Cure jedva cekamo naše plusiće hehe :* :* kako sporo ovi dani prolaze kad se nešto čeka
Jedva cekam Baby123 da napravis test i ugledas plus Hehe..
hvala curke na podršciuf!!!!!!!još jedan dan do kad vještica ne bi trebala doć…uf šta me nervoza pere!!!!!!!!!!!!!!!
Meni se veceras par puta zamantalo, pa vidjet cemo. Inace imam nizi krvni.pritisak pa.moze biti i od toga 🙄
Meni se veceras par puta zamantalo, pa vidjet cemo. Inace imam nizi krvni.pritisak pa.moze biti i od toga 🙄
i meni se znalo isto ovih dana zamantat!!!!!!!!!i ja imam niži krvni pritisak,ali zimi on miruje a ljeti mi se najviše to najviše odražava.zato mi je i bilo sumnjivo.jeeeee neka neka simptomčića
Ovaj mjesec opet 2 dana pozitivna lh trakica, mjerim od 9dc, 11 dc je već krenila tamnit, 12 i 13dc je baš bila pozitivna 14dc slabi. Odnos smo imali 9, 11, 13, 14dc s tim da smo jučer (14dc) 2 puta ujutro i navečer samo zbog toga jer sam sumnjala da će ipak danas biti ovualcija a odnos neću moći imati do navečer. Jutros mjerim bazalnu kad ono još se nije digla, malo mi čudno da od zadnje pozitivne trakice ovulacija nastupa nakon 48 sati
Ovaj mjesec opet 2 dana pozitivna lh trakica, mjerim od 9dc, 11 dc je već krenila tamnit, 12 i 13dc je baš bila pozitivna 14dc slabi. Odnos smo imali 9, 11, 13, 14dc s tim da smo jučer (14dc) 2 puta ujutro i navečer samo zbog toga jer sam sumnjala da će ipak danas biti ovualcija a odnos neću moći imati do navečer. Jutros mjerim bazalnu kad ono još se nije digla, malo mi čudno da od zadnje pozitivne trakice ovulacija nastupa nakon 48 sati
ja te trakice ne koristim,nego se držim onoga par dana prije polovice ciklusa krenemo intenzivno u akciju.koliko sam čula te trakice pokazuju najaktivnije dan dva prije ovulacije,zbog toga što spermiji mogu duže preživit u maternici.znači sigurnije je dan dva prije ovulacije imat odnose,nego na sam dan ovulacije.eto draga nena nadam se da sam bar malo pomogla.kad ti vještica treba doći?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji