Pozdrav svima ja sam nova na ovom forumu i molila bi za pomoć, do sad još nisam imala prilike iskusiti simptome trudnoće na vlastitoj koži, pa me sve to zbunjuje pomalo. Naime, zadnju menstruaciju imala sam 10.01., planirala trunoću još nisam za sad, ali ako se desi nama drago
prakticirala sam odnos u vrijeme plodnih dana metodu prekinutog snošaja (svi znamo da to nije pouzdana metoda, ali kako sam naglasila ako se desi nije problem) pa se nismo ni pazili pretjerano. E sad, zadnjih par dana me budi noću neko stezanje u predjelu maternice i zdjelice te neugodno bockanje malo lijeov pa desnog jajnika, pa se smiri pa opet u toku dana od jucer su pocele bolne grudi, bradavice na dodir, posto me zbunjuje do sad u PMS-u nisam imala takvih tekoba. Kaj vi mislite? i kad bi bilo pametno uradit test na trudnoću? sljedeća M mi treba doći 6.2. il 7.2. zavisi, posto mi ciklusi variraju od 25-28 dana
hvala svima unaprijed na pomoci i cestitam svima na +
Jana
Anna26 čestitam , pa piši nam sve koliko se trudiš koji su simptomi
Ja sam jučer išla po briseve koji su hvala Bogu uredni, dobila sam uputnicu za HSG jučer i jutros sam zvala tog nekog doktora kojeg mi je ginekolog preporučio pa radi tek danas od 2 sata, tako da još uvijek ništa ne znam ali postoji mogućnost za to obavim ovaj ili sljedeći tjedan ako ne onda sljedeći ciklus. Ginekolog mi je za prolaktin od 1298 rekao da on to ne smatra toliko bitnim i da to nije baš bitno ali da je to sve sad u nadležnosti opće prakse tako da danas idem kod nje vjerovatno je daljni postupak endokrinolog. Vidjet ću sve danas već mi je dosta šetanja po doktorima
Hvala
Vec sam se i ja pogubila u silnom brojanju i racunanju, al evo trudili smo se otprilike nekih 7-8 ciklusa.. s tim da ja nisam imala nikakve simptome ovulacije niti traga plodnoj sluzi pa sam bila uvjerena da nesto nije u redu.. ciklusi su mi bili 24-26, ali vecinom 25 dana.
Simptomi skoro kao pred mengu jedino malo jaci... sise su me dosta bolile.. ali ne bradavice niti su potamnile i stalno sam imala grceve i probadanja u stomaku.. mislila sam da cu dobit svaki cas cak sam nosila i ulozak.. nos mi je stalno bio zacepljen, a kad bi ga ispuhivala isla mi je krv.. negdje sam procitala da je i to znak.. ostalo nista.. ajde mozda sam malo vise zedna bila al uglavnom to je to..
Zelim vam rec da se ne prestajete nadat i da mislite pozitivno.. ja se sad smijem sama sebi koliko puta sam rekla da nesto s nama nije u redu, da mi nikad necemo imat djecu. MM je vec bio poludio od mojih zabrijavanja, al sva sreca bio je pozitivan pa je ta njegova pozitiva polako presla i na mene.
Toliko sam odgadjala kupovanje trakica za ovulaciji i kupim ih prije 5 dana za sljedeci ciklus
Anaa26 čestitam ti od srca!!!!!!!!!!Nemoj nas sad napustit!!!!!! kad ćeš u ginekologa??????evo meni su krenuli plodni dani,i uprli smo iz petnih žila ahahahah!!!!!!!!pa čemo 16.02 nadam se ugledati naš treći plusić!!!!!!!!!!!
Hvala draga ujutro cu ga zvati pa cu vidjeti kad ce me naruciti.
Hahaha samo uprite od viska glava ne boli i drzim fige da uspije
Evo da vam se javim.
U 11 tjednu sam sad,seceri su okej u petak idem u ri ginekologu na pregled i nadam se da ce sve biti ok i ponovit sve briseve jer curke moje ove u Petrovoj mi ne daju nalaze...rekla je samo da u jednom ima nesto ja reko pa sta je to a ona nece nis rec tak da..
Uh veliki teret s leda je bacen,vise ne moram nikad ici njima :-))
Nesto me jucer bas trbuh jako bolio... :-/
Svima cestitam na plusicima,a ostalima zelim da ga sto prije ugledaju.pusa
drage moje ,
Moja bebica se nije razvila, nema otkucaja ,beta je u opadanju ,u petak idem na kiretažu
znali netko koliko vremena vas zadrže u bolnici ( sat ,dva ,pet ) ??
Sortiraj odgovore
Najstariji