Evo stigli nalazi, neg na ureaplasmu!!! Hvala Bogu!!
nove cure, cestitam od srca!!
Mono, nena stvarno se nadam da cete uskoro uspjeti nekako mi se cini da svako malo sve vise + ovdje, znaci uskoro slijede i vasi! jake ste sto toliko izdrzavate, bit cete i vise nego divne majke jednoga dana...a stvarno sam sigurna da i vas uskoro ceka malo cudo
Ajme tako sam sretna zbog nalaza da mi vise ne smetaju ni gin ni nista sto me mucilo :D
Imam samo jedno pitanje, ako mi netko zna reci..sto znaci da se nekima ureaplasma (i sl.bakterije) vrate? Da se opet zaraze ili to kao npr.hpv moze biti neakitvno i aktivno, pa se padom imuniteta vrati bez obzira na zarazu?
Bok svima...
nova sam ovdje... i odmah se prijavljujem na ovu temu... :)
Želimo bebu i počeli smo raditi na tome...
Nekako mislim da ovaj mjesec nismo uspili... ciklus mi se nešto poremetio zadnjih par mjeseci pa mislim da smo fulali pravo vrijeme... uskoro bi trebala stići vještica, makar, nisam sigurna točno kada... tako da pričekam još koji dan, ako ne dođe probam sa testom... a ako dođe, sljedeći ciklus idemo opet punim pogonom... hehehe...
čestitke svima koje su nedavno ugledale svoje +-iće...
te sretno svima koje ih još ocekuju :)
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
cure ,
imam pitanje ..
trebala bi izvaditi betu ,da li uputnicu za vađenje krvi daje ginekolog ili liječnik opće prakse ??
Sortiraj odgovore
Najstariji