drage moje..
jutros odradjen test,dobili smo jedan veeeliki + i 2-3 tj trudnoce.. :D
ii sve to nakon svega 2 mjeseca kako smo poceli raditi na bebi..
zaista onaj osjecaj kada vidis svoj + na testu je nestoo posebno ii svim nasim trudilicama zelim sto prije da ga dozive,aa nama trudnicama da uzivamo u trudnoci.. :D
Bok curke!
Cestitke trudnicama😍
Trudilicama sretno i nek uskoro bude dobitno :-) veljaca se blizi pa ko zna, mi smo svoga sincica zaceli bas u veljaci!
Jucer smo imali krstenje, bilo je oko 70ljudi i proslo je sve super! Maleni je bio prezgodan u odijelu.
Uciteljice welcome back!
Pozdrav drage zene,
Nisam pisala neko vrijeme,ali nista se nije promijenilo. Jos uvijek nisam trudna. Bila sam odlucila poceti sa mjerenjem temperature, trakicama i kojekakvim cajevima, ali sam ipak odustala i odlucila nam dati jos koji mjesec jer se bojim da bi time unjela jos veci stres i vise razmisljanja o trudnoci, a pokusavam se skulirat i ne mislit toliko o tome jer svi kazu bit ce kad se najmanje nadas 😊 prosli mjesec sam imala uzasno bolne grudi, za razliku od inace kad me bole 2-3 dana ovaj put su me bolile cak 10 dana...i to ono kad se ujutro ustanem i perem zube jednom rukom cetkam zube drugom drzim sise nadala sam se da je to to, ali sam ipak dobila mengu i evo sad po zavrsetku plodnih dana opet me bole dosta.. Mengu (NE)ocekujem 30.1 pa cemo vidjet.
Vidim da se ovdje pojavilo dosta plusica..cestitam buducim mamama na ostvarenju njihovih zelja, a i nama ostalima dajete nadu da cemo i mi ugledati nase
Ma ko sisa showebizz i celebritye, moramo obavjestit 24sata i ostale medije da je na klokanici pravi baby boom!! 🤗🤗🤗
Cestitke dzenny i samo nek se tako nastavi!! ❤❤
Valentina,
Na kojem si odjelu? Koji te dokt.vodi u Petrovoj?
Jesu te pregledali? Sto su ti rekli??? Da li jos uvijek krvaris?
Bubi,
Zao mi je radi M. Nadam se da ces uskoro i ti biti T, kao i ostale cure.
Uciteljice,
Cestitam !!!!!!!
Dzenny,
Cestitam !!!!!
Nadam se i drzim fige da ce vam T biti skolske.
Ivcy,
Lijepo,.lijepo.!
Znaci veselo vam je bilo. Kako je kod vas??? Jako hladno???
Ne krvarim,sutra idem doma i kroz tjedan svome starome dijabetologu! :-)
Trebala sam odmah tako
Sortiraj odgovore
Najstariji