Teta,
Na uputnicu ti pisu gdje ces obaviti pregled.
Npr.ako zelis ici u Petrovu, pisu ti kbc zagreb, humana reprodukcija
Ovisi sto zelis obaviti u Zg.
Sto zelis obaviti u Zg???
Trudim se jako,
Koji ti je dpo?
Barbara,
Ne znam ovo sto.znaci sto.si napisala,.ali.znam ovo vezano za.progresivno pokretljive i pokretljive i to.
I morfologija je ok.
To nesto nakon tih 1 hne znam sto.tocno znaci. Mi to valjda imamo uredno.
Javi sto je urolog rekao.
Valentina,
Jesu te pregledali? Sto.su ti.rekli?
Baby38,
Svaka T je zasebna i svaki simptom je za sebe.
Drzim fige da.sve bude.ok.
Koji si sad tjedan?
Meni osobno,.kad sam izgubila simptome nije dobro zavrsilo ali ne znaci da ce s tobom tako
Drzim.fige
Mono, prvo moram vidjeti sto od svega ima za napraviti u Pu i sto ce mi uopce dati gin i dr opce prakse. Sto ne, idem u Zg, vidjet cu dal privatno ili preko uputnice.
Pozdrav ponovno
Ja bila zaboravila lozinku, a i bila gužva na poslu pa nisam jako čitala.. Vješticu ne očekujem ... još nisam nabavila trake za o.,ali svakako planiram, ali kako pijem vrkutu počela sam primjećivat razliku u iscjetku, te je pred par dana bio dosta obilan..imali par pokušaja, a sad dal će ovaj put urodit plodom vidjet ćemo. Zadnjih par dana imam takav apetit, bolne grudi, i puna sam akna kao da ću dobit mengu, ali to još nikako nebi trebala pa sam sva zbunjena, jer prežderavanje i akne su mi uvijek simptomi po kojima znam da ću dobit.
Nadam se da ste sve dobro i da se naziru +++++
bokic zenice,
dugo nisam pisala, ali vas rado citam staaalno. jako mi je drago za sve plusice ovaj mjesec, bas ih ima! :) nama trudilicama drzim figetine, a trudnicama cestitam od srca! <3
mi se evo i dalje trudimo i uzivamo pa kad bude! ima nesto i u tom trudu hihi
tinka71 spomenula si da pijes vrkutu i simptome koje si nabrojala sam imala i ja pa da ti ukratko kazem kako je meni bilo sto naravno ne mora znaciti da ce biti i tebi, ali mozda pomogne... pila sam vrkutu 2 mj i sva sretna jer sam ocekivala da ce i meni pomoci kao i ostalima, ali ustvari mi je samo produzila ciklus. inace mi dolaze 28 dan, a prvi mj s vrkutom mi je dosla 29 dan pa se produzila na 31. Ja sam bila uvjerena da sam trudna jer su mi se javili neki pristici (sto inace nemam ni u pmsu), a grudi su me ubijale, neopisiv osjecaj kao nikada do sada i jos to kasnjenje... Nakon toga sam prestala s vrkutom i odmah iduci mj mi se sve normaliziralo. Nadam se da ce kod tebe djelovati i da nece produziti ciklus!
Meni je inace vjestica danas trebala doci, zbog svih mjeseci unazad god dana skoro se ne zelim nadati nicemu, ali moram reci da su me grudi ovaj mjesec boljele kao taj put s vrkutom koju ne pijem vec par ciklusa i ne moze biti od toga... Danas me vise grudi ne ubijaju tako, smirile su se malo, ali vjestica nije stigla... Drugih simptoma nemam ili ih uopce ne primjecujem... Iskreno, test se bojim jos raditi jer sam se toliko puta zakunila da ga necu raditi kod mi ono, bas, bas ne kasni, a treba to docekati! ;)
Teta,
Odi po uputnice pa ces tada znati sto dalje.
Javi ako ti treba nesto.
Petronusica,
Ja ti nazalost nemam koga preporuciti, ali sam cula za dr.Novaka na Malesnici,.on je stariji dokt.i primao je pacijente prije pola godine
Primaju ti u domu zdravlja Srednjaci, imaju dvije smjene, ja sam tamo u jednoj, ali osobno ne bi preporucila.
Tinka,
Inace od vrkute cure nemaju iscjedak,.ona isusuje.
Marulja povecava plodnu sluz tako da sumnjam da ti je od vrkute.
Sretno svim curama
Mono pisala sam ti 😊
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Mono1111 nisam bila provjeriti prohodnost jajovoda, moj ginic me jos nije slao, a to bih trebala sljedece napraviti, zna li netko kakav je postupak u osječkoj bolnici, ili ako je netko isao privatno kako se krecu cijene?
Mono kako si ti? Ne javlja se Luki, nadam se da je dobro..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Darliv,
Nemam pojma, ali pretpostavljam da se moras javiti na humanu reprodukciju. Oni ce ti tamo sve detaljne pretrage napraviti posto ne dolazi do T i onda ce reci sto je najbolje.
Ja sam ok, cekam M da dodje,.nadam se da ce uskoro.
Pocela sam piti neke vitamine za " kvalitetniju jajnu stanicu ",'makar se ona ne moze ne znam ni ja kako poboljsati, no dobro.
Sortiraj odgovore
Najstariji