Trenutno prva :D nadam se da ne i zadnja 😋😋
ana banana pa naravno da neće bit zadnja.sebićno je prema dijetetu da nema nikog.meni je treća,i da mi je netko prije samo 3 godine kaza da ću poželit treće…kako bi mu se nasmijala
Sad će bit malo veća razlika,al to me ne brine imat ću dodatnu pomoć uz servis baku.
trudim se jako
i meni se ima par dana pije čaj šta ga inaće nemogu smislit.sad ču vidit,jeli to trudnoća ili sam ga ˇ"zavolila"hahahah
Mene veceras glava boli i pije mi se kava koju inace ne volim :D :D
Crna35 možeš vadit betu u bilo koje doba dana :) Sretno javi nam hehe
Pozdrav,
Nova sam ovdje :) . Radimo na bebi evo već 4-ti mjesec, ali bezuspješno :( . Zadnju menstruaciju imala 23,12.2016, ciklusi mi traju od 26-29 dana. Sljedeću menstruaciju trebam dobiti za 4 dana, 19.01. Da li je rano za test na trudnoću?
P.S -po prirodi sam nestrpljiva, a ovo jako želimo :/
Hvala,to sam i mislila.Kada sam ju vadila u petak bila sam nataste.
baby123 po zadnjoj M 4+5
yasmeenah i ja mislim da ti je još rano.ja trebam dobiti u utorak 17.01,i isto kao i ti gorim od nestrpljenja,al šta je tu je.il će nam doći vještica ili neće.ranijim testom nećemo ništa promjenit.
crna35 aj nek je sa srećom ja ću uraditi test u srijedu ako ne stigne vještica.navijam za+++++++ svima

Yasmeenah
Sacekaj još dva tri dana, clearblue možeš radit 4-5 dana prije ocekivane al bolje cekat dan ocekivane M da budes sigurna :)
I ja sam na istim mukama tako da znam kako ti je.. Vec godinu dana bezuspješno :(
YasmeenahSacekaj još dva tri dana, clearblue možeš radit 4-5 dana prije ocekivane al bolje cekat dan ocekivane M da budes sigurna :) I ja sam na istim mukama tako da znam kako ti je.. Vec godinu dana bezuspješno :(
Hvala puno . Imam clearblue, ne usudim se napravit. Prosli mjesec je kasnila dan i na taj dan uradim test i negativan
. Nadam se nama svima ++++.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji