Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    23. Siječanj 2017. 12:56

Tonka,
    Ako je crta iste boje ili tamnija onda je trakica pozitivna.
    Meni lh pik, znaci kada je trakica poz.zna biti dva dana.

Bornastra,
    Ja drzim u urinu lh trakicu negdje 10 tak sek.dok se ne pojavi ona boja, znas na sto mislim. Neki put cak i duze,.oko 13 sek.
    A jesi taj dan radila i lh s njuskala? Mislim u subb kad si kupila lhiz mullera?
    Ako ti je jucer bila neg.znaci da je O bila ili u subb po noci ili u nedjelju. Ako ste imali odnose u subb pokriveni ste.
    Mozda je bol bila radi oplodnje ili je mozda to bila O bol makar mislim da ti je O bila prije, a ne po noci dns.
    Stvarno drzim figeee da uspije ovaj mjesec.
    Sto se cista tice, ne znam. Da li je receno kakve su to ciste,.koliko velike, na kojem jajniku, koliko ih ima, ako ih ima i sl.? Mislim suludo mi je sto ti to nije receno...no dobro.
    One ne bi trebale smetati zacecu.

Ja sam dns ujutro radila test,.jer me zanimalo da li mi je jos uvijek beta pozitivna,.i je :/, pokazao je neki slabi plus.
    M trebam dobiti kroz neka dva tjedna cca, tada ce cca proci mjesec dana, malo vise. Ali ne znam tocno kada ce doci radi te vakumske kiretaze...ali bude uskoro.
    Nikakve pretrage ne trebam obavljati, sve sam obavila.
    Sad samo cekam planiranje.

Valentina,
    Drago mi je da je sve ok. Da li su ti rekli radi cega si krvarila?

Barbara,
    Sto je tocno rekao urolog?
    Mislim sto se tice pokretljivosti, ona je ok.
    Znaci sa takvom pokretljivoscu je T moguca i to je sve ok.
    Ali sto se tice onoga,.zabb sam kako se zove,." Ljepljiva.", sto je urolog rekao?
    Jesi sigurna da je M to???
    Zelim ti svu srecuuu.!!

Baby38,
    Javi sto je gin.rekao.
    Drzim fige da je sve kako treba biti.

Baby123,
    Drzim fige da uspije iduci ciklus !

AngelLove
    23. Siječanj 2017. 13:03

Pozdrav žene  i majke 
    Evo da se javim i da podijelim s Vama novosti i sretan završetak priče. Nisam se javljala od Božića iz razloga što sam htjela malo uzeti pauzu od razmišljanja o bebi koji je datum kad je ovulacija kakva mi je temperatura itd.
    Putovala sam za blagdane, popila koju čašu vina, zabavljala se i iskreno uopće nisam razmišljala o svemu prije navedenom..samo sam se htjela opustit :) 
    Jedino što sam napravila za svoje tijelo je da sam pila multivitamin od Esencia (multi 24)  i B6 vitamin od Natural Wealth (zbog jakooo kratke luteinske faze, o čem sam pisala u prošlim postovima).
    Uglavnom vračamo se moj dragi i ja s puta i čekaju  me u sandučići ovulacijske trakice i testovi za trudnoću koje sam naručila prije 2 mjeseca s ebaya i za koje sam mislila da nikad neće doći.
    Iz zezancije napravim ja ovulacijski test (ovulacija mi je več trebala proć), a kad ono test pozitivan. Napravim ja drugi dan ovulacijski test isto pozitivan, i tako par dana za redom pozitivan i pozitivan. Komentiram ja dragom: ovo ništa ne valja, piše da stalno ovuliram. Par dana poslije, reko idem taj jedan test na trudnoću probati, ako je i taj pozitivan sigurno nešto nije u redu s tim testovima. Napravim test 3 dana prije očekivane M, on pozitivan, napravim još 2 i svi  pozitivni. Natjeram dragog da piša u čašu da probam sa njegovom mokraćom jer sam ja i dalje uvjerena da su testovi u banani. njegovo naravno negativno..da skratim priču, otišla sam u DM i kupila ClearBlue test za 30kn i pokazao je plus i prije nego je kontrolna crta potamnila, tamni ko kuća  

Trenutno sam u fazi šoka i još uvijek ne vjerujem što se događa  al eto, istina je onaa, kad se opustiš samo dođe 

Što se tiče testova svi su bili ispravni, razlog zašto su ovulacijski bili svi pozitivni su jer sam bila trudna. Neznam zašto al piše kad su ti ovulacijski testovi svi tako pozitivni znači da si trudna. Naručila sam ove testove ako nekog zanima:
    http://www.ebay.com/itm/251101036499?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Eto, sretan kraj jedne priče 

bornastra
    23. Siječanj 2017. 13:15

Mono,

radila sam taj dan i s trakicama s Njuškala i nije ništa pokazalo, odnosno jakooo slabu crticu, ali taj sam radila oko 13h (i držala 5-7 sek), a ovaj iz Mullera oko 18h (držala 10 sek). Sad mi je žao kaj i jučer nismo imali odnose, ali ja sam nekak bila za ništ. U subotu smo imali odnos prije spavanja i tak sam i otišli spavati, znači nisam bila niti na wc-u. Već nam je smiješno kak mi stavljamo te jastuke pod guzu, MM kaže da spava kraj planine... :) ja sam čak i uspjela zaspati s jastukom pod guzom, nekad u noći sam ga maknula. Prije subote je odnos bio u četvrtak, nekak se vodim za onim šta si rekla- bolje odnosi svaki drugi dan, nego svaki. Ali i opet- kak mi/nam se da. Nekaj ipak ne ide na silu :P
    Ali stvarno mi je bila čudna noćas ta bol, nikad me nije u sredini ciklusa tak boljelo. Ili opet ja fantaziram radi prevelike želje. Ali da me je boljelo, boljelo me.
    Misliš da bi VEĆ mogla biti oplodnja?! (ako je dragi Bog odlučio nam podariti bebicu).

A ciste... meni ti je ginekolog samo rekao- imate ciste. Na desnom više, ali jako malih, a na lijevom jajniku jednu veću. I to ti je bilo to. U tom trenutku se nisam niti snašla da bi pitala.
    I kao, dat ću Vam Duphastone da bi lakše trudni ostali, a ukoliko ne dođe do oplodnje da ćemo ciste s Duphastonima polako "uništavati". Jer je jedna od preporuka ginekologa bila da pijem 6 mjeseci kontracepcijske da se riješimo cista. Ali opet s druge strane kaže da nebi trebalo omesti začeće.

Opet sam ti se raspisala.... :)

Drago mi je da si sve obavila, želim ti iskreno svu sreću svijeta u planiranju! Smiješ odmah nakon M, ili ste odlučili pričekati?

bornastra
    23. Siječanj 2017. 13:28

AngelLove,

pa čestitam!!!! Čestitam, čestitam. Želim ti najuredniju trudnoću!!

Sjetila sam te se par puta jer sam zapamtila da imaš kraću luteinsku fazu, što znači da imaš i kasniju ovulaciju. Koji dan ciklusa su ti bile pozitivne LH trakice?
    Meni tek 18 dc pozitivna (sad u subotu), uhvatila sam samo jedan dan jer sam imala najvjerojatnije neispravne trakice koje sam kupila na Njuškalu za dane prije. 18 dc sam kupila iz Mullera i odmah se pojavila druga crta.

mono1111
    23. Siječanj 2017. 13:31

Angel,
    Pa cestitam!!!! Jako mi je drago!
    I meni je lh prosli put u vrijeme ocekivane M bio poz.kad sam bila T.!!!!!!!
    Zelim ti svu srecuuuu.!!

Bornastra,
    Pa oplodnja se dogadja odmah, a.implantacija kasnije.
    Tko zna, nadam se da je u tvom slucaju oplodnja u pitanju.
    Cudno mi je za trakice,.ne znam sto bi rekla. Meni su uvijek pokazale.
    Ne cekamo nista,.odmah nakon prve M planiramo. 
    Vec smo cekali i vise od dvije god.pa je opet spontani bio.

bornastra
    23. Siječanj 2017. 13:39

Mono,

hvala na informacijama! Stvarno si divna :)
    Vidjet ćemo kaj je bilo, za 10-ak dana bi trebala znati. Neću se nadati previše, jer se onda i razočaram previše. Kak dragi Bog da.
    Ili sam krivo i prekratko držala trakice u urinu, ili sam kupila mačka u vreći. Nema veze, kaj je tu je.

Ja vjerujem da ćemo sve zajedno nekada dočekati naše bebice ... :) 

nena27
    23. Siječanj 2017. 13:45

Angel čestitam jesi imala kakve simptome?

AngelLove
    23. Siječanj 2017. 13:45

Hvala Vam od srca 

Danas sam napravila taj ClearBlue (danas mi je 30. dan ciklusa (znači 23.01.), nije mi uvijek na dan točna M, al otprilike danas bi trebala dobiti). Šaljem slike al neznam hoče li ih učitati pa vidi. Rozne su lh trakice, plave testovi za trudnoću.

http://imgur.com/a/3PTm3

http://imgur.com/a/NrDIG

Iskreno nemam pojima kad sam ja to ovulirala ovaj mjesec 

nena27
    23. Siječanj 2017. 13:52

Računaj da ti je bila ovulacija prije nekih 2 tjedna ovisi koliko su ti dugi inače ciklusi

nena27
    23. Siječanj 2017. 13:55

Po meni ove lh nisu pozitivne, meni se baš vidi ta druga crta, probat ću i ja učitati, ali je zato + vidljiv ko kuća 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.