Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbara29
    21. Siječanj 2017. 17:38

Slijedi citaba!
    Klokanice moje, kad vama pocinju simptomi pms-a?!
    Znaci ovako, stvaaaarno pokusavam bit realna, ali mene grudi bole vec jedno tri dana, ali ne bradavice nego vanjski rubovi.
    U zadnje vrijeme sam se cak zabrinila jer ni kad dobijem nista me ne boli, mozda malkice trbuh, a sad boli isto tako vec 2, 3 dana. Nekako kao vec za vrijeme M. Ne bas konstantno ali vecinu dana, slicno kao osjecaj zarenja.
    I jos uz sve to sinoc oko 7 stavim dnevni jer sam imala neki da izvinete mokar osjecaj i u 11 odem na wc, a na njemu malkice nekog rjetkog dosta svijetlo smedeg iscjetka. Danas za cijeli dan isto tako. Inace mi se zna pred M pojavit ali najvise 4 dana prije i to puno tamniji.

Bitno za reci da mi je danas 23dc, kad je sve to pocelo bio je ajmo reci 21dc, a ciklus je otprilike 29 dana i sto se odnosa tice sve je moguce iako smo muzev spermiogram protumacili kao relativno los, a tek u pon.ide urologu.

Stvarno se ne zelim nadat jer nemam ni vremena  za tugu i razocaranja, ali svi znamo sto je nada pa me zanima jel moguce da pms krene eto 10ak dana prije M i da je to sve zbog njega??

Da li smijem piti uvin caj AKO sam slucajno T?

Jer sumnjam na neku upalu mozda, iako danima sjedim u stanu pisem dipl.pa ne znam ni gdje bi sta mogla pokupila, ali eto.
    I da li je mozda moguce da je taj iscjedak posljedica pape od utorka? Jer je gina rekla da je bas malo jace zastrugala zbog sto boljeg uzorka i dale su mi ulozak na kojem, istina, nije bilo nista, ali reko mozda.

Trenutno si ne mogu bas priustit ludnicu u glavi pa cu izgleda morat na razgovor sa ogledalom 🤔🙃 a do tad se odo hvatat nekog posla i u pauzama pratit svoje klokanice! 💋

• kikaig
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:07

Pozdrav mame i buduce mame . 
    Ovako, zadnji puta sam imala odnose za vrijeme plodnih dana tj.oko 06.12.. zatim normalnu menstruaciju od 22.12 sedam dana. i sad mi kasni 5 dana a inace je redovna na dan. napravila sam test ali je negativan pa sad me zanima dali je koja bila u takvoj situaciji i kako je zavrsilo?

mono1111
    21. Siječanj 2017. 18:30

Darliv,
    Samoinicijativno pijem vitamine,.i piti cu ih do O, i nakon toga neke prestati. Da, trazis svog gin.uputnicu za prvi pregled za humanu. Kasnije ces mislim traziti D1 uputnicu i preko nje ces sve obavljati, vrijedi uputnica godinu dana.
    Najradje bi si kupila neki prenatal, ali kad ne pijem folnu kiselinu nego aktivni folat a svaki prenatal sadrzi folnu.
    Da napomenem da imam neke gen.mutacije za trombofiliju i mi ne mozemo.razgraditi folnu, zato koristim folat.
    Uzimam Vitamin C od 400, b12 od 500, b6 od 50, omega 3 ( epa i dha.), selen od 55, cink od 30,  vitamin D, vitamin E svaki drugi dan od 400.
    Marulju cu piti za plodnu sluz nakonM pa do O.
    Sok od cikle nakon M pa skroz do testa.

Barbara,
    Ja sam u T imala suncani iscjedak, jarko zute boje, ali svijetlo smedji kao sto je tebi moze biti znak impl.krvarenja a moze isto tako biti od pape.
    Pricekaj jos dva dana pa napravi test, mozda ti ne bude odmah pokazao, ali drzim fige da je ipak T u pitanju.
    Ne znam za Uvin H, ali mislim da ne bi smjela, pitaj.

Bubi,
    Ja sam imala isto bolove kao da cu dobiti i prvi i drugi put, cak sam prvi put popila dva ketonala, to je normalno u ranoj T.
    Napravi test pa ces vidjeti.

Kikaig,
    Mislim da bi ti test vec pokazao da je T u pitanju. Napravi jos jedan za svaki slucaj, ali moguce da ti se nesto poremetilo.

Trudimsejako,
    Cestitam na blizancima ako jesu, ali i meni je beta rasla svaka dva dana vise nego duplo u pocetku pa nije bilo blizanaca.
    Pricekaj radje uzv pa ces vidjeti sa sigurnoscu, za svaki slucaj.

• TrudimSeJako
    21. Siječanj 2017. 18:55

Draga Barbara29 
    Nemoj se sekirat za to što je spermiogram loš, primit ce se kad tad.. U mog muža je teška oligoasthenozoospermia i doktori su rekli da su nam male šanse za prirodno zatrudnit, al pogrješili su, istina cekali smo 12 mjeseci, al to je relativno malo jer se i kod zdravih parova nece primit beba iz prve (osim izuzetaka) hehe.. Tako da sretno :* :*

Bubi555
    21. Siječanj 2017. 19:41

draga mono1111,
    hvala ti puno na odgovoru, ako ne dodje do sutra, odvazit cu se i radim test, necu stici s jutarnjom, ali valjda ce pokazati i popodne, imam onaj neki jako osjetljivi test one step. javim :*

TrudimSeJako
    21. Siječanj 2017. 19:55

Bubi555

draga mono1111,
    hvala ti puno na odgovoru, ako ne dodje do sutra, odvazit cu se i radim test, necu stici s jutarnjom, ali valjda ce pokazati i popodne, imam onaj neki jako osjetljivi test one step. javim :*

Sretno Bubi :D

bejb23
    21. Siječanj 2017. 20:18

Pozdrav cure :)  
    Pratim vas vec neko vrijeme i jako je lijepo vidjeti da je toliko zena na okupu i da su si medjusobno potpora :) 
    Cestitke svim trudnicama na plusicima, a nama trudilicama zelim da ih sto prije ugledamo!

💗Baby E💗

mono1111
    21. Siječanj 2017. 21:05

Bubi
    Sretno !

Bejb,
    Dobrodosla.!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI