Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • TrudimSeJako
    21. Siječanj 2017. 13:42

Hvala svima cure moje drage :D Trudna sam tocno 24-25 dana al po duplom dupliranju bete nema sumnje da su blizanci, tako kaze ginekolog :D uredno sve za sad hvala Bogu :D 
    Od simptoma za sad je ovo : 
    Napuhana sam ko balon, sise pocele bolit tek sad, malo leđa osjetim, i stalno al doslovno stalno mogu jest, stalno sam kod frizidera :D sinoc sam prije spavanja jela, i opet me glad probudila u 2 jutros hahah.. Nenormalna proždrljivica 😂😂😂

darliv
    21. Siječanj 2017. 14:18

Trudimsejako prekrasno je cuti blizanci, oduvijek sam sanjala o tome, no sad bi bila presretna i s jednom mrvicom 😁 u svakom slucaju cestitke od srca!!

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Bubi555
    21. Siječanj 2017. 14:40

zenice s plusicima, kako vas je bolio trbuh kad ste trebale dobiti? meni je jucer trebala doci i jos je nema, trbuh me malo uopce ne boli pa sam jedan tren mislila da ce sigurno krenuti i cak da cu morati popiti tabletu, ali je brzo proslo pa me onda malko bolucka pa opet nista... ne bih jos radila test jer se stvarno ne zelim po milijunti put razocarati (drugih simptoma nemam), a iscekivanje ubija! pa ako treba doci, neka dodje odmah onda! :)

barbara29
    21. Siječanj 2017. 17:38

Slijedi citaba!
    Klokanice moje, kad vama pocinju simptomi pms-a?!
    Znaci ovako, stvaaaarno pokusavam bit realna, ali mene grudi bole vec jedno tri dana, ali ne bradavice nego vanjski rubovi.
    U zadnje vrijeme sam se cak zabrinila jer ni kad dobijem nista me ne boli, mozda malkice trbuh, a sad boli isto tako vec 2, 3 dana. Nekako kao vec za vrijeme M. Ne bas konstantno ali vecinu dana, slicno kao osjecaj zarenja.
    I jos uz sve to sinoc oko 7 stavim dnevni jer sam imala neki da izvinete mokar osjecaj i u 11 odem na wc, a na njemu malkice nekog rjetkog dosta svijetlo smedeg iscjetka. Danas za cijeli dan isto tako. Inace mi se zna pred M pojavit ali najvise 4 dana prije i to puno tamniji.

Bitno za reci da mi je danas 23dc, kad je sve to pocelo bio je ajmo reci 21dc, a ciklus je otprilike 29 dana i sto se odnosa tice sve je moguce iako smo muzev spermiogram protumacili kao relativno los, a tek u pon.ide urologu.

Stvarno se ne zelim nadat jer nemam ni vremena  za tugu i razocaranja, ali svi znamo sto je nada pa me zanima jel moguce da pms krene eto 10ak dana prije M i da je to sve zbog njega??

Da li smijem piti uvin caj AKO sam slucajno T?

Jer sumnjam na neku upalu mozda, iako danima sjedim u stanu pisem dipl.pa ne znam ni gdje bi sta mogla pokupila, ali eto.
    I da li je mozda moguce da je taj iscjedak posljedica pape od utorka? Jer je gina rekla da je bas malo jace zastrugala zbog sto boljeg uzorka i dale su mi ulozak na kojem, istina, nije bilo nista, ali reko mozda.

Trenutno si ne mogu bas priustit ludnicu u glavi pa cu izgleda morat na razgovor sa ogledalom 🤔🙃 a do tad se odo hvatat nekog posla i u pauzama pratit svoje klokanice! 💋

• kikaig
    21. Siječanj 2017. 17:48

Pozdrav mame i buduce mame . 
    Ovako, zadnji puta sam imala odnose za vrijeme plodnih dana tj.oko 06.12.. zatim normalnu menstruaciju od 22.12 sedam dana. i sad mi kasni 5 dana a inace je redovna na dan. napravila sam test ali je negativan pa sad me zanima dali je koja bila u takvoj situaciji i kako je zavrsilo?

mono1111
    21. Siječanj 2017. 18:30

Darliv,
    Samoinicijativno pijem vitamine,.i piti cu ih do O, i nakon toga neke prestati. Da, trazis svog gin.uputnicu za prvi pregled za humanu. Kasnije ces mislim traziti D1 uputnicu i preko nje ces sve obavljati, vrijedi uputnica godinu dana.
    Najradje bi si kupila neki prenatal, ali kad ne pijem folnu kiselinu nego aktivni folat a svaki prenatal sadrzi folnu.
    Da napomenem da imam neke gen.mutacije za trombofiliju i mi ne mozemo.razgraditi folnu, zato koristim folat.
    Uzimam Vitamin C od 400, b12 od 500, b6 od 50, omega 3 ( epa i dha.), selen od 55, cink od 30,  vitamin D, vitamin E svaki drugi dan od 400.
    Marulju cu piti za plodnu sluz nakonM pa do O.
    Sok od cikle nakon M pa skroz do testa.

Barbara,
    Ja sam u T imala suncani iscjedak, jarko zute boje, ali svijetlo smedji kao sto je tebi moze biti znak impl.krvarenja a moze isto tako biti od pape.
    Pricekaj jos dva dana pa napravi test, mozda ti ne bude odmah pokazao, ali drzim fige da je ipak T u pitanju.
    Ne znam za Uvin H, ali mislim da ne bi smjela, pitaj.

Bubi,
    Ja sam imala isto bolove kao da cu dobiti i prvi i drugi put, cak sam prvi put popila dva ketonala, to je normalno u ranoj T.
    Napravi test pa ces vidjeti.

Kikaig,
    Mislim da bi ti test vec pokazao da je T u pitanju. Napravi jos jedan za svaki slucaj, ali moguce da ti se nesto poremetilo.

Trudimsejako,
    Cestitam na blizancima ako jesu, ali i meni je beta rasla svaka dva dana vise nego duplo u pocetku pa nije bilo blizanaca.
    Pricekaj radje uzv pa ces vidjeti sa sigurnoscu, za svaki slucaj.

• TrudimSeJako
    21. Siječanj 2017. 18:55

Draga Barbara29 
    Nemoj se sekirat za to što je spermiogram loš, primit ce se kad tad.. U mog muža je teška oligoasthenozoospermia i doktori su rekli da su nam male šanse za prirodno zatrudnit, al pogrješili su, istina cekali smo 12 mjeseci, al to je relativno malo jer se i kod zdravih parova nece primit beba iz prve (osim izuzetaka) hehe.. Tako da sretno :* :*

Bubi555
    21. Siječanj 2017. 19:41

draga mono1111,
    hvala ti puno na odgovoru, ako ne dodje do sutra, odvazit cu se i radim test, necu stici s jutarnjom, ali valjda ce pokazati i popodne, imam onaj neki jako osjetljivi test one step. javim :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.