Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Veljača 2017. 20:03

Crna
    Tako je i meni ,samo sta ja moram strogo mirovat (vec tjedan i pol lezim i stavljam utrogest. 3×2).
    Meni je hematom 1.74×1.4

Sutra idem na pregled i nadam se da se je povukao i da je sve ok!:-)

Crna35
    02. Veljača 2017. 20:13

Cak mi nije niti pojacala Duphaston.Trenutno pijem 2×1 dnevno.
    Rekla je ako slucajno krene smedkasti iscjedak da povecam na 3x1 dnevno.

Teddy Bear
    02. Veljača 2017. 20:22

Dobra večer ekipi sa Klokanice, evo da se malo javim. Cijeli prošli tjedan sam imala gripu,katastrofa,onda malena, muž i evo napokon dolazimo sebi. Čitala sam sve vaše postove,bilo je toga dosta za pročitati, veselim se svim novim trudnicama, žao mi je zbog svih trudilica kojima je menstruacija stigla, ali glavu gore u nove pobjede. Meni je došao uredan nalaz PAPA testa, od sljedeće menstrucije koju očekujem za nekih 7 dana, krećemo u akciju, veselim se tome da ćemo zajedno biti potpora jedne drugima u iščekivanju plusića.
    Sutra napokon petak, baš mi je bio naporan tjedan na poslu. Velika pusa svima

02. Veljača 2017. 20:26

Ja sam 2× prokrvarila…ali na ultrazv.je sve super :-)

02. Veljača 2017. 20:26

Ja sam 2× prokrvarila…ali na ultrazv.je sve super :-)

mono1111
    02. Veljača 2017. 20:27

Cure,
    Opet sve pozaboravim dok sve procitam!

Ella,
    Javi kako je proslo sutra !

Mgirl,
    Ja bi na tvom mjestu odmah vadila ! Iskreno ne kuzim tvog gin.kad kaze da pustis tijelu da odreagira ili kako si vec napisala??? Mislim u pravu je, ali ne kuzim na sto treba odreagirati?? Ili se.j.s.spoji sa spermijem ili ne. Posto je svaki mjesec druga jajna stanica, ne treba se j.s.navikavati ili sl.
    Znam da je normalno pokusavanje do godine dana, ali i dalje ne kuzim...? Svakako odi, bar bi ja da sam na tvom mjestu.

Bornastra,
    Zao mi je radi M. Bas sam mislila da ce biti uspjesno !
    Drzim fige da upali iduci mjesec.

Nena,
    Sto se.tice propuhivanja ne znam, ali mislim da ti cak mozda oni daju nesto za smirenje, ovisi kako bolnica radi.

Dzenny,
    Ja bi svakako otisla na pregled odmah !

Anna,
    Ne mora krenuti krvarenje da bi javljalo da nesto nije u redu s plodom. Moze proci i bez krvarenja, ili bez bilo kakvog smedjeg iscjedka.

Opet cu napisati, za svaki slucaj.
    Smedji iscjedak ginekolozima je nezabrinjavajuci, vecini gin.bar.
    Ali mogu reci da iz svog iskustva, a imala sam ih 3 nazalost, nije dobar znak. Puno cura ima smedji iscjedak i sve bude ok na kraju, a ima cura i kojima ne bude.
    Ja bi svakako, cim bi primjetila bilo kakvo krvarenje ili iscjedak u T otisla na uzv.
    A mozete i vi, ako ce vam na taj nacin biti lakse. 
    Svaka hitna ginekologija vas moze i mora pregledati u slucaju ovakvih situacija.
    Naravno,.drzim fige svima da bude sve ok :)

Mene nocas isto jako, ali jako trbuh bolio.! Popila sam cak dca Brufena od 400. M nisam jos dobila, ali svaki cas cu.
    Da li netko zna, posto pise da se Brufeni ne bi trebali koristiti kod zena koje pokusavaju zaceti, jer se uzimanjem smanjuje plodnost???
    Ima li netko kakva iskustva s tim?
    Ja sam do nedavno uzimala Ketonal, ali on mi.uzasno nasteti zelucu, jer imam neki pocetni oblik gastritisa i onda moram istovremeno s Ketonalom uzimati Zoprax jer imam uzasne bolove.
    Pa sam presla na Brufen, doduse ovo su prve dvije tablete koje sam popila,.a.dokt.mi je prepisala te.jer sam ju trazila bas prije ove zadnje T.
    Koje vi tablete uzimate??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.