Bok cure evo ja danas obavila nalaze krvi i urina.
Tsh 3,46
Glukoza 5,3
Sada sam zbunjena???
Dobila Euthyrox 50 za tsh a moj domski ginic kaze da je po njemu glukoza ok a doktorica u bolnici mi je rekla da pazim sto jedem dan prije jer da sve iznad 5,1 automatski tretiraju kao gestacijski dijabetes.
Moj ginic kaze da su u bolnicama prerigorozni i salje me da ponovim GUK i tsh za 3 tjedna.Kaze,bezveze da se tako vodis ako si slucajno nesto krivo pojela.
Inace nikad problema sa stitnjacom i secerom.One koje imaju iskustva,sta sada sa tim Euthyroxom?Koliko se on dugo pije?Cijelu trudnocu ili?

Dobro jutro ŽENE,MAJKE,KRALJICE!!!!!!!!!Evo za 9dana bi trebala znati dali sam ovaj mjesec uhvatila+++++.....simptoma još nemam ili je još prerano,jedino što na momente osjetim peckanje i svrbež na bradavicama.umor ne,leđa ne također.da čujem ostale trudilice imaju li one ikakve naznake da će ovaj mjesec bit baš taj.....
Dobro jutro ŽENE,MAJKE,KRALJICE!!!!!!!!!Evo za 9dana bi trebala znati dali sam ovaj mjesec uhvatila+++++…..simptoma još nemam ili je još prerano,jedino što na momente osjetim peckanje i svrbež na bradavicama.umor ne,leđa ne također.da čujem ostale trudilice imaju li one ikakve naznake da će ovaj mjesec bit baš taj…..
Baby sretno da tebi bude bas taj 😊
Iskreno, ja sam za neke prijasnje cikluse bila uvjerenija da sam ostala trudna nego za ovaj kad stvarno jesam 😊 stalno sam imala grceve i otisla sam po zalihu ulozaka, cak sam ih par dana i nosila kad negdje idem i kad se spremam na spavanje mislim da je svaka trudnoca drugacija, al evo kod mene nije bilo razlike izmedju trudnoce i PMSa
Drzim ti fige da je uspjelo
Ej curke, čitam vas svaki dan, ali baš kao što kaže mono, ali nema ništa ovoga kod mene..
Jučer bio zadnji dan menge i već od danas planiramo u akciju. :)
Opet novi mjesec nade i isčekivanja plusa ili ne isčekivanja menge. Ovaj mjesec idem vaditi spolne hormone i hormone štitnjače, možda tu jednostavno nešto nije u redu pa nas koči da dođemo do željenog plusa. Više ne znam ni sama kaj da mislim...
Ovo će nam sada biti 9. ciklus da se ne čuvamo, a od prošlog mj sam počela korisititi i trakice i baš smo iskoristili sve moguće dane plodne i ne plodne, pa opet ništa.
Mislim da smo sve sad tu negdje sa plodnim danima pa ćemo više manje biti u akciji u isto vrijeme i nadam se da će veljača biti plodna, hehe. Meni taman pada O na Valentinovo.. hihi
Jel stvarno treba toliko dugo tijelu da se "prilagodi" kak kaže moja gin? Makar ne znam na kaj to točno da se prilagodi..
Nekad sam ok kaj se toga svega tiče, a nekad znam pasti u laganu depru i pitam se pa kaj nam toliko treba da dobijemo bebu. Super kaj smo tu sve koje nas muče iste stvari pa smo si potpora jedna drugoj i lakše nam je.
nena, držim fige i javi kak je prošlo. :) vjerujem da će biti sve ok. čula sam samo da je bolno i da poslije moraš preležati..
ana, crna i ostale trudnice, što manje se nervirajte, bit će sve dobro. samo čuvajte svoje bebice u buši i odmarajte.
Mono, kod kojeg si privatnika bila na pregledu? Kak ti se čini?
Ako me moja gin bude odgađala, morat ću i ja potražiti nekog privatno, makar mislim krenuti kod Martonice ako se trudnoća ne bude još neko vrijeme dogodila, ne znam ni sama.. :(
Ej curke, čitam vas svaki dan, ali baš kao što kaže mono, ali nema ništa ovoga kod mene..
Jučer bio zadnji dan menge i već od danas planiramo u akciju. :)
Jel stvarno treba toliko dugo tijelu da se "prilagodi" kak kaže moja gin? Makar ne znam na kaj to točno da se prilagodi..
Nekad sam ok kaj se toga svega tiče, a nekad znam pasti u laganu depru i pitam se pa kaj nam toliko treba da dobijemo bebu. Super kaj smo tu sve koje nas muče iste stvari pa smo si potpora jedna drugoj i lakše nam je.
Draga m.girl6, kad sam ovo procitala totalno sam vidjela sebe. Nakon 6 neuspjelih ciklusa odlazim ginekologu na redovitu papu i ultrazvuk i usput mu spominjem da se trudimo vec 6 mj i nista... ocekujem dat ce mi neke dodatne pretrage, a on meni baca fore kako to nije tako jednostavno, kako tijelu treba vremena i da se jako puno faktora mora poklopiti i uz to jos malo srece da bi doslo do trudnoce i eto da se trudimo dalje..i tako ja idem kuci i saama sa sobom se svadjam.. ma kakva prilagodba tijela sta on prica..ako do sad nisam ostala trudna sigurno je neki problem u pitanju, umjesto da me posalje da pretrage da sto prije saznamo sta je u pitanju on se sali samnom..ja nikad necu imati dijete..kako druge zene odma ostanu trudne.. i tako ja sama sebi dijagnoze postavljam, padam u depresiju svaki put kad dobijem M.. i onda evo nakon 8 ciklusa ja ostanem trudna.. nisam koristila trakice.. imali smo redovite odnose, sve isto kao i svaki mjesece prije toga.. zasto je taj doslo do oplodnje, a druge prije toga ne...ispada da je covjek imao pravo.. valjda se ipak sve mora poklopiti

Noa 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji