Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    08. Veljača 2017. 11:22

Ceka slijedece,opet mob😊

url=https://lilypie.com]
    DANTE

mono1111
    08. Veljača 2017. 13:47

Cure,
    Mislim ovo mi se uopce ne svidja.!
    Pa sto je s forumom???
    Ne mogu nista napisati sto zelim jer se ne zeli poslati.

mono1111
    08. Veljača 2017. 13:59

[font=arial, helvetica, sans-serif]Drage cure,[/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Kao prvo, moram kom.novu stranicu Klokanice.[/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Ne svidja mi se bas sto moram svaku duzu poruku otvarati "prikazi jos ", bila sam i zabb korisnicko ime....jer mi je prije automatski ucitalo..[/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Ugl.jucer se nisam stigla javiti, bila sam, i jos sam uvijek tako nekako tuzna i bezvoljna.[/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif]Kao prvo,.rekla je dokt.da nije molarnaT bila jer bi se prikazalo na phd. Najcesce je da kod molarne T upravo dolazi ta triploidija koja je meni bila.[/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Drugo, rekla je da vjerovatno svi spontani kod mene imaju isti uzrok, krom.greske, makar je samo zadnji istrazen i ona pretpostavlja da je neka greska kod nas u genetici.[/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Makar su nasi kariogrami uredni, nemamo neku gresku na odredjenom kromosomu.[/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Medjutim, salje me opet geneticaru, prof.Begovicu na Rebro, kod kojeg smo vec bili kad smo radili kariograme, i rekla je da bi me on trebao slati na jos neke genetske pretrage dok se ne nadje nesto. Znaci kariogram je valjda osnovna pretraga koja se radi i postoji jos nesto, makar nisam uopce znala sto, a i dalje ne znam kako se zovu i koje su to dodatne pretrage. Googlala sam i nista nisam nasla.[/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Valjda je to jako rijetko da salju.[/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Ugl.ako se nadje neka greska, a dokt.bi bila najsretnija da bude nesto, najbrzi postupak bi bio taj da me oni salju u Prag,.preko HZZO na IVF sa PGD dijagnostikom. To ne rade u Hr. To je dijagnostila embrija u kojoj se ispita svaki, da li je zdrav i zdravog embrija vracaju u transferu.[/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Makar i to nije sto posto sigurna pretraga da ce sve uspjeti, postoji jos niz drugih stvari radi cega ne bi opet uspjelo, ali to je opcija![/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]To je inace jakoo skupo, citala sam da IVF kosta s lijekovima oko 3000 e, a ova dijagnostika kosta oko 2000e dodatno ![/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Sad ne znam da li bas sve financira HZZO!?? Ali nadam se da.u tom slucaju da.[/font]

mono1111
    08. Veljača 2017. 14:01

[font=arial, helvetica, sans-serif]Ali to i komisija mora odobriti i sve, jako komplicirano.[/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]A ako ne nadju neku gresku, onda opet prirodno.[/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Problem je u tome, da opet cu cekati nalaze mjesecima, cekala sam za kariogram3 mjeseca i nalaz je dosao uredan potpuno, i sad uopce ne znam sto bi mislila.[/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Ugl.mozak mi ne radi bas najbolje,.zato ovako pisem....[/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Dogg smo se da cemo ici kod geneticara, i vidjeti sto ce reci i koje pretrage moramo obaviti. Probati cemo privatno mozda, makar mislim da se priv.takve stvari ne rade, iako sam poslala mail u Genos pa cekam odg.[/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Ako se nadje nesto, idemo u Prag ! A ako ne,.probati cemo jos jednom prirodno i ako ni tad ne uspije,.onda na IVF obican ovdje.[/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Iako sad mozda saznamo razlog radi cega se sve to dogodilo, iako i dalje mozda je i trombofilija bila u pitanju, nista se i dalje ne zna.[/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Pa koliko ljudi 100 posto ima takvo nesto da uopce ne zna i sve bude ok???!!![/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Sretna sam u jednu ruku da se tim nacinom moze puno lakse do T doci u mom slucaju i naravno da cemo ici i na kraj svijeta ali zasto sve mora biti tako komplicirano??[/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]I radi toga sam tuzna ! Cijeli dan sam na rubu suza.[/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Gledam tu djecu s kojom radim, i nekako si uopce ne mogu zamisliti da ce jednog dana moje dijete biti tu negdje ![/font]

mono1111
    08. Veljača 2017. 14:02

[size=2][font=sans-serif][font=arial, helvetica, sans-serif]Nakon svih ovih stvari to mi je nezamislivo. ![/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Znam da nekome treba kratko, a nekome duze da dodje do cilja ali kad ce i koliko ce nama trebati ??[/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Pa covjece, proslo je vec tri godine, nista se poz.sto se ovoga tice nije dogodilo, stojimo i dalje na istom mjestu ![/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Nije pravedno !!!![/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif]I btw.beta mi je 14 !!!![/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]A trebala je davno biti 0! Ne znam ni sto to znaci ?! Opet ju vadim za tjedan dana ![/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif]Dobrodosle nove cure ! [/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Ostalima zelim svu srecu[/font]
    [/font][/size]

mono1111
    08. Veljača 2017. 14:04

Uspjelo se poslati podijeljeno u tri djela, ali opet vidim da je zadnje pretvoreno u neka retardirana slova.
    Pa ne znam sto reci uopce.
    Ovu poruku sam pisala jucer,.pa kako se nije moglo poslati, srecom sam spremila, tj kopirala i na mail si spremila jer tko bi pisao sve to iz pocetka.

mono1111
    08. Veljača 2017. 14:05

[size=2][font=sans-serif][font=arial, helvetica, sans-serif]Nakon svih ovih stvari to mi je nezamislivo. ![/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Znam da nekome treba kratko, a nekome duze da dodje do cilja ali kad ce i koliko ce nama trebati ??[/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Pa covjece, proslo je vec tri godine, nista se poz.sto se ovoga tice nije dogodilo, stojimo i dalje na istom mjestu ![/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Nije pravedno !!!![/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]I btw.beta mi je 14 !!!![/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]A trebala je davno biti 0! Ne znam ni sto to znaci ?! Opet ju vadim za tjedan dana ![/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Dobrodosle nove cure ! [/font]
    [font=arial, helvetica, sans-serif]Ostalima zelim svu srecu[/font]
    [/font][/size]

• Anaa26
    08. Veljača 2017. 15:12

Ajme uzasno me nervira ovaj forum!!! Nisu trebali nista mijenjati...

Mono,
    Ja da ti budem iskrena dok ovo citam saznajem kakve sve pretrage postoje uopce, za pola toga nisam ni cula i divim ti se kako uopce baratas svim tim informacijama. I bas sam ljuta koliko je zivot nepravedan.. da se ti toliko mucis, a neke tamo koje ni ne zele dijete zatrudne od prve i rode bez ikakvih komplikacija..  znam da si jaka to se vidi iz svakog tvog posta i znam da ces izdrzati sve sto treba da dobijes svoju bebicu.. ja ti mogu samo pozeliti srecu da to bude sto prije 

Ja sam stalno  uznemirena, nikad mi vrijeme nije sporije prolazilo.. danas mi je treci dan kako sam na duphastonu 3x1 ali i dalje imam oskudni iscjedak.. ponekad... vise  ni boju ne mogu razaznat koda je neka mjesavina zute i svijetlo smedje..malo ga imam pa mi se vrati moj normalni iscjedak... pa se opet pojavi taj obojani onda opet nestane .. ne znam sta bi mislila... 24og idem na pregled.. cini mi se toliko daleko da ne mogu docekat...i jos razbijam glavu sta ce mi reci... hoce li kucati srce.. a usput mirujem pa pogotovo umirem od dosade i imam viska vremena za crnjacenje ..

baarbaraa29
    08. Veljača 2017. 17:53

Jedva sam se uspjela ulogirat sa malom promjenom nicka!
    Bas mi se ne svidja ova promjena!

Javljam se jer trebam savjet, sva sam se zapetljala!
    Usput cestitke Anaa26 i ostalim novim trudnicama.
    Posebno pratim bonastru, nenu27 i mono ali vidim da sve jos uvijek tapkamo u mjestu.
    A nista.. strpljivost + borba!

Obzirom da smo i mi krenuli u svoju borbu krenuli i problemi!

Zanima me kako ste dosli do toga da vas ginekolog posalje na pretrage? Znaci hormoni, brisevi...??
    Jer ja jucer svojoj gini kazem da je muz bio na sper.i doktor ga dalje poslao i da bi ja da ona mene barem na te osnovne (pisala sam vec da smo odselili van, ali ja sam se vratila jos malo dijelom i zbog toga!!) a ona kaze da obzirom da imam redovne ovul.(lh trakice) i menstruacije da je to kao to i da bi daljnji potez bila inseminacija!?
    Wtf???
    U biti rekla je da bi trebali paralelno oboje ici na te pretrage i da bi nas dok.u bolnici vodio kroz to. Zbunila me totalno!
    Danas sam bila u bolnici na kontroli i pitam doktora isto i on kaze isto u smislu da bi oboje trebali, ali da meni ona mora dati uputnicu za tu humanu.
    Nis mi ni jasno! Koliko sam skuzila vecina vas je prvo sama prosla gomilu toga a onda tek isli muzevi ili sam u krivu ili luda!
    Toliko toga mi se skupilo..........vristim!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

m.girl6
    08. Veljača 2017. 18:59

Mono, zelim ti svu srecu svijeta u ostvarivanju trudnoce. Pa ne smije i ne moze se toliko losih stvari dogadati. Bas kao sto ana kaze, zivot nije fer. Neke cure zatrudne samo tako, a da dijete niti ne zele. Ali Bog ima za svaku od nas plan,tako da cemo i mi ostvariti svoju jedinu zelju. 
    Barbara, kad sam dosla kod svoje gin rekla sam joj da planiramo trudnocu i odma mi je napravila briseve, 4 kom. Rekla je nek cekam jos 6 mj i ako se T ne ostvari slat ce mene i muza na sve pretrage koje ce biti potrebne. 
    Da,prvo zena mora sve pretrage proci a tek onda idu muzevi..

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI