Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra178
    16. Siječanj 2017. 11:15

Evo stigli nalazi, neg na ureaplasmu!!! Hvala Bogu!! 

nove cure, cestitam od srca!!

Mono, nena stvarno se nadam da cete uskoro uspjeti  nekako mi se cini da svako malo sve vise + ovdje, znaci uskoro slijede i vasi!  jake ste sto toliko izdrzavate, bit cete i vise nego divne majke jednoga dana...a stvarno sam sigurna da i vas uskoro ceka malo cudo 

• Petra178
    16. Siječanj 2017. 11:19

Ajme tako sam sretna zbog nalaza da mi vise ne smetaju ni gin ni nista sto me mucilo :D

Imam samo jedno pitanje, ako mi netko zna reci..sto znaci da se nekima ureaplasma (i sl.bakterije) vrate?  Da se opet zaraze ili to kao npr.hpv moze biti neakitvno i aktivno, pa se padom imuniteta vrati bez obzira na zarazu?

Crna35
    16. Siječanj 2017. 11:31

Curke stigao mi nalaz,Beta je 826 

okozeleno
    16. Siječanj 2017. 11:41

Bok svima...

nova sam ovdje... i odmah se prijavljujem na ovu temu... :)

Želimo bebu i počeli smo raditi na tome... 
    Nekako mislim da ovaj mjesec nismo uspili... ciklus mi se nešto poremetio zadnjih par mjeseci pa mislim da smo fulali pravo vrijeme... uskoro bi trebala stići vještica, makar, nisam sigurna točno kada... tako da pričekam još koji dan, ako ne dođe probam sa testom... a ako dođe, sljedeći ciklus idemo opet punim pogonom... hehehe...

čestitke svima koje su nedavno ugledale svoje +-iće...
    te sretno svima koje ih još ocekuju :)

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

• baby38
    16. Siječanj 2017. 12:05

cure ,
    imam pitanje ..
    trebala bi izvaditi betu ,da li uputnicu za vađenje krvi daje ginekolog ili liječnik opće prakse ??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.