Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    02. Veljača 2017. 10:03

zvala za briseve, u redu su svi. sad mi je već lakše cure moje.. 
    ujutro sam imala takve bolove od menge da sam se skoro srušila, al dobro, prošlo je. 
    nena, dobro kažeš, ajde barem da bornastra dobije plusić kad smo već mi dvije u crvenome, hehe, barem jedna. 

curke, nakon koliko ste vi mjeseci pokušavanja išle vaditi spolne hormone i hormone štitnjače? meni je gin rekla da pričekam i da dam tijelu god dana da se privikne, ali ja si razmišljam da odem sad u subotu u polikliniku sunce da vidim jel je sve u redu.
    Kaj mi vi savjetujete? 

Noa 💙

ella31
    02. Veljača 2017. 10:21

Žene moje evo mene veceras u Zg..sutra ujutro u Petrovoj.. drzite fige  pozz

ek

yasmeenah
    02. Veljača 2017. 10:58

baby38 zaista mi je jako zao. Ostani mi jaka. 😙❤

b-b-k
    02. Veljača 2017. 11:19

yasmeenah - i nemoj biti opterećena, vjerujem da će sve doči na svoje i da će ti se brzo desiti uredna trudnoća :)

Kod mene ipak malo duže traje točnije 2 godine - i u te dvije sam imala 3 biokemijske. Radila sam briseve koji su ok, vadila hormone (spolne, štitnjače) sve u najboljem redu, potvrđene su mi ovulacije na folikumetriji, spermiogram od mm je u redu. tako da eto po njima sve u redu a meni nikako da svane sreća ali bude imam vjere da bude ali očito nije još došao taj trenutak.

Želim nam svu sreću pa da veljača bude dobitna :) :)

yasmeenah
    02. Veljača 2017. 13:13

b-b-k

yasmeenah - i nemoj biti opterećena, vjerujem da će sve doči na svoje i da će ti se brzo desiti uredna trudnoća :)

Kod mene ipak malo duže traje točnije 2 godine - i u te dvije sam imala 3 biokemijske. Radila sam briseve koji su ok, vadila hormone (spolne, štitnjače) sve u najboljem redu, potvrđene su mi ovulacije na folikumetriji, spermiogram od mm je u redu. tako da eto po njima sve u redu a meni nikako da svane sreća ali bude imam vjere da bude ali očito nije još došao taj trenutak.

Želim nam svu sreću pa da veljača bude dobitna :) :)

b-b-k, hvala ti, nadam se i ja 😊. Doci ce to sigurno na svoje mjesto, kada nam bude i vrijeme...
    A do tada trudimoo se 😊

nena27
    02. Veljača 2017. 11:28

Napokon sam se naručila, u utorak idem na propuhivanje jajovoda. Jel ima tko kakvih iskustava da me uputi. Ginekolog mi je rekao da to bude brzo gotovo nekih pola sata ako nisu začepljeni, puste tekućinu i ona se razlije obično odmah šalju kući isti dan

b-b-k
    02. Veljača 2017. 11:42

nena27

Napokon sam se naručila, u utorak idem na propuhivanje jajovoda. Jel ima tko kakvih iskustava da me uputi. Ginekolog mi je rekao da to bude brzo gotovo nekih pola sata ako nisu začepljeni, puste tekućinu i ona se razlije obično odmah šalju kući isti dan

nena27 - meni kada je to spomenuo da ću možda morati ići, malo sam čitala i saznala da može boliti ako su začepljeni i pisale su cure da su si popile neke tablete protiv bolova prije i da ih je manje bolilo. Tako daj si malo istraži pa vidi da te ne bi iznenadilo. 
    Ja nikoga ne znam tko je bio na tome.
    sretno :)

bornastra
    02. Veljača 2017. 11:31

Bok cure.

Moja M nije došla jučer nakon 2 sata od negativnog testa, ali je došla upravo sad. :(

I to 30 dana ciklusa i 7 dana od prestanka uzimanja Duphastona. Nadala sam se čudu, ali nema ga niti ovaj mjesec.
    Nema veze. Bude. Mora. Vjerujem...

Kak ste već i pisale... nek nam veljača bude dobitna :) sretno!

nena27
    02. Veljača 2017. 12:23

Bornastra baš sam mislila da će kod tebe biti +, a glavu gore i potrudi se ovaj mjesec valjda će nam svima biti dobitni i da će biti baby boom 
    b-b-k to sam i ja čitala iako mislim da kod mene nije začepljeno pošto imam i ovulacije i uredne menstruacije, pratila sam i folikulometrijom. Ali dobro neka me propušu i gotovo bar znam da sam obavila sve. Ginekolog je rekao da postoje i izraslice koje mogu isto smetati, a vidjet ću u utorak

nena27
    02. Veljača 2017. 12:23

Bornastra baš sam mislila da će kod tebe biti +, a glavu gore i potrudi se ovaj mjesec valjda će nam svima biti dobitni i da će biti baby boom 
    b-b-k to sam i ja čitala iako mislim da kod mene nije začepljeno pošto imam i ovulacije i uredne menstruacije, pratila sam i folikulometrijom. Ali dobro neka me propušu i gotovo bar znam da sam obavila sve. Ginekolog je rekao da postoje i izraslice koje mogu isto smetati, a vidjet ću u utorak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI