Anaa26 čestitam ti od srca!!!!!!!!!!Nemoj nas sad napustit!!!!!! kad ćeš u ginekologa??????evo meni su krenuli plodni dani,i uprli smo iz petnih žila ahahahah!!!!!!!!pa čemo 16.02 nadam se ugledati naš treći plusić!!!!!!!!!!!
Hvala draga ujutro cu ga zvati pa cu vidjeti kad ce me naruciti.
Hahaha samo uprite od viska glava ne boli i drzim fige da uspije
Evo da vam se javim.
U 11 tjednu sam sad,seceri su okej u petak idem u ri ginekologu na pregled i nadam se da ce sve biti ok i ponovit sve briseve jer curke moje ove u Petrovoj mi ne daju nalaze...rekla je samo da u jednom ima nesto ja reko pa sta je to a ona nece nis rec tak da..
Uh veliki teret s leda je bacen,vise ne moram nikad ici njima :-))
Nesto me jucer bas trbuh jako bolio... :-/
Svima cestitam na plusicima,a ostalima zelim da ga sto prije ugledaju.pusa
drage moje ,
Moja bebica se nije razvila, nema otkucaja ,beta je u opadanju ,u petak idem na kiretažu
znali netko koliko vremena vas zadrže u bolnici ( sat ,dva ,pet ) ??
drage moje ,
Moja bebica se nije razvila, nema otkucaja ,beta je u opadanju ,u petak idem na kiretažu
znali netko koliko vremena vas zadrže u bolnici ( sat ,dva ,pet ) ??
Baš mi je žao,razumijem tvoju bol, ja sam u prvoj trudnoći imala missed ab, plod se prestao razvijati. Kiretaža je bila pod anastezijom, isti dan sam puštena iz bolnice, dobila antibiotik i neke kapi za stezanje maternice. Samo se sjećam kako nisam smjela večer prije jesti i ujutro čak ni vodu piti, valja zbog anastezije.
P.S. svakako treba skinuti lak sa ruka i noga.
Baby …zao mi je :-(
Jedna zena je dosla na kiretazu ujutro oko 8 nataste, u 15 do 9 su je odvezli i u 9 je vec bila gotova ali je oko 12 isla doma jer cca 2 h moras lezat nakon toga…
Baby …zao mi je :-(Jedna zena je dosla na kiretazu ujutro oko 8 nataste, u 15 do 9 su je odvezli i u 9 je vec bila gotova ali je oko 12 isla doma jer cca 2 h moras lezat nakon toga…
ValentinaA hvala ti ….
Bok cure :)
baby38, žao mi je... :( izdrži i drž se.
Novim plusićima punoooo čestitaka. :))
Kod mene vam je sljedeća situacija... 29. dan ciklusa, 6 dan od prestanka uzimanja Duphastona... Menge još nema. Ginekolog mi je rekao prije 2 mjeseca kada sam krenula sa terapijom da bi nakon zadnjeg Duphastona menga trebala stići nakon 3-5 dana ukoliko ne dođe do oplodnje. Prošli mjesec je stigla 5. dan, ovaj mjesec je još uvijek nema.
Radila sam testove, sada prije pola sata... prvo ovulacijski i pojavila mi se slaba crtica, a nakon toga i test za trudnoću u isti urin i - negativan je.
Simptomi- bole me cike i leđa, grčeve osjetim dolje tu i tamo. I to je to. Idem pojačano na wc, ali vrlo vjerojatno da i provjerim jeli stigla M.
No dobro, vjerujem da će M stići za 2 h... uvijek je tako nakon negativnog testa... glavu gore!
Sretno svima :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji