Mi pokušavamo vec godinu i pol i od pretraga sam obavila hormone i briseve i sve je ok,dragi 2 spermiograma prvi Lidiji a dr ok
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sutra jos vadim progesterona pa sve to 21. nosim gin,ostali hormoni su unutar red vrijednosti,i onda idem dalje u Rijeku jer sam iz Istre ,zanima me da li netko ima iskustva sa tim i sta me sad vela slijedece?
url=https://lilypie.com]
DANTE
Cure,
Mislim ovo mi se uopce ne svidja.!
Pa sto je s forumom???
Ne mogu nista napisati sto zelim jer se ne zeli poslati.
[font=arial, helvetica, sans-serif]Drage cure,[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Kao prvo, moram kom.novu stranicu Klokanice.[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Ne svidja mi se bas sto moram svaku duzu poruku otvarati "prikazi jos ", bila sam i zabb korisnicko ime....jer mi je prije automatski ucitalo..[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Ugl.jucer se nisam stigla javiti, bila sam, i jos sam uvijek tako nekako tuzna i bezvoljna.[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Kao prvo,.rekla je dokt.da nije molarnaT bila jer bi se prikazalo na phd. Najcesce je da kod molarne T upravo dolazi ta triploidija koja je meni bila.[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Drugo, rekla je da vjerovatno svi spontani kod mene imaju isti uzrok, krom.greske, makar je samo zadnji istrazen i ona pretpostavlja da je neka greska kod nas u genetici.[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Makar su nasi kariogrami uredni, nemamo neku gresku na odredjenom kromosomu.[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Medjutim, salje me opet geneticaru, prof.Begovicu na Rebro, kod kojeg smo vec bili kad smo radili kariograme, i rekla je da bi me on trebao slati na jos neke genetske pretrage dok se ne nadje nesto. Znaci kariogram je valjda osnovna pretraga koja se radi i postoji jos nesto, makar nisam uopce znala sto, a i dalje ne znam kako se zovu i koje su to dodatne pretrage. Googlala sam i nista nisam nasla.[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Valjda je to jako rijetko da salju.[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Ugl.ako se nadje neka greska, a dokt.bi bila najsretnija da bude nesto, najbrzi postupak bi bio taj da me oni salju u Prag,.preko HZZO na IVF sa PGD dijagnostikom. To ne rade u Hr. To je dijagnostila embrija u kojoj se ispita svaki, da li je zdrav i zdravog embrija vracaju u transferu.[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Makar i to nije sto posto sigurna pretraga da ce sve uspjeti, postoji jos niz drugih stvari radi cega ne bi opet uspjelo, ali to je opcija![/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]To je inace jakoo skupo, citala sam da IVF kosta s lijekovima oko 3000 e, a ova dijagnostika kosta oko 2000e dodatno ![/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Sad ne znam da li bas sve financira HZZO!?? Ali nadam se da.u tom slucaju da.[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Ali to i komisija mora odobriti i sve, jako komplicirano.[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]A ako ne nadju neku gresku, onda opet prirodno.[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Problem je u tome, da opet cu cekati nalaze mjesecima, cekala sam za kariogram3 mjeseca i nalaz je dosao uredan potpuno, i sad uopce ne znam sto bi mislila.[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Ugl.mozak mi ne radi bas najbolje,.zato ovako pisem....[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Dogg smo se da cemo ici kod geneticara, i vidjeti sto ce reci i koje pretrage moramo obaviti. Probati cemo privatno mozda, makar mislim da se priv.takve stvari ne rade, iako sam poslala mail u Genos pa cekam odg.[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Ako se nadje nesto, idemo u Prag ! A ako ne,.probati cemo jos jednom prirodno i ako ni tad ne uspije,.onda na IVF obican ovdje.[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Iako sad mozda saznamo razlog radi cega se sve to dogodilo, iako i dalje mozda je i trombofilija bila u pitanju, nista se i dalje ne zna.[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Pa koliko ljudi 100 posto ima takvo nesto da uopce ne zna i sve bude ok???!!![/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Sretna sam u jednu ruku da se tim nacinom moze puno lakse do T doci u mom slucaju i naravno da cemo ici i na kraj svijeta ali zasto sve mora biti tako komplicirano??[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]I radi toga sam tuzna ! Cijeli dan sam na rubu suza.[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Gledam tu djecu s kojom radim, i nekako si uopce ne mogu zamisliti da ce jednog dana moje dijete biti tu negdje ![/font]
[size=2][font=sans-serif][font=arial, helvetica, sans-serif]Nakon svih ovih stvari to mi je nezamislivo. ![/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Znam da nekome treba kratko, a nekome duze da dodje do cilja ali kad ce i koliko ce nama trebati ??[/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Pa covjece, proslo je vec tri godine, nista se poz.sto se ovoga tice nije dogodilo, stojimo i dalje na istom mjestu ![/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Nije pravedno !!!![/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]I btw.beta mi je 14 !!!![/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]A trebala je davno biti 0! Ne znam ni sto to znaci ?! Opet ju vadim za tjedan dana ![/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Dobrodosle nove cure ! [/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Ostalima zelim svu srecu[/font]
[/font][/size]
Uspjelo se poslati podijeljeno u tri djela, ali opet vidim da je zadnje pretvoreno u neka retardirana slova.
Pa ne znam sto reci uopce.
Ovu poruku sam pisala jucer,.pa kako se nije moglo poslati, srecom sam spremila, tj kopirala i na mail si spremila jer tko bi pisao sve to iz pocetka.
Sortiraj odgovore
Najstariji