Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra178
    06. Veljača 2017. 14:23

Draga mono, sad sam usla u 10.tjedan...kontrola mi je ovaj ili iduci, ovisi do kad izdrzim :D rekla je da se tako negdje javim za 3-4tj od kad sam zadnj put bila.

Imam mucnine, slabo jedem zadnja dva tjedna ali inace sam ok. Doduse manje sam tu na forumu, bas su me pogodile sve ove tuzne vijesti pa sam pocela jos vise panicariti na svaki znak, bol, iscjedak, u strahu da nesto nije u redu i s mojom trudnoncom...nikako da se 100% opustim, bas me to muci...stalno si govorim bit ce lakse kad udem u 2.tromjeecje, ali bojim se da cu i tad produziti paniku...

uglavnom ok sam, nadam se i beba, to mi je jedino bitno! doma sam i mirujem, mislim da cu i ostati do kraja na cuvanju..

mono1111
    06. Veljača 2017. 16:33

Ana,
    Najcesce prodje sve u redu s oskudnim iscjedkom.
    Nemas sto drugo nego mirovati,.piti terapiju i vjerovati da ce biti sve ok.
    Mozda je to bilo neko zakasnjelo impl.krvarenje.

Petra,
    Vec 10 tjedan??? 
    Kako vrijeme leti.....
    Kad radis bris??
    Vjerujem da ce sve biti ok i dalje, drago mi je da je sve ok !!!
    Kod kod ides na pregled??
    Ma vjerujem da ces se opustiti kad prodje taj kriticni 12 tt.
    Javljas se s novostima !!!!
    Veliki pozzzz :)

Nena,
    Ne znam nazalost nista o tome. Ali pretpostavljam da slijed.dan normalno ides na posao i vracas se svakodnevnim aktivnostima.
    Javi kako je proslo.

Valentina,
    Takodjer javi nalaze kombiniranog probira.

Ella??? Sto je biloo u Petrovoj na kraju???

Bornastra, Mgirl, i ostale cure, kako ste?? Pretpostavljam da nema nikakvih novosti.

Teddy,
    Grozno je to koje stresove nazalost moramo prozivljavati u T, kada bi to trebalo biti blazeno stanje.
    Mislim da ja necu sasvim biti normalna u iducoj T.!
    Nema sanse,.nazalost.!
    Vec sad imam strahove.

Ja cekam kod dokt.priv.sad !
    E, imam tremu.!!! 
    Tko zna sto ce mi recii.
    Napisala sam si sve na papir sto moram pitati, haha
    Javim naravnooo!

Bubi555
    06. Veljača 2017. 17:00

Mono, sretno i samo hrabro!!!

bornastra
    06. Veljača 2017. 17:27

Bok cure...

Nadam se da ste mi sve dobro i da ste sve aktivne :) Sve smo tu negdje sa M i plodnim danima.
    Naravno da vama svima od srca želim plusiće u drugoj polovici mjeseca... :))

Nena, nema iskustva s tim. Držim fige da sve dobro prođe. Obavezno se javi!

Draga Mono,
    nadam se da ćeš čuti dobre vijesti danas od doktora i da ćeš uspjeti postaviti sva pitanja i dobiti sve odgovore. Javiš nam se obavezno.

Moja M je pri kraju, u subotu i idem do gin. Sa tom doktoricom se nisam još susrela, tek je nedavno došla...no čujem same riječi pohvale za nju, a i čitam na internetu kako ju svi hvala. Tako da vjerujem da ženi mogu sve reći i da će me razumjeti kako se osjećam i da ću dobiti napokon konkretne odgovore. 

Pusa svima :)

Crna35
    06. Veljača 2017. 18:04

Bok cure evo ja danas obavila nalaze krvi i urina.
    Tsh 3,46
    Glukoza 5,3
    Sada sam zbunjena???
    Dobila Euthyrox 50 za tsh a moj domski ginic kaze da je po njemu glukoza ok a doktorica u bolnici mi je rekla da pazim sto jedem dan prije jer da sve iznad 5,1 automatski tretiraju kao gestacijski dijabetes.
    Moj ginic kaze da su u bolnicama prerigorozni i salje me da ponovim GUK i tsh za 3 tjedna.Kaze,bezveze da se tako vodis ako si slucajno nesto krivo pojela.
    Inace nikad problema sa stitnjacom i secerom.One koje imaju iskustva,sta sada sa tim Euthyroxom?Koliko se on dugo pije?Cijelu trudnocu ili?

bejb23
    06. Veljača 2017. 19:49

Curke, sretno sada u plodnim danima :) I moji ce uskoro :D
    Mono, sretno! Nadam se dobrim vijestima :)

💗Baby E💗

• baby123
    07. Veljača 2017. 08:35

Dobro jutro ŽENE,MAJKE,KRALJICE!!!!!!!!!Evo za 9dana bi trebala znati dali sam ovaj mjesec uhvatila+++++.....simptoma još nemam ili je još prerano,jedino što na momente osjetim peckanje i svrbež na bradavicama.umor ne,leđa ne također.da čujem ostale trudilice imaju li one ikakve naznake da će ovaj mjesec bit baš taj.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.