Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • TrudimSeJako
    15. Siječanj 2017. 22:02

Jedva cekam Baby123 da napravis test i ugledas plus Hehe..

yasmeenah
    16. Siječanj 2017. 00:39

Meni se veceras par puta zamantalo, pa vidjet cemo. Inace imam nizi krvni.pritisak pa.moze biti i od toga 🙄

nena27
    16. Siječanj 2017. 07:50

Ovaj mjesec opet 2 dana pozitivna lh trakica, mjerim od 9dc, 11 dc je već krenila tamnit, 12 i 13dc je baš bila pozitivna 14dc slabi. Odnos smo imali 9, 11, 13, 14dc s tim da smo jučer (14dc) 2 puta ujutro i navečer samo zbog toga jer sam sumnjala da će ipak danas biti ovualcija a odnos neću moći imati do navečer. Jutros mjerim bazalnu kad ono još se nije digla, malo mi čudno da od zadnje pozitivne trakice ovulacija nastupa nakon 48 sati

nena27
    16. Siječanj 2017. 08:05

A držala sam se i ja polovine ciklusa pa ništa već 2 godine, ciljani odnosi, folikulometrija, klomifen. Pa obično dobijem nakon ovulacije nekih 14-16 dana

• ana-banana
    16. Siječanj 2017. 11:07

Meni noćas "jutarnje" mučnine krenile. Majko mila oka sklopila nisam, ne mozes se namjestiti nikako. Komotno sam mogla skupit materijale za neku knjigu, statijaznam, 1000 poza za spavanje 😴😴😴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.