Mono znam da si uplasena i da te strah.Mozda da ipak ides izvadit betu.Znas da se neracuna poslje ocitat test nakon odredenog vremena.A opet, nekolicina zena je ostalo trudno poslje spontanog ili kiretaze.Svega mali razmak.Vjerujem da te je sad svega strah.
Curke, pozdrav!
Nije me bilo nekoliko dana, kupili smo stan i u fazi smo zadnjih radova i opremanja pa smo bas u poslu... Procitala sam sve postove i naravno da sam pola toga zaboravila i sad ne znam vise sto sam kome htjela napisati... :(
Valentina, bas, ali bas mi je drago sto je sve dobro sa secerom!
Mono, cekamo ponedjeljak i pregled zajedno s tobom! :*
Baby38, a bas mi je zao zbog glupe vjestice, ali u veljaci smo, jeee! Bit ce sigurno ovaj mjesec!
Bornastra, zbilja mi je zao draga, drzi se, saljem jedan ogroman virtualni zagrljaj!
Baby123, dragaaa, to sam ja bila koja ne ocekuje vjesticu kad i ti, tj ja je ne ocekujem 18.2. tako da zajedno odbrojavamo... Mi se bas trudimo ovaj mjesec da pokrijemo sve dane i bas kad mi je 13. dan ciklusa kalendar pokazao dan ovulacije, taj dan smo preskocili (a i dan prije, gledamo da uvijek bude barem svaki drugi dan) jer je bila ista situacija kao kod tebe, neka cudna susa! :) Ja ne znam sta je to ovaj mj, bas ovaj mj! Mozda zbog puno keksanja hehe! Ne znam ni sta se desava s ovulacijom jer ne vidim nikakve naznake, a mozda je i bila negdje pocetkom ciklusa (uf, da bar!!!) jer me vec dva dana pole grudi, znaci od 12og dana ciklusa, ja ne znam sta je to... Mozda pijem puno kave, citala sam da i od toga znaju boljeti grudi... A i dragi i ja smo primjetili da su se od tada i bas povecale sto ce prije biti da sam ja dobila koju kilu, a ne da je od T jer bi to bilo bas prerano i da mi je ovulacija bila skroz na pocetku mj hihi!
Crna,
Jojjjjj,.nisam gledala to na tv ! Na kojem je to programu bilo, mogu vratiti unatrag na odredjenim programima.
Mislim pretpostavljam da to kod mene nije bilo u pitanju, jer valjda bi se otkrilo, kao sto se ostalima otkrije.
I navodno kod takvih T ne kuca srce nikada, a meni je kucalo, i sad sam isto paranoicna da nije nesto drugo treperilo na ekranu ( mislim valjda nije ).
Sve cu ispitati dokt.u pon. Moram sve napisati na papir jer mi pamcenje i mozak vise ne rade kao prije :/ Sve zaboravljam, ne znam sto mi je.
Baby i ostale cure, hvala.
Takodjer svima nama drzim fige da uspije.
Sve mi razmisljamo da jedva cekamo ugledati plus, ali koliko je u biti ostalih stvari koje se moraju poklopiti, ja cu tek tada biti pod tolikim stresovima, jucer kad sam sve ovo citala i sve sam shvatila koliko je to opet grozno sve, prozivljavati uzv po uzv, ali u mom slucaju naravno.
Kod vas,.kao i u vecini T je sve uredno i nema komplikacija.
Mono111 to ti je bili jucer na Hrt1.Bude ti oko 14h,zove se Kod doktora.
Da,kod takvih T nikada ne kuca srce,zapravo se umijesto embrija stvori nekakva masa.
Tako da se ne brini.
nadam se BUBI!!!!!!!!Još nam fali OKO ZELENO,i ona nam je blizu ja mislim dan dva prije mene!!!!!!!!držim nam fige za veeeliki+++++++,pa nek veljača opravda svoje ime!!!!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji