Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    02. Veljača 2017. 20:30

Crna,
    Super. Drago mi je da je sve ok s plodom.

Teddy,
    Jojj gripa. Ja se kljukam vitaminima cijelo vrijeme ali jako puno radim u zadnje vrijeme i jako malo spavam i nekako me cudno boli grlo, tj.ne boli me ali postoji mogucnost da i mene nesto uhvati, mozda neka viroza,.ali mrzim biti bolesna !!!
    Drzim ti figeee

nena27
    02. Veljača 2017. 20:53

Abrakadabra koliki ti je tsh?

m.girl6
    02. Veljača 2017. 21:48

Mono,draga, hvala na savjetu. Da,ne kuzim ni ja ali tak je rekla. Jos sam danas nasla clanak na netu di pise da zene koje imaju redovite odnose do prije godine dana ne bi ni trebale raditi nikakve dodatne pretrage. Ali ne mozes biti skrsenih ruku. Muz mi kaze da je isto mozda prerano za te hormone i da se moramo samo opustiti,jos cu pricekati koji mj (ako izdrzim).. :( 

Ja protiv bolova pijem rapidol s 400mg,ali danas mi nije od njega stalo i popila sam jos nalgesin forte od 550mg. Tek mi je od toga bilo bolje.  

Cini mi se da cemo sve imati ovulaciju skoro pa u dan ovaj mjesec,hehe. Da barem jednoj od nas bude uspjesan,drzim nam fige.

Noa 💙

nena27
    03. Veljača 2017. 10:51

m.girl da i onda ti se to oduži da se godinu dana ganjaš po kojekakvim pretragama. Ja sam prošle godine otišla kod ginekologa i krenila s tim da me je isto odgovorio tamo za ljeto pričekaj opusti se i evo sad godinu dana poslije radim zadnju stavku u obradi nepolodnosti

• baby123
    03. Veljača 2017. 15:22

a gdje ste mi curke cijeli dan!!!!!!!!m.girl6 izgleda da nas je stvarno puno na čekanju ovaj mjesec.evo meni se dogodija jedan mali problemčić.naime ovulacija mi je trebala biti 1 ili 2.02,odnos smo imali 31.01 i sutra sam se sa MM žestoko posvađala i sad nedam zainatila sam se i neću da se mirim hahahaha!!!!!!!!!!e sad plodni dani su vjerojatno prošli,ja još uvik ljuta...a i doduše nisam ni imala neke simptome ovulacije ovi mjesec.pretpostavljam da ovaj mjesec neće biti ništa..al vidjet ćemo sve 16.02

03. Veljača 2017. 16:58

Cure pomozite…
    Evo danas ginekolog kaze da dodem za tjedan dana i salje me privatno  u polikl. za UZ biljega kromosomopatija…mslm ne znam cemu to vec sam 11+ 2 tt … 
    Da li ja mogu ic svom ginekologu i napravit to u bolnici?
    Mislim u polik. se cijene krecu do 4000 kn
    Da li tko zna??

Joj luda sam vec od svega…
    Danas gleda UZ i kaze sta je dijete tako mirno…i sta da covjek onda misli? uzas

dzenny
    03. Veljača 2017. 20:26

eej curee,
    kao sto sam vec pisala,juce izjutra sam imala smedjeg iscjetka,jeste ga bilo ali ne sad bas punoo,medjutim juce popodne i danas cijeli dan on se vratio u normalni iscjedak,znaci smedjeg vise nema..
    ehh,sad mn zanima,sta mislite ima li potrebe da se javljam ginekologu,isla bi vec juce ali stvarno sam sa vremenom skorz slaba ovaj tjedan.. danas sam 5+5tt

mono1111
    03. Veljača 2017. 23:06

Valentina,

Mozes otici u bolnicu s uputnicom za uzv gdje mjere nuhalni nabor,.bedrenu kost i jos nesto i vadis krv besplatno u Petrovoj mislim preko uputnice sve znaci. To se zove kombinirani probir i radi se u 12 tj. Procitaj malo o tome.
    A.taj Ninfty test kosta oko4000 kn i to je siguran test koji tocno pokazuje da li je doslo do kakve krom.greske, koji je spol i sl.

Dzenny,
    Ne znam. Nazovi pa pitaj sto ce ti reci. 

A cure,.ja sam maloprije pricala s prijateljicom koja je T. Ugl.da ne ulazim u detalje....citala sam nakon razgovora o molarnoj T gdje pise da ona izaziva krom.greske i bas ovu moju triploidiju koju sam imala sad zadnji put, da beta ne pada tj.pada ali jako sporo i dugo se zadrzava u tijelu.
    E sad, plod je poslan na citogenetiku na kariogram a ostatak na phd.
    Iz phd nalaza se dokazuje ta mola, ali postoji potpuna i parcijalna mola, i sto ako je samo tamo gdje je plod bio bila ta mola i na nije se ispitala a uzorak koji je poslan na phd je bio premali i nije se vidjelo?
    Jucer sam radila test, prvo sam mislila da je neg, ali dns nakon citanja sam ga isla traziti u smecu i bio je jedva poz.pojavila se jako slaba crta, jedva vidljiva, sto znaci da je beta prisutna i dalje i da jos uvijek nije pala a proslo je 31 dan od kiretaze.
    Pretpostavljam da nista ne znate o toj moli, ali kod takve T se ne smije godinu dana ponovno ostati T jer i dalje postoje te stanice, a to su stanice raka. /:
    Znam da sam mozda sad malo paranoicna, ali jako sam se uplasila sad.....uzasni stresovi, vise ne mogu biti normalna .../:

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.