Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • TrudimSeJako
    16. Siječanj 2017. 14:16

Ajde Yasmeenah eheh kraljica si.. :D ionako ovde si pricamo o testovima.. Cim dobijem prvi + odma ode na profilnu hihihi

bornastra
    16. Siječanj 2017. 14:25

Draga nena27,

moje još ne tamne. Baš me zanima kakva će danas biti i hoće li početi tamniti. Raditi ću oko 18:30 pa ću Vam javiti.
    Prošli mjesec i ovaj sam na Duphastonu, krećem sutra na 14. dan ciklusa pa narednih 10 dana. 
    Nekak si mislim da imam kasniju ovulaciju, makar sam oduvijek imala obilan iscjedak već oko 12,13 dana... ovo je drugi mjesec za redom da ga nema.
    I čak si mislim da ako se sad potvrdi kasnije ovulacija da možda te dane nismo niti imali odnose... tko li će ga znati...

• TrudimSeJako
    16. Siječanj 2017. 15:08

Evo zalepršao snig i kod nas u dalmaciji hihihi.. Ima li ga kod vas?

• TrudimSeJako
    16. Siječanj 2017. 15:11

Yasmeenah draga to se jako dobro vidi , čista trudnoća, kupi digitalni clearblue i uvjeri se heheh.. Čestitke od srca baš mi je drago ..

• TrudimSeJako
    16. Siječanj 2017. 15:13

Yasmeenah imaš li kakvih simptoma i ajd mi ih nabroj ako ti nije tesko draga :*

• ana-banana
    16. Siječanj 2017. 17:25

Hej vi koje ste mame već, je li normalno da ja i dalje krvarim svaki dan malo?
     Vecinom dok se brisem nakon sto piskim na papiru vidim jako svjetlo smeđe nešto, i onda jedan dan ne bude, pa onda opet bude, i tak vec 2 tjedna.. 😨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.