Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bornastra
    02. Veljača 2017. 11:31

Bok cure.

Moja M nije došla jučer nakon 2 sata od negativnog testa, ali je došla upravo sad. :(

I to 30 dana ciklusa i 7 dana od prestanka uzimanja Duphastona. Nadala sam se čudu, ali nema ga niti ovaj mjesec.
    Nema veze. Bude. Mora. Vjerujem...

Kak ste već i pisale... nek nam veljača bude dobitna :) sretno!

nena27
    02. Veljača 2017. 12:23

Bornastra baš sam mislila da će kod tebe biti +, a glavu gore i potrudi se ovaj mjesec valjda će nam svima biti dobitni i da će biti baby boom 
    b-b-k to sam i ja čitala iako mislim da kod mene nije začepljeno pošto imam i ovulacije i uredne menstruacije, pratila sam i folikulometrijom. Ali dobro neka me propušu i gotovo bar znam da sam obavila sve. Ginekolog je rekao da postoje i izraslice koje mogu isto smetati, a vidjet ću u utorak

nena27
    02. Veljača 2017. 12:23

Bornastra baš sam mislila da će kod tebe biti +, a glavu gore i potrudi se ovaj mjesec valjda će nam svima biti dobitni i da će biti baby boom 
    b-b-k to sam i ja čitala iako mislim da kod mene nije začepljeno pošto imam i ovulacije i uredne menstruacije, pratila sam i folikulometrijom. Ali dobro neka me propušu i gotovo bar znam da sam obavila sve. Ginekolog je rekao da postoje i izraslice koje mogu isto smetati, a vidjet ću u utorak

• Anaa26
    02. Veljača 2017. 12:59

Cure hvala na cestitkama 

Dzenny,
    Evo i ja sam zvala ginekologa, narucena sam tek 24.2
    Znam da nema smisla ici prije ali mi se to cini toliko dalekoo..
    Sestra mi je rekla da pocnem uzimat folnu, al kupila sam vec jucer elevit.. da pijem puno vode, odmaram i da se pazim prehlade i gripe...i naravno da dodjem u slucaju da krvarim.
    Ja isto tako strahujem od toga...na pocetku sam isla provjeravat da nisam dobila mengu a sad provjeravam da nisam prokrvarila. Nikako da se opustim. Moramo mislit pozitivno pa ce bit sve dobro  
    Nego..zanima me jel se u slucaju da se nesto dogodi s plodom uvijek javlja krvarenje? Ili je moguce da se nesto lose dogodi a da nema krvarenja?

• Abrakadabra
    02. Veljača 2017. 14:11

Evo i mene.Ja za 3 dana bi kao trebala dobit M.Kad sam vadila hormone za stitnjacu malo mi je bio povisen tsh.Dr.je rekla da nije nista strasno.E sad simtomi nadolazece  M je da me samo kicma boli.Ali jos svasta moze bit.

dzenny
    02. Veljača 2017. 14:48

bornastra,
    stvarno mi je zao.. nadam se cure da ce veljaca da bude baby boom  samo se bacite na posao i opustite se 
    Anaa,
    draga,kada razmislis malo,i bolje je sto cekamo malo duze, nego da odemo sad pa rece ne vidi plod iako znas da je normalno, ipak bi te bilo strah.. meni se to isto cinilo toooliko dalekim,uhhh.. ali blizi se,ii jedva cekam.. meni je isto rekla,piti folnu,odmarat u slucaju neceg da se odmah javim..
    ehh sad,juce i danas sam primjetila neki smedji iscjedak,nezz bas da li je to ok??
    aa za to dali se moja krvaenje pojaviti,stvarno ne znam..
    nego,da mi manje brinemo ii sve ce biti super 

Crna35
    02. Veljača 2017. 19:00

Evo cure obavila sam prvi uzv.
    Srce kuca ko veliko.Velicina odgovara trajanju trudnoce.Jedino imam mali hematom ali doktorica nije zabrinuta jer je manji od ploda i nalazi se ispod.Rekla je da se malo stedim ali nemoram strogo mirovati.
    Sve u svemu malo mi je lakse.
    Kontrola 20.02.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.