Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbara29
    20. Siječanj 2017. 09:29

Bonastra mislim da ga sada nastavljaš normalno piti kao i da tu nisi zaboravila.

Ja drage trebam pomoć. Naime izgleda da mužev osjećaj nije bio samo strah (kako sam se nadala) nego pravi osjećaj jer spermiogram, prema našem laičkom mišljenju, nije baš izvrstan iako mislim da nije ni TAKO loš, ali on je baš u bedu i u pon.ide privatno urologu pa ćemo vidjeti,ali znate kako je teško čekati pa ako koja imalo kuži..... Dobro bi nam došla vaša mišljenja.
    Obzirom da ne mogu učitati sliku nalaza napisat ću samo ovo što je ispod ref.vrijednosti (u biti ono što i je najbitnije )

Vitalnost 50 L (ref.interval > 58)

Motilitet  - brzo progresivni 37 % (usliko mi je nalaz pa ne vidim ali mislim da je postotak) REF.INTERVAL >40

Motilitet - sporo progresivni 6% (REF. INTER. >40)

Motilitet - stacionirani 2%

Motilitet - nepokretni 55%

Sad kad pišem i idem jedno po jedno vidim da je zapravo katastrofa! 

Ja svoju M očito očekujem za koji dan 

bornastra
    20. Siječanj 2017. 09:51

Draga Barbara

hvala na odgovoru.

Joooj, vjerujem da ti se muž tako osjeća. Mene je toga nekak najviše strah. Mi žene smo kaj se tih stvari tiče jače.
     I zato to još nismo obavili, s moje strane smo obavili kaj je prvo i među važnijim stvarima i sve je ok... makar ako ne uspijemo za 2-3 mjeseca, spermiogram nam isto slijedi, ići ćemo privatno, već smo gledali gdje bi mogli.
    Tako da kaj se tiče nalaza ti ne mogu baš puno pametno reći.
    Čula sam za Profertil tablete koje mogu pomoći da se spermiogram poboljša, ali su jako skupe koje. A i možda ako ti je MM išao prvi put na spermiogram je bio pod stresom, što sigurno puno utječe na nalaz. Puno voća, povrća, maca prah, matična mliječ? Sve dobro pročitaj, proguglaj,  a možda i neka od cura ti ima više iskustva od mene pa će te ispravnije uputiti.
    Želim vam svu sreću!

okozeleno
    20. Siječanj 2017. 09:58

ajme, nema me jedan dan a toliko novosti <3

TrudimSeJako… čestitke!!!!! Duplići??? wow... hahahah... jedva čekam da sa sigurnošću saznaš... <3

bebice… juhuhujjj, znači iz prve! bravo... lol... čestitam od srca!!

dzenny čekamo tvoj testić! sutra je the day! :)

ValentinA... kako si danas? šaljem jedan virtualni zagrljaj... <3

anKol i baby123... mi ćemo skupa čekat i trudit se ovaj ciklus, koliko vidim... s obzirom da smo dobile vješticu negdje u isto vrijeme... hahahah...
    baby123 jesam dobro shvatila da i vi radite na trećem? :)

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

20. Siječanj 2017. 11:11

Oko zeleno

Ok sam,krvarenje je bilo ocito zato sta sam nosila ruksak i torbu jer muz naravno kod Petrove nije mogao mac parking

Od pol 8 cekam sobu i jos nema mjesta….uzas

• Ketrinka
    20. Siječanj 2017. 12:09

Vi koje ste iskusnije, koliko može biti problema u trudnoći ako zatrudnim a nalaz pokaže da mi se bakterija u urinu vratila, clebsiella phneumonie?

mono1111
    20. Siječanj 2017. 13:15

Bebice,
    Cestitam!

Darliv,
    Nije los taj peludni prah. Bar koliko vidim po ovom sto pise.
    Ja sam alergicna na maticnu mlijec, ne znam da li sam mozda i na ovo. Budem jos googlala o tome.
    Zasto ne odes u bolnicu na humanu gdje ce.odluciti sto dalje. Ipak planirate vec dvije godine,.to je dosta. Ja bi na tvom mjestu svakako otisla, vrijeme prolazi, sve je ok a nis se ne dogadja. Jesi provjeravala prohodnost jajovoda??

Teta,
    U Ri ti se rade testovi trombofilije i znam da sve tamo u njihovoj bolnici mozes napraviti. Znam da si napisala da si iz Istre pa ti je to najblize.
    Kariogram je mislim jako skup, ali odi kod nekog privatnog gin.koji ce ti napisati sve to i s tim ides kod socijal.
    Jako ce ti sve to skupo biti ako budes privatno obavljala, a imas pravo na to preko uputnice.
    Ako planiras.doci u Zg ja ti mogu preporuciti nekoga ! Samo javi.
    Papu radis iza M i cerv.briseve.

Borastra,
    Samo nastavi piti duphastone, nece nista biti sto nisi uzela jedan.

Valentina,
    Jojj jesu te pregledali??
    Drzim figee da sve bude ipak ok, jako mi je zao radi krvarenja. Neki put zna biti ok. Sto su ti rekli??

mono1111
    20. Siječanj 2017. 13:24

Barbara,
    To nije los nalaz.
    Vi imate 43 posto pokretljivih spermija,.37 + 6=43, za zacece je dovoljno 35'posto, na nasem nalazu je to zbroj.A + B
    Nas zbroj pokretljivih je bio 27 posto mislim, ne sjecam se sad napamet i ostala sam T.
    To isto tako zavisi o trenutnom stanju, i samo jedan nalaz spermiograma nista ne znaci.
    Ali ovaj nalaz je po meni ok.
    Ja sam MM kupila Bioastin16 mg, cink 30 mg, selen55 mg, vitamin od 400, b12 od 500, b6 od 50, vitamin C od 400, jede svaki dan cimet i med i jeo je suncokretove sjemenke.
    To je sve za poboljsanje spermiograma.
    Makar netko koristi samo Bioastin.
    S tim preparatima si mozete ako zelite pobosljati spermiogram makar po onome sto sam citala to je sasvim uredan nalaz.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.