Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    22. Siječanj 2017. 12:28

drage moje..
    jutros odradjen test,dobili smo jedan veeeliki + i 2-3 tj trudnoce.. :D
    ii sve to nakon svega 2 mjeseca kako smo poceli raditi na bebi..
    zaista onaj osjecaj kada vidis svoj + na testu je nestoo posebno ii svim nasim trudilicama zelim sto prije da ga dozive,aa nama trudnicama da uzivamo u trudnoci.. :D

Ivcy1306
    22. Siječanj 2017. 12:46

Bok curke! 
    Cestitke trudnicama😍
    Trudilicama sretno i nek uskoro bude dobitno :-) veljaca se blizi pa ko zna, mi smo svoga sincica zaceli bas u veljaci! 
    Jucer smo imali krstenje, bilo je oko 70ljudi i proslo je sve super! Maleni je bio prezgodan u odijelu.

Uciteljice welcome back!

• Anaa26
    22. Siječanj 2017. 13:42

Pozdrav drage zene,

Nisam pisala neko vrijeme,ali nista se nije promijenilo. Jos uvijek nisam trudna. Bila sam odlucila poceti sa mjerenjem temperature, trakicama i kojekakvim cajevima, ali sam ipak odustala i odlucila nam dati jos koji mjesec jer se bojim da bi time unjela jos veci stres i vise razmisljanja o trudnoci, a pokusavam se skulirat i ne mislit toliko o tome jer svi kazu bit ce kad se najmanje nadas 😊 prosli mjesec sam imala uzasno bolne grudi, za razliku od inace kad me bole 2-3 dana ovaj put su me bolile cak 10 dana...i to ono kad se ujutro ustanem i perem zube jednom rukom cetkam zube drugom drzim sise  nadala sam se da je to to, ali sam ipak dobila mengu i evo sad po zavrsetku plodnih dana opet me bole dosta.. Mengu (NE)ocekujem 30.1 pa cemo vidjet. 

Vidim da se ovdje pojavilo dosta plusica..cestitam buducim mamama na ostvarenju njihovih zelja, a i nama ostalima dajete nadu da cemo i mi ugledati nase 

barbara29
    22. Siječanj 2017. 14:11

Ma ko sisa showebizz i celebritye, moramo obavjestit 24sata i ostale medije da je na klokanici pravi baby boom!! 🤗🤗🤗
    Cestitke dzenny i samo nek se tako nastavi!! ❤❤

mono1111
    22. Siječanj 2017. 16:05

Valentina,
    Na kojem si odjelu? Koji te dokt.vodi u Petrovoj?
    Jesu te pregledali? Sto su ti rekli??? Da li jos uvijek krvaris?

Bubi,
    Zao mi je radi M. Nadam se da ces uskoro i ti biti T, kao i ostale cure.

Uciteljice,
    Cestitam !!!!!!!

Dzenny,
    Cestitam !!!!!

Nadam se i drzim fige da ce vam T biti skolske.

Ivcy,
    Lijepo,.lijepo.!
    Znaci veselo vam je bilo. Kako je kod vas??? Jako hladno???

22. Siječanj 2017. 16:47

Ne krvarim,sutra idem doma i  kroz tjedan svome starome dijabetologu! :-)

Trebala sam odmah tako

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.