joojj,opet ja.. :D
test je kupit,ali razmisljam da moguce ga uradim u nedjelju,jer inace imam uredne mjesecnice,ali prosli mjesec mi je kasnila 2 dana znaci imala sam 25.12. ii sad na mom kalendaru mjesecnica koji imam kao aplikaciju pokazuje da trebam dobiti 21.01 malo mi to nekako cudno,ali inace do sada je uvijek bio tacan..pa tako da sam ostavila test za nedjelju,mislim da ce mi biti malo sigurniji.. iskreno se nadam da cemo mi sve ubrzo uglededati svoje plusice :D

Cure bokić,
Možda nije baš u duhu ove teme ali imam jedno pitanje za vas...
Ovaj tjedan mi je testić pokazo + i sad imam jedan veliki problem, a to je soc ginekolog...
Kod svoje stare ginekologice nema šanse da idem jer ju ne bih preporučila ni najgorem neprijatelju( dr Dropulić Vidaković DZ Siget)
Unazad 5 godina sve preglede sam obavljala privatno u sklopu sistematskog pregleda, a sad si trenutno financijski ne možemo priuštiti da pratim trudnoću kod priv.gin.
Pa eto ako neko od vas zna dobru ginekologicu ili ginekologa a da primaju nove pacijentice molila bih preporuke :)
Ima ta da su mi seceri super a oni mi idu sve izmijenjati i ja vise ne znam sta ni kako.
Eto zivciram se i ljuta sam i placem cijeli dan...
Teta,
Na uputnicu ti pisu gdje ces obaviti pregled.
Npr.ako zelis ici u Petrovu, pisu ti kbc zagreb, humana reprodukcija
Ovisi sto zelis obaviti u Zg.
Sto zelis obaviti u Zg???
Trudim se jako,
Koji ti je dpo?
Barbara,
Ne znam ovo sto.znaci sto.si napisala,.ali.znam ovo vezano za.progresivno pokretljive i pokretljive i to.
I morfologija je ok.
To nesto nakon tih 1 hne znam sto.tocno znaci. Mi to valjda imamo uredno.
Javi sto je urolog rekao.
Valentina,
Jesu te pregledali? Sto.su ti.rekli?
Teta,
Na uputnicu ti pisu gdje ces obaviti pregled.
Npr.ako zelis ici u Petrovu, pisu ti kbc zagreb, humana reprodukcija
Ovisi sto zelis obaviti u Zg.
Sto zelis obaviti u Zg???
Trudim se jako,
Koji ti je dpo?
Barbara,
Ne znam ovo sto.znaci sto.si napisala,.ali.znam ovo vezano za.progresivno pokretljive i pokretljive i to.
I morfologija je ok.
To nesto nakon tih 1 hne znam sto.tocno znaci. Mi to valjda imamo uredno.
Javi sto je urolog rekao.
Valentina,
Jesu te pregledali? Sto.su ti.rekli?
Evo da javim. Muz bio kod urologa..vidio je losije nalaze, ali i bolje. Sumnja na probleme sa prostatom.. Dao mu je listu pretraga koje treba obavit...sad je kod dok.da mu da uputnice i da vidi sta moze rjesit do subote.
Uopce ne znam kako i kada ce se sve to odvit jer danas pocinjem pakirat cijeli stan i cijeli zivot za selidbu, rjesit diplomski, zavrsit tecaj jezika, danas sam dobila M, a trebala tek u subotu sto se nikad nije dogodilo..uz to sve cekam i svoje nalaze da vidim sta je sa cinom.
Ne znam napisati ni kako se osjecam.
Odjavljujem se na neko vrijeme, do nekih ljepsih vijesti.
Trudnicama sretno, a trudilicama jos vise!

Baby38,
Svaka T je zasebna i svaki simptom je za sebe.
Drzim fige da.sve bude.ok.
Koji si sad tjedan?
Meni osobno,.kad sam izgubila simptome nije dobro zavrsilo ali ne znaci da ce s tobom tako
Drzim.fige
Baby38,
Svaka T je zasebna i svaki simptom je za sebe.
Drzim fige da.sve bude.ok.
Koji si sad tjedan?
Meni osobno,.kad sam izgubila simptome nije dobro zavrsilo ali ne znaci da ce s tobom tako
Drzim.fige
Mono,
trebala bi biti 6 ili 7 tjedana trudna ,zadnja M mi je bila 30.11.2016
Danas idem kod ginekologa ,pa cemo vidjeti ..
moram priznati da me je strah ,bojim se da se opet ne razočaram ..

Mono, prvo moram vidjeti sto od svega ima za napraviti u Pu i sto ce mi uopce dati gin i dr opce prakse. Sto ne, idem u Zg, vidjet cu dal privatno ili preko uputnice.
Pozdrav ponovno
Ja bila zaboravila lozinku, a i bila gužva na poslu pa nisam jako čitala.. Vješticu ne očekujem ... još nisam nabavila trake za o.,ali svakako planiram, ali kako pijem vrkutu počela sam primjećivat razliku u iscjetku, te je pred par dana bio dosta obilan..imali par pokušaja, a sad dal će ovaj put urodit plodom vidjet ćemo. Zadnjih par dana imam takav apetit, bolne grudi, i puna sam akna kao da ću dobit mengu, ali to još nikako nebi trebala pa sam sva zbunjena, jer prežderavanje i akne su mi uvijek simptomi po kojima znam da ću dobit.
Nadam se da ste sve dobro i da se naziru +++++
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji