Yasmeenah draga to se jako dobro vidi , čista trudnoća, kupi digitalni clearblue i uvjeri se heheh.. Čestitke od srca baš mi je drago ..
Yasmeenah imaš li kakvih simptoma i ajd mi ih nabroj ako ti nije tesko draga :*
TrudimSeJako hvala ti od <3. Danas kupujem digitalac i radim ga sutra ujutro. Imam sve simptome PMS-a, mantalo mi se, i žiga me jajnik, natečene grudi....ugl simptomi PMS-a :D.
TrudimSeJako uradila sam digitalac i pozitiivan je, trudna 3-4 nedelje. Svakao se i dalje cujemo. Zelim svima velikiii +. 😙
Hej vi koje ste mame već, je li normalno da ja i dalje krvarim svaki dan malo?
Vecinom dok se brisem nakon sto piskim na papiru vidim jako svjetlo smeđe nešto, i onda jedan dan ne bude, pa onda opet bude, i tak vec 2 tjedna.. 😨
yaseemenah,cestitke draga..
Bas mi je drago zbog tebe..
mozda ti se i ja pridruzim..
danas me stomak nekako cudno bolio,neznam opisat..
grudi me uzasno bole,onak nekad na neki miris ne reagujem bas najbolje
ali ipak se bojim da nije mozda samo simptomi vjestice
ipak cu izdrzat do vikenda,u nedjelju radim test
yaseemenah,cestitke draga..
Bas mi je drago zbog tebe..
mozda ti se i ja pridruzim..
danas me stomak nekako cudno bolio,neznam opisat..
grudi me uzasno bole,onak nekad na neki miris ne reagujem bas najbolje
ali ipak se bojim da nije mozda samo simptomi vjestice
ipak cu izdrzat do vikenda,u nedjelju radim test
dzenny draga hvala punooo. Nadam se da ces mi se pridruzit. Radila sam i clearblue digitalni morala sam haha, i pokazao je plusic i trajanje trudnoce 😀😀😀. Jos sam zbunjena haha. I dalje imam simptome PMS a, kazu da su to ti simptomi. Javii rezultate obaveznoo draga.😙❤zeliim ti veliki +

naravno u nedjelju javljam rezultate i ako bude jos kakve promjene u toku tjedna.. samo do nedjelje je jos dugoo ,dugoo.. bar za mene.. ii ja se nadam jednom velikom + ;)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji