Drage cure evo ja sam se tek sad uključila iako vas čitam već duže vrijeme, želimo bebicu i trudimo se nekih tri mjeseca sad mi je vještica kasnila 6 dana što inače nije slučaj i evo danas stiglaa,a mi se već ponadali:(ima li itko dobar savjet hvala cure puno😘
Cure živa sam. Jutros su me primili u pola 8 a tek sam u 11 išla. Traje pola sata samo to umetanje katastrofa, neugodno je jako, a kad puštaju kontrast znoj me oblio, ukočilo mi se cijelo tijelo još ova na rengenu nemoj disat, nemoj disat mislim si pa ni nemogu doci do daha. Sva sreca pa su me omamili odmah kod stavljanja cjevčica. Jajovodi su prohodni i čekam nalaz pa kući. Sva sreća pa je gotovo
Cure živa sam. Jutros su me primili u pola 8 a tek sam u 11 išla. Traje pola sata samo to umetanje katastrofa, neugodno je jako, a kad puštaju kontrast znoj me oblio, ukočilo mi se cijelo tijelo još ova na rengenu nemoj disat, nemoj disat mislim si pa ni nemogu doci do daha. Sva sreca pa su me omamili odmah kod stavljanja cjevčica. Jajovodi su prohodni i čekam nalaz pa kući. Sva sreća pa je gotovo

Skuzila sam da swe dugacak post ne moze poslati, pa vam saljem u dva dijela :/

[size=2][font=arial,helvetica,sans-serif]Drage cure,[/font][/size]
[size=2][font=arial,helvetica,sans-serif].[/font][/size][size=2][font=arial,helvetica,sans-serif]Ugl.jucer se nisam stigla javiti, bila sam, i jos sam uvijek tako nekako tuzna i bezvoljna.[/font][/size]
[size=2][font=arial,helvetica,sans-serif]Kao prvo,.rekla je dokt.da nije molarnaT bila jer bi se prikazalo na phd. Najcesce je da kod molarne T upravo dolazi ta triploidija koja je meni bila.[/font][/size][size=2][font=arial,helvetica,sans-serif] Drugo, rekla je da vjerovatno svi spontani kod mene imaju isti uzrok, krom.greske, makar je samo zadnji istrazen i ona pretpostavlja da je neka greska kod nas u genetici.[/font][/size]
[size=2][font=arial,helvetica,sans-serif]Makar su nasi kariogrami uredni, nemamo neku gresku na odredjenom kromosomu.[/font][/size]

[size=2]Može li mi netko objasniti sto je s ovom Klokanicom??????? Ja stvarno ne razumijem zasto ne mogu poslati poruku vecu od jedne recenice????[/size]

Valjda nesto rade na stranici.. meni se izgled skroz izmjenio i sporo se ucitava
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji