Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby123
    01. Veljača 2017. 11:32

Anaa26 čestitam ti od srca!!!!!!!!!!Nemoj nas sad napustit!!!!!! kad ćeš u ginekologa??????evo meni su krenuli plodni dani,i uprli smo iz petnih žila ahahahah!!!!!!!!pa čemo 16.02 nadam se ugledati naš treći plusić!!!!!!!!!!!

• Anaa26
    01. Veljača 2017. 11:57

Hvala draga  ujutro cu ga zvati pa cu vidjeti kad ce me naruciti.
    Hahaha samo uprite od viska glava ne boli i drzim fige da uspije 

01. Veljača 2017. 13:52

Evo da vam se javim.
    U 11 tjednu sam sad,seceri su okej u petak idem u ri ginekologu na pregled i nadam se da ce sve biti ok  i ponovit sve briseve jer curke moje ove u Petrovoj mi ne daju nalaze...rekla je samo da u jednom ima nesto ja reko pa sta je to a ona nece nis rec tak da..
    Uh veliki teret s leda je bacen,vise ne moram nikad ici njima :-))
    Nesto me jucer bas trbuh jako bolio... :-/

Svima cestitam na plusicima,a ostalima zelim da ga sto prije ugledaju.pusa

• baby38
    01. Veljača 2017. 15:26

drage moje ,
    Moja bebica se nije razvila, nema otkucaja ,beta je u opadanju ,u petak idem na kiretažu
    znali netko koliko vremena vas zadrže u bolnici ( sat ,dva ,pet ) ??

Teddy Bear
    02. Veljača 2017. 20:11

baby38

drage moje ,
    Moja bebica se nije razvila, nema otkucaja ,beta je u opadanju ,u petak idem na kiretažu
    znali netko koliko vremena vas zadrže u bolnici ( sat ,dva ,pet ) ??

Baš mi je žao,razumijem tvoju bol, ja sam u prvoj trudnoći imala missed ab, plod se prestao razvijati. Kiretaža je bila pod anastezijom, isti dan sam puštena iz bolnice, dobila antibiotik i neke kapi za stezanje maternice. Samo se sjećam kako nisam smjela večer prije jesti i ujutro čak ni vodu piti, valja zbog anastezije.
    P.S. svakako treba skinuti lak sa ruka i noga.

01. Veljača 2017. 15:35

Baby …zao mi je :-(
    Jedna zena je dosla na kiretazu ujutro oko 8 nataste, u 15 do 9 su je odvezli i u 9 je vec bila gotova ali je oko 12 isla doma jer cca 2 h moras lezat nakon toga…

baby38
    01. Veljača 2017. 15:40

ValentinaA

Baby …zao mi je :-(Jedna zena je dosla na kiretazu ujutro oko 8 nataste, u 15 do 9 su je odvezli i u 9 je vec bila gotova ali je oko 12 isla doma jer cca 2 h moras lezat nakon toga…

ValentinaA hvala ti ….

bornastra
    01. Veljača 2017. 16:34

Bok cure :)

baby38, žao mi je... :( izdrži i drž se.

Novim plusićima punoooo čestitaka. :))

Kod mene vam je sljedeća situacija... 29. dan ciklusa, 6 dan od prestanka uzimanja Duphastona... Menge još nema. Ginekolog mi je rekao prije 2 mjeseca kada sam krenula sa terapijom da bi nakon zadnjeg Duphastona menga trebala stići nakon 3-5 dana ukoliko ne dođe do oplodnje. Prošli mjesec je stigla 5. dan, ovaj mjesec je još uvijek nema.
    Radila sam testove, sada prije pola sata... prvo ovulacijski i pojavila mi se slaba crtica, a nakon toga i test za trudnoću u isti urin i - negativan je.
    Simptomi- bole me cike i leđa, grčeve osjetim dolje tu i tamo. I to je to. Idem pojačano na wc, ali vrlo vjerojatno da i provjerim jeli stigla M.
    No dobro, vjerujem da će M stići za 2 h... uvijek je tako nakon negativnog testa... glavu gore!

Sretno svima :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI