klokanicom??????? Ja stvarno ne razumijem zasto ne mogu poslati poruku vecu od jedne recenice????[/size]
Valjda nesto rade na stranici.. meni se izgled skroz izmjenio i sporo se ucitava
Ja isto ne znam sto se događa, sigurno ce i sada ovakva sitna slova biti ! Uzas !
[size=2]Ne !!! Meni se ne zeli poslati poruka koja je duza od jedne recenice.[/size]
Pozdrav cure,dugo vas pratim pa sam se odlučila javiti jer vidim da unatoč svemu kroz sto prolazite ovdje vlada pozitivna energija
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji