Mene je zadnjih tri cetiri dana uhvatilo neko rumenilo u licu, inace sam jako blijeda i doslovno sigurna da nikad nisam imala boju u licu, dal to moze bit simptom rane trudnoce? I donji dio leđa me boli kao da cu dobit, grudi povecane bez ikakve boli.. Hvala vam curke odlične ste, lakše mi je kad s nekim podjelim iskustva :D :D
moguće,je...al puno bolje češ znat kako ti se bude približavala mjesečnica.ja ti npr.nisam u svoje dvije trudnoće ni imala simptome niti išta.mučnine nisam imala.jedino porod i to je to.ove simptome prije mjesečnice doduše nisam ni pratila,jer nisam ni bila aktivna po pitanju interneta.kad ti teba mjesečnica doći?
Negdi oko 23.1., samo što ja imam jako ranu ovulaciju pa mozda me zbog toga vec hvataju hormoni al test nije pokazao, osjecam se baš trudna a neznam sta da mislim :D Jedino što mi preostaje je čekat.. Hvala ti na odgovorima :D
jesi to na pregledu ustanovila da ti ovulacija ide tako rano?misim da ti je test još rano pravit.ili hajde na vađenje bete,ona bi ti trebala točno pokazat ako si nestrpljiva,šta te skroz razumim.ja sam isto nestrpljiva neka mi je treće po redu.malo sam starija od tebe bila kad sam prvo rodila.
Radila svaki dan ovulacijske trakice al doslovno dan za danom hahah .. Reć ćete da sam pukla 😂 😂😂.. Jedva čekam da vidim taj plusić .. Drži mi fige, mislim da cu ga za tocno 5-6 dana ponovit il cu ic radit betu .. Svakako javim..
obavezno…navijam za ¸+++++,ja ću raditi u srijedu…pa javim.ma sve sve su to slatka puknuća hahahahaha i ti obavezno javi.i ako bude koji novi simptom.
Može, također navijam za tvoj plusić, javljaj nove simptome :D :D čut cemo se .. Mora jednoj upalit da ga hebeš hahah .. :D pozz
Samo se opusti i nemoj previse razmisljati o tome jer ces samo biti pod dodatnim stresom, a to ti ne treba. Vidjet ces da ce plusic doci kad se najmanje nadas :)
P.s. ja isto uvijek dok sumnjam koristim ClearBlue :)
Hvala ana-banana :D Nadam se da smo uboli ovaj misec .. Ovaj put cu uzet obicni clearblue, od digitalni mi se vise gadi :D hehe ..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji