Pozdrav cure :)
Pratim vas vec neko vrijeme i jako je lijepo vidjeti da je toliko zena na okupu i da su si medjusobno potpora :)
Cestitke svim trudnicama na plusicima, a nama trudilicama zelim da ih sto prije ugledamo!
💗Baby E💗
ValentinA? Kako si nam ti? Nisi se javljala? Nadam se kako je sve uredu.
Pozz svima
Kada nesto ne ide onda ne ide.
Ja objasnjavam svoje s cim vec funkcioniram 3 godine a primitivci svoje. Jadno je to kad vi ljecnike morate ucit.
Ne mogu uspostavit zajednicku tocku s njima,cekam ponedjeljak i idem doma jer sam doslovno bez veze ovdje. pod tolikim sam stresom i glava me boli i ne jedem kako treba i placem da je to strasno.
U ponedjeljak idem doma,i idem dalje jer koliko god oni hvalili ovo to uopce nije tako.
Previse stresa za mene,previše primitivbih budala. .jednom rjecju uzas
10 tjedana sam trudna umjesto da sam na miru ne ..ovdje koda sam dosla na torturu!!!!
Oprostite kj vam se nisam javljala ali ovo je stvarno luda kuca i ne ide to tako...jos sutra i ako me ne puste u pon trazim ja da potpisem da idem doma i idem covjeku koji mi je prakticki zivot spasio kad sam dosla sa secerom 23. kako god je on odredio tako to sve stima i qko moram birat biram njega!!!!!!
curke, evo da se javim... nocas mi je dosla vjestica, iako se ja nadam da je slaba i da ce zavrsiti danas jer je to implantacijsko krvarenje, i sama znam da su to samo zadnji traci nade! ne znam ni sama gdje sam nasla snage da ne prolijev more suza i ovaj put, ali svakako ste mi vi puno pomogle. samo citajuci vase postove i uz svu tu virtualnu podrsku, kako da covjek bude tuzan? :) bejb je to isto lijepo objasnila!
iskreno, nemam pojma vise kad su mi plodni dani niti cu ih racunati ovaj mjesec, nego smo odlucili pokriti svaki drugi dan odmah po zavrsetku vjestice (osim ako nisam bas pravi peh pa da su mi plodni dani bas za vrijeme vjestice hahaha)!
ValentinaA drzim fige da se ili nesto promijeni tamo u bolnici ili da te puste doma, drzi se! :*
Drage trudnice i trudilice,
nakon nesporazuma koji se dogodil rekla sam samoj sebi da ne bum više pisala. Ali, nebrem si pomoći. Pratim vas čitavo vrijeme i baš sam bila žalosna kaj su neke cure proživjele teške trenutke. Mono, baš mi je žao. Ja sam vam odlučila pisati opet da vas neke ohrabrim. Nakon dijagnoze policistične jajnika, i mnogih drugih zdravstvenih i životnih komplikacija, preporuke ginekologa za razmišljanje o posvajanju ili IVF , nismo odustali i zapravo pokazali da neki put i doktori fulaju. Sad sam bila kupila trakice i gledala kad su mi plodni dani.Eto, mi imamo svoj plusić. Iako mi je ovo 3. trudnoća, strah me više nego ikad. Trudna sam 7 tjedana i ovaj sam tjedan čula srčeko. Sad sam starija. I baš sam nekaj zbedirana zbog svih pretraga na koje moram ići. Ginekolog mi je rekel da sam na pragu 38. stara rodilja. Presretna sam,ali i oprezna.
Sve vas lepo pozdravljam i želim vam što prije plusiće!!!!
Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....
Baš ti hvala,Barbara. Poslije, kad sam i sama čitala, skužila sam da sam se možda nespretno izrazila pa je to moglo potaknuti lavinu sumnji. Isprva mi je bilo jako žao,ali falile ste mi, pozitiva i iskustva koja dijelite su nemjerljiva. Inače, nismo nikome još rekli, dok nekak to kritično razdoblje ne prejde. Ne povraćam,ali mi je celi dan muka i nebrem jesti. Trenutno mi je najgore kaj bum za čas morala objasniti ravnateljici da idem na bolovanje, a ni zadnji put nije bila oduševljena i reagirala je grozno, kao kaj nisam počekala do kraja školske godine i tak. A ginekolog mi je već sad predložio jer zna de radim i stalno sam bolesna i od početka nastave do sad sam popila 4 antibiotika. Sve me se prima jer deca dolaze u školu svakakva. Rekla sam mu da budem probala raditi još par tjedana,naravno ako ne bude potrebno otići zbog ne daj Bože nečeg,ranije, jer moram završiti par projekata koje sam započela. Eto, puce, uživajte u nedjelji! Valentina drži se i javi koji je razvoj događaja....
Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....
Sortiraj odgovore
Najstariji