Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    22. Siječanj 2017. 17:32

Mono, hladno je dosta da. Bojali smo se kako ce bit u crkvi ali uz dekicu sve je ok proslo.

AnnieB
    22. Siječanj 2017. 21:02

Drage cure lijepi pozdrav svima! Vec dugo citam vase postove i evo konacno sam se odlucila i ja malo javiti i pitati za savjet... Buduci da planiramo bebu a ciklus mi je izmedu 28-33 dana, pocela sam pratiti ovulaciju s ovulacijskim testovima... ja imam samo one testove koji mogu pokazati da li je LH pik ili nije... a u slucaju ako je ta druga crtica blago vidljiva treba probati drugi dan.. I sad mi vec dva dana ti testovi pokazuju LH pik pa me zanima je li to uopce moguce? Ne znam jos kako to tocno funkcionira... Hvala vam puno na pomoci i savjetu i oprostite na malo duzem tekstu! :)

👱🏼‍♂️33g - sve OK
    👩🏻28g - papa, brisevi OK
    👦🏻2g
    👶 br. 2- 11/2020

mono1111
    22. Siječanj 2017. 22:01

Tonka,
    Ne, ako ti test pokaze drugu crtu ne znaci da je pozitivan.
    Meni je uvijek, znaci bas uvijek vidljiva ta druga crta, testna crta.
    Ta testna crta ti mora biti iste boje kao i kontrolna ili cak i tamnije boje da bi lh trakica bila pozitivna.
    Kada dobijes tu testnu crtu znaci iste jacine u boji kao i kontrolnu to znaci da tada trebate imati odnose jer ce O nastupiti nakon 12 do 36 h od pozitivne trakice.
    Ne mora znaciti da ce ti postpuno tamniti, bar meni nije tako, nego odjedanput jedan dan potamni kao i kontrolna.
    Najbolje se testirati popodne, tj.ne ujutro.

Valentina,
    Drago mi je da ne krvaris. Nadam se da ce sve biti ok.

Bornastra
    Da li je lh pokazao???

AnnieB
    22. Siječanj 2017. 22:42

Mono, hvala ti na odgovoru! Prvi sam napravila u srijedu i pojavila se samo kontrolna crtica. Drugi u petak i druga crtica je bila slabije vidljiva od kontrolne. Onda u subotu je ova druga bila jaca od kontrolne i tako je i bilo i danas, sve testove sam radila izmedu 6 i 7. Mislila sam da mozda ne pokazuje dobro jer ne znam koliko dugo se vidi taj LH pik...

👱🏼‍♂️33g - sve OK
    👩🏻28g - papa, brisevi OK
    👦🏻2g
    👶 br. 2- 11/2020

23. Siječanj 2017. 06:52

Evo da Vam javim.
    Cekam vizitu i onda trazim da idem doma ako me ne puste mada bi trebali. pa malo u soping i kad dodem doma tako cu se najestiiiii hahahhaha gladna sam jako...
    Krv ne ide,na ultrazvuku je sve ok,jedino kaj mi umnjaci opet probijaju pa mi je glava kao bundeva haha... svako toliko po malo idu van ...

I u srijedu idem svom bivsem dr. pa cu tada znati vise 
    Ali seceri su u redu (mojom metodom  koju koristim 3 godine a ne njihovom) :-))

bornastra
    23. Siječanj 2017. 07:44

Dobro jutro žene :)

Draga moja Mono,

ne znam šta da ti kažem za LH pik. Kupila sam od jedne cure trakice s Njuškala, ali tko zna šta sam kupila, jer mi je stalno od 10. dc bila jedvaaaaaa vidljiva druga crtica. Sve mi je to nekak bilo sumnjivo, pa sam u subotu iz znatiželje kupila LH testove iz Mullera, i kada sam došla doma odmah sam radila test i odmah mi se pokazala druga crtica,skoro jednake boje kao testna ili jednake. Jučer sam radila također i testna je bila manje vidljiva. U subotu mi je bio 18.dc, nekak mislim da je u petak i subotu bio taj LH pik.
    A možda sam i ja krivo koristila trakice, ja sam nakon 5 sek izvadila iz urina, na ovim testovima piše barem 10 sekundi...
    Tak da ćemo vidjeti... i pokrili smo i nismo dane, možda smo trebali jučer ali ja sam baš bila za ništ. U noći sam se ustala na wc (kaj se nikad ne ustajem) i kad sam se vratila, užasni bolovi dolje... ko da ću dobiti. Okretala se sigurno sat vremena, nikak se namjestiti... i onda sam se nekak umirila i zaspala. Sada baš ništa ne osjećam, nezz kaj je to bilo noćas.
    Mislim da možda ciste pucaju od Duphastona, ali kaj me nebi onda jajnici boljeli... ?!
    Kak si mi ti? Stiže M? Budeš obavljala pretrage kakve još dodatno?

Valentina,

javiš kaj bude nakon vizite! Sretno...

Svim trudnicama od srca čestitke, sve je više plusića.... to je tako lijepo! Nadam se da ćemo i mi koje ih još nemamo brzo ugledati. Kak ste rekle... stiže veljača :)

• baby123
    23. Siječanj 2017. 07:58

Dobro jutro trudnice i trudilice!!!!!!!!!evo nije me bilo par dana...imala sam obaveza...Bornastra dobro kažeš...veljača je pred nama hahahaha.evo moj vještica je gotova za ovaj mjesec i nadam se za sljedećih9-10 mjeseci.od 31-3.2 su mi plodni dani,al ja se od danas bacam u action!nadam se da če u veljači biti plus boom!!!!!!!!!!Valentina baš mi je drago da je sve uredu prošlo.puno vas je od ovih par dana od kad me nije bilo pa nemogu sve pohvatat.trudilicama kao ja želim ubrzo plusiće a trudnicama našim nek sve prođe u redu i neka uživaju u trudnoći i nek nas ne napuste sada kada su uhvatile svoj plusić

• baby123
    23. Siječanj 2017. 10:45

joj Barbara29 napuštaš nas??????ma bit će draga sve u redu?pa mi  smo ovdje jedna drugoj podrška.
    Gdje se seliš?mogu samo zamislit kako se osječaš…

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.