Ej curke, čitam vas svaki dan, ali baš kao što kaže mono, ali nema ništa ovoga kod mene..
Jučer bio zadnji dan menge i već od danas planiramo u akciju. :)
Opet novi mjesec nade i isčekivanja plusa ili ne isčekivanja menge. Ovaj mjesec idem vaditi spolne hormone i hormone štitnjače, možda tu jednostavno nešto nije u redu pa nas koči da dođemo do željenog plusa. Više ne znam ni sama kaj da mislim...
Ovo će nam sada biti 9. ciklus da se ne čuvamo, a od prošlog mj sam počela korisititi i trakice i baš smo iskoristili sve moguće dane plodne i ne plodne, pa opet ništa.
Mislim da smo sve sad tu negdje sa plodnim danima pa ćemo više manje biti u akciji u isto vrijeme i nadam se da će veljača biti plodna, hehe. Meni taman pada O na Valentinovo.. hihi
Jel stvarno treba toliko dugo tijelu da se "prilagodi" kak kaže moja gin? Makar ne znam na kaj to točno da se prilagodi..
Nekad sam ok kaj se toga svega tiče, a nekad znam pasti u laganu depru i pitam se pa kaj nam toliko treba da dobijemo bebu. Super kaj smo tu sve koje nas muče iste stvari pa smo si potpora jedna drugoj i lakše nam je.
nena, držim fige i javi kak je prošlo. :) vjerujem da će biti sve ok. čula sam samo da je bolno i da poslije moraš preležati..
ana, crna i ostale trudnice, što manje se nervirajte, bit će sve dobro. samo čuvajte svoje bebice u buši i odmarajte.
Mono, kod kojeg si privatnika bila na pregledu? Kak ti se čini?
Ako me moja gin bude odgađala, morat ću i ja potražiti nekog privatno, makar mislim krenuti kod Martonice ako se trudnoća ne bude još neko vrijeme dogodila, ne znam ni sama.. :(
Noa 💙
Drage cure evo ja sam se tek sad uključila iako vas čitam već duže vrijeme, želimo bebicu i trudimo se nekih tri mjeseca sad mi je vještica kasnila 6 dana što inače nije slučaj i evo danas stiglaa,a mi se već ponadali:(ima li itko dobar savjet hvala cure puno😘
Cure živa sam. Jutros su me primili u pola 8 a tek sam u 11 išla. Traje pola sata samo to umetanje katastrofa, neugodno je jako, a kad puštaju kontrast znoj me oblio, ukočilo mi se cijelo tijelo još ova na rengenu nemoj disat, nemoj disat mislim si pa ni nemogu doci do daha. Sva sreca pa su me omamili odmah kod stavljanja cjevčica. Jajovodi su prohodni i čekam nalaz pa kući. Sva sreća pa je gotovo
Skuzila sam da swe dugacak post ne moze poslati, pa vam saljem u dva dijela :/
Sortiraj odgovore
Najstariji