Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena27
    16. Siječanj 2017. 14:07

Mislim da meni nastupi nakon 48 sati, prošli ciklus sam bila na klomifenu ne znam koliko je mjerodavno onda mjeriti bazalnu a i lh trakice su mi prošli mjesec bile bože sačuvaj. Ovaj mjesec nisam na ničem

bornastra
    16. Siječanj 2017. 14:09

Pozdrav svima...

puno vas je odjednom novih cura, a i plusića što me baš jako veseli :) čestitam svima na plusićima, a ostalim trudilicama da što prije ugledamo naše :)
    Također i trudnicama svima još jednom velikeeee čestitke i želim Vam od srca sve najbolje u trudnoći... :)

Ja sam trenutno u fazi pi-pi na LH trakice, ovo je 7 ciklus da pokušavamo i prvi ciklus da sam uzela LH trakice pa ćemo vidjeti šta će pokazati. Krenula sam dosta rano sa trakicama, već 10. dan ciklusa i jedvaaa vidljive su crtice...kontrolna se vidi, ali testne jedva vidljive ili nevidljive. Ciklusi su mi 28-30 dana, tako da se nadam da će sad kako dani prolaze one tamniti i da ću uhvatiti taj LH pik... mi ćemo u akciju svih dana i prije i poslije...
    Moji nalazi su svi ok, malo je prolaktin povišen, ali neznatno da bi radio probleme. MM još uvijek nije radio nikakve nalaze i ne bi htjela vršiti pritisak na njega, no ukoliko brzo neće doći do rezultata, idemo na spermiogram.

Puse svima :)

nena27
    16. Siječanj 2017. 14:16

bornastra

Pozdrav svima…

puno vas je odjednom novih cura, a i plusića što me baš jako veseli :) čestitam svima na plusićima, a ostalim trudilicama da što prije ugledamo naše :)
    Također i trudnicama svima još jednom velikeeee čestitke i želim Vam od srca sve najbolje u trudnoći… :)

Ja sam trenutno u fazi pi-pi na LH trakice, ovo je 7 ciklus da pokušavamo i prvi ciklus da sam uzela LH trakice pa ćemo vidjeti šta će pokazati. Krenula sam dosta rano sa trakicama, već 10. dan ciklusa i jedvaaa vidljive su crtice…kontrolna se vidi, ali testne jedva vidljive ili nevidljive. Ciklusi su mi 28-30 dana, tako da se nadam da će sad kako dani prolaze one tamniti i da ću uhvatiti taj LH pik… mi ćemo u akciju svih dana i prije i poslije…
    Moji nalazi su svi ok, malo je prolaktin povišen, ali neznatno da bi radio probleme. MM još uvijek nije radio nikakve nalaze i ne bi htjela vršiti pritisak na njega, no ukoliko brzo neće doći do rezultata, idemo na spermiogram.

Puse svima :)

Ja sam krenila 9dc, a potamnila mi je 12dc i 13dc, u akciji više ne znam svaki dan, svaki drugi ili 2 puta dnevno valjda kad hoće hoće a kad neće onda baš neće

• TrudimSeJako
    16. Siječanj 2017. 14:10

Nena
    Najbolje ti je pratit ovulaciju po tijelu.. Ja sam isto radila trakice lh, i tocno kad su mi pokazale da nastupa ovulacija bila sam vlažna nenormalno.. A i jajnici su me raskidali u to vrijeme.. Nadam se da mi je ovaj mjesec beba u pupi hehe.. Sretno

• TrudimSeJako
    16. Siječanj 2017. 14:13

BornaAstra
    Ako su ti crtice danas blijede sutra bi trebale potamnit, a kad ti potamni skroz kao i kontrolna crta, onda racunaj da ce se ovulacija dogodit kroz 12 do 36 sati .. Po svemu sudeci što si napisala trebala bi ti O bit kroz iducih dva tri dana :) Sretno draga

• TrudimSeJako
    16. Siječanj 2017. 14:16

Ajde Yasmeenah eheh kraljica si.. :D ionako ovde si pricamo o testovima.. Cim dobijem prvi + odma ode na profilnu hihihi

yasmeenah
    16. Siječanj 2017. 15:08

TrudimSeJako

Ajde Yasmeenah eheh kraljica si.. :D ionako ovde si pricamo o testovima.. Cim dobijem prvi + odma ode na profilnu hihihi

TrudimSeJako

hahaha, evo ga uploadovana slika na profilu. Plusic je jako blijeeed. Hajmo mišljenja vaša :D hahah
    :*

bornastra
    16. Siječanj 2017. 14:25

Draga nena27,

moje još ne tamne. Baš me zanima kakva će danas biti i hoće li početi tamniti. Raditi ću oko 18:30 pa ću Vam javiti.
    Prošli mjesec i ovaj sam na Duphastonu, krećem sutra na 14. dan ciklusa pa narednih 10 dana. 
    Nekak si mislim da imam kasniju ovulaciju, makar sam oduvijek imala obilan iscjedak već oko 12,13 dana... ovo je drugi mjesec za redom da ga nema.
    I čak si mislim da ako se sad potvrdi kasnije ovulacija da možda te dane nismo niti imali odnose... tko li će ga znati...

• TrudimSeJako
    16. Siječanj 2017. 15:08

Evo zalepršao snig i kod nas u dalmaciji hihihi.. Ima li ga kod vas?

yasmeenah
    16. Siječanj 2017. 15:09

Zalepršao i kod nas u Mostaru :D :D :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI