Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Veljača 2017. 15:35

Baby …zao mi je :-(
    Jedna zena je dosla na kiretazu ujutro oko 8 nataste, u 15 do 9 su je odvezli i u 9 je vec bila gotova ali je oko 12 isla doma jer cca 2 h moras lezat nakon toga…

bornastra
    01. Veljača 2017. 16:34

Bok cure :)

baby38, žao mi je... :( izdrži i drž se.

Novim plusićima punoooo čestitaka. :))

Kod mene vam je sljedeća situacija... 29. dan ciklusa, 6 dan od prestanka uzimanja Duphastona... Menge još nema. Ginekolog mi je rekao prije 2 mjeseca kada sam krenula sa terapijom da bi nakon zadnjeg Duphastona menga trebala stići nakon 3-5 dana ukoliko ne dođe do oplodnje. Prošli mjesec je stigla 5. dan, ovaj mjesec je još uvijek nema.
    Radila sam testove, sada prije pola sata... prvo ovulacijski i pojavila mi se slaba crtica, a nakon toga i test za trudnoću u isti urin i - negativan je.
    Simptomi- bole me cike i leđa, grčeve osjetim dolje tu i tamo. I to je to. Idem pojačano na wc, ali vrlo vjerojatno da i provjerim jeli stigla M.
    No dobro, vjerujem da će M stići za 2 h... uvijek je tako nakon negativnog testa... glavu gore!

Sretno svima :)

dzenny
    01. Veljača 2017. 17:29

Baby,
    stvarno mi je zao.. kako smo mi zene samo jake,sta sve mi mozemo da podnesemo,uhh.. aa u kojem tt si??
    bornastra,
    ejj tebi sretno,mozda bude ipak + ,nikad ne znas.. zato ne gubi nadu.. 

• tinka71
    01. Veljača 2017. 18:40

Bornastra - ja se nadam da će se ta dva sata koliko čekaš nakon testa odužit na duži period da ne dođe m nego + 

Anaa26 čestitke od  i želim ti urednu trudnoću!!

Baby - jako mi je žao, ali vjerujem da ćeš nakon ovog svoj novi + ugledat vrlo brzo i da se ovaj put  bebica  bit jaka i usrećit svoju mamu i da će sve bit u redu

m.girl6
    01. Veljača 2017. 19:15

Baby38, bas mi je zao zbog bebice ali drzi se i budi jaka za dalje.

Anaa26,cestitam ti od srca. Uvijek mi je drago kad vidim novi plusic. Bas si me oraspolozila sa svojim postom. I nama je ovo bio 7.ciklus.
    Inace,curke moje,moja menga je danas dosla. Tocna u dan, tj. cak ovaj ciklus i dan prije,27.dan.
    Sutra ujutro zovem gin za nalaze briseva i cekam lh trakice sa e baya. Jucer sam bila u potpunoj komi ali danas sam vec bolje. Bitno mi je da me ne boli,barem za sad.

Drage moje bornastra,nena27,mono i ostale trudilice (ima nas dosta pa ne mogu sve popamtiti) jos jedan mjesec je ispred nas. Samo nek budemo pozitivne i zdrave,to je najbitnije. Doci ce i na nas red kako kaze nena, da i mi objavimo plusek. A do onda,piskimo na trakice i cim vise mazenja i akcije sa nasim muskicima. Saljem svima puse, a trudnice cuvajte se i uzivajte u svom stanju  

Noa 💙

dzenny
    01. Veljača 2017. 20:05

Anaa,
    pa i ja sam odmah zvala,al me je narucila u 7tt..
    i ja imam jos uvijek grceve iako sam u 6 tt,primjetila sam da su najintenzivnije nekako ujutro i navecer kada se umirim,po danu ih skoro i nema ili samo ponekad.. 
    jao,i mn je strah samo da se ne daj boze sta ne desi,jer dosta mojih prijateljica je imalo problema,vjeruj da ve 2 puta sanjavam kako krvarim.. uhhh ,ali bit ce sve dobro,necemo da se brinemo 

mono1111
    01. Veljača 2017. 21:31

Baby38, 
    jakooo mi je zao ! Ne znam sto bi ti pametno napisala, jer znam da se u ovakvim situacijama nema sto reci puno, ali drzi se i nadaj se da ce iduci put biti sve ok. Nema ti druge.
    Gdje ides na kiretazu? Kada se vratis s kiretaze budes negdje 2-3 h, ovisi kad si na redu u sali.

Petra,
    hvala na lijepim rijecima. Drago mi je da smo svi ovdje međusobno podrska. Vjerovatno sve uvijek dodje na svoje, nekome treba krace, nekome duze, ali sve u konacnici valjda dobro zavrsi.
    Nemoj strahovati radi obiteljske anamneze i spontanih. Nazalost, znas da nista ne mozes promijeniti i da sve radis u svojoj moci. Ja vjerujem da ce stvarno sve biti ok s tobom, nema razloga ne biti. Znam da se ne mozes opustiti do kraja, razumijem te, ne bi ni ja, ali pokusaj misliti pozitivno koliko mozes.
    Koji si sad tj? Kada ides na pregled?

Anna,
    cestitam!!!!

Valentina,
    kako ti ne zele dati nalaze? Pa moraju??

Bornastra, Mgirl, Nena i ostale cure ( bas to dok na brojim sve ).....
    zao mi je Bornastra radi M, bas sam nekako mislila da ce kod tebe ovaj mjesec biti dobitan.
    Nena, javi sto ti je rekao endokrinolog, ali ja smatram da je to prvisok prolaktin. Drugo da je to trenutno tako, sto mozda i je, ali ako je stalno povisen teze dodje do implantacije.

Ima toliko poruka da nisam sve ni uspjela pohvatati, koma mi je dns dan, cijeli dan sam na poslu, i tako mi je isto sutra i preksutra. Nista ne stignem......

Drzim vam najvece fige da uspije u ovoj veljaci, kako stalno na radiju najavljuju mjesec ljubavi i sli .), hehe, radi Valentinova .....:/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.