Trudim se jako…Cestitam!! Meni su plodni dani ali nikad me u plodnim danima nisu toliko grudi boljele.Najvise bradavice.Znali su me jajnici ali grudi ne.
joojj,opet ja.. :D
test je kupit,ali razmisljam da moguce ga uradim u nedjelju,jer inace imam uredne mjesecnice,ali prosli mjesec mi je kasnila 2 dana znaci imala sam 25.12. ii sad na mom kalendaru mjesecnica koji imam kao aplikaciju pokazuje da trebam dobiti 21.01 malo mi to nekako cudno,ali inace do sada je uvijek bio tacan..pa tako da sam ostavila test za nedjelju,mislim da ce mi biti malo sigurniji.. iskreno se nadam da cemo mi sve ubrzo uglededati svoje plusice :D
Cure bokić,
Možda nije baš u duhu ove teme ali imam jedno pitanje za vas...
Ovaj tjedan mi je testić pokazo + i sad imam jedan veliki problem, a to je soc ginekolog...
Kod svoje stare ginekologice nema šanse da idem jer ju ne bih preporučila ni najgorem neprijatelju( dr Dropulić Vidaković DZ Siget)
Unazad 5 godina sve preglede sam obavljala privatno u sklopu sistematskog pregleda, a sad si trenutno financijski ne možemo priuštiti da pratim trudnoću kod priv.gin.
Pa eto ako neko od vas zna dobru ginekologicu ili ginekologa a da primaju nove pacijentice molila bih preporuke :)
Ima ta da su mi seceri super a oni mi idu sve izmijenjati i ja vise ne znam sta ni kako.
Eto zivciram se i ljuta sam i placem cijeli dan...
Sortiraj odgovore
Najstariji