yaseemenah,cestitke draga..
Bas mi je drago zbog tebe..
mozda ti se i ja pridruzim..
danas me stomak nekako cudno bolio,neznam opisat..
grudi me uzasno bole,onak nekad na neki miris ne reagujem bas najbolje
ali ipak se bojim da nije mozda samo simptomi vjestice
ipak cu izdrzat do vikenda,u nedjelju radim test
naravno u nedjelju javljam rezultate i ako bude jos kakve promjene u toku tjedna.. samo do nedjelje je jos dugoo ,dugoo.. bar za mene.. ii ja se nadam jednom velikom + ;)
Yasmeenah bravo čestitam! Mogu mislit kakvo veselje si dozivila.. Sve najljepše ti želim i trk ginekologu!
Yasmeenah
Nisam te shvatio, jel ti kasnila mjesecnica il si ga ranije radila?
Ajme nema me 1 dan, a ono novih stranica ko u prici! Ne mogu vas sve nove pohvatat, ali dobro dosle, cestitke na plusicima i sretno u iscekivanju istih!
Drage moje, aj mi pomozite ako koja zna!!
Znaci doci do spermiograma u Osijeku je kao lansiranje ruskog space shuttle-a!!!
Da vam ne pisem Markove konake samo cu reci da se ovdje privatno ne moze nigdje napravit pa je danas muz isao kod dok.opce prakse (koje na kraju uopce nije bilo u ordinaciji a to nikome u cekaoni nisu rekli nego tek kad udjes) i onda mu je sestra dala s pitanjem Tko to trazi?! 😞
Kaze muz pa moramo od nekud krenuti. Uglavnom imala je pojma ko da je u Konzum otisao trazit uputnicu!
Ne zna ni gdje treba otic (ako ima koga iz Os znat ce da je nas kbc na vise lokacija) ni nista!
Bila je na telefonu s nekim i igrale su skoro eci peci pec i izabrale da na uputnicu stavi MEDICINSKA BIOKEMIJA. Zanima me jel to dobro i ako ima tko stvarno iz Os - gdje je to?
Zar je moguce da je toliko tesko obaviti jedinu musku pretragu za plodnost?!?
Bonastra, ostale ispravite me ako grjesim da ne sirim dezinformacije, mislim da nebi trebala piti Duphastone dok ti ne prodje O. A koliko sam pohvatala citajuci sad sve, jos ti ni trakica nije potamnila a sutra pocinjes sa tabletama.
Pisem, jer znam kad je meni privatnik dao da pijem, ne sjecam se vise od kojeg tocno dana, a radila sam i trakice i upravo je bilo to: jos nije bilo O a trebala pit i nazovem ga i objasnim i reko mi je onda piji kad budes znala da je O prosla.
Nebi htjela da se razocaras i ovaj mj.a mozda nebi morala!
Mi smo se ovih dana bas trudili..nista nije iskljuceno, ali postajem nekako tupa na to sve. Sto bi Ameri rekli numb!
Barbara
Nisam iz Osijeka, al mislim da bi trebala postojat neka privatna poliklinika gdje se to radi, moj muž je radio privatno, platio 300 kn, i dobio rezultate isti dan kroz pola sata :)
Kupila sam test, i sad jedva cekam da ga napravim, jos tjedan dana do ocekivane hoho.. Mozda sam se zajebala, bolje da nisam kupila jer znam da cu ga napravit za dan dva sigurno hahah .. Koja luda 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji