Baby38 baš mi je žao
Bornastra nadam se da će ipak biti + kod tebe bio bi red da barem jedna ostane trudna od nas koje smo trebale dobiti isti dan / tjedan.
Ja sam jučer dobila uputnicu za endokrinologa i nadam se da neću dugo čekati na pregled (danas povlačim neke veze). Za HSG još ništa ne znam, jučer nakon trećeg poziva su mi rekli da nazovem danas u 10 pa ćemo vidjeti sad čisto sumnjam da ću to obaviti ovaj ciklus jer bi trebala to riješiti idući tjedan a stvari se presporo odvijaju
baby38 baš mi je žao....ali glavu gore bit će prilika..joj ovaj mjesec puno plusića ali i ovakvih situacijaevo meni bi danas trebala biti ovulacija,ali ja nikakvih simptoma nemam...niti iscjedak niti išta...inaće su mi ciklusi 29 dana i uvijek točni....stvarno neznam šta je..prošli mjesec je sve bilo ok i iscjedak i simptomi...baš sve..a ovaj mjesec suša u svemu
neznam jel se to meni pričinja ili....
Mono
A sta ces..neda mi se svadat i natezat s njima! Kad je netko bezobrazan onda je...Bogu hvala sta sam ih se rijesila...
Ponovit cu nalaze u Ri :)
zvala za briseve, u redu su svi. sad mi je već lakše cure moje..
ujutro sam imala takve bolove od menge da sam se skoro srušila, al dobro, prošlo je.
nena, dobro kažeš, ajde barem da bornastra dobije plusić kad smo već mi dvije u crvenome, hehe, barem jedna.
curke, nakon koliko ste vi mjeseci pokušavanja išle vaditi spolne hormone i hormone štitnjače? meni je gin rekla da pričekam i da dam tijelu god dana da se privikne, ali ja si razmišljam da odem sad u subotu u polikliniku sunce da vidim jel je sve u redu.
Kaj mi vi savjetujete?
Noa 💙
Žene moje evo mene veceras u Zg..sutra ujutro u Petrovoj.. drzite fige pozz
ek
yasmeenah - i nemoj biti opterećena, vjerujem da će sve doči na svoje i da će ti se brzo desiti uredna trudnoća :)
Kod mene ipak malo duže traje točnije 2 godine - i u te dvije sam imala 3 biokemijske. Radila sam briseve koji su ok, vadila hormone (spolne, štitnjače) sve u najboljem redu, potvrđene su mi ovulacije na folikumetriji, spermiogram od mm je u redu. tako da eto po njima sve u redu a meni nikako da svane sreća ali bude imam vjere da bude ali očito nije još došao taj trenutak.
Želim nam svu sreću pa da veljača bude dobitna :) :)
Napokon sam se naručila, u utorak idem na propuhivanje jajovoda. Jel ima tko kakvih iskustava da me uputi. Ginekolog mi je rekao da to bude brzo gotovo nekih pola sata ako nisu začepljeni, puste tekućinu i ona se razlije obično odmah šalju kući isti dan
Sortiraj odgovore
Najstariji