Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • TrudimSeJako
    16. Siječanj 2017. 15:11

Yasmeenah draga to se jako dobro vidi , čista trudnoća, kupi digitalni clearblue i uvjeri se heheh.. Čestitke od srca baš mi je drago ..

• TrudimSeJako
    16. Siječanj 2017. 15:13

Yasmeenah imaš li kakvih simptoma i ajd mi ih nabroj ako ti nije tesko draga :*

yasmeenah
    16. Siječanj 2017. 16:12

TrudimSeJako

TrudimSeJako hvala ti od <3. Danas kupujem digitalac i radim ga sutra ujutro. Imam sve simptome PMS-a, mantalo mi se, i žiga me jajnik, natečene grudi....ugl simptomi PMS-a :D.

yasmeenah
    16. Siječanj 2017. 19:09

TrudimSeJako

TrudimSeJako uradila sam digitalac i pozitiivan je, trudna 3-4 nedelje. Svakao se i dalje cujemo. Zelim svima velikiii +. 😙

• ana-banana
    16. Siječanj 2017. 17:25

Hej vi koje ste mame već, je li normalno da ja i dalje krvarim svaki dan malo?
     Vecinom dok se brisem nakon sto piskim na papiru vidim jako svjetlo smeđe nešto, i onda jedan dan ne bude, pa onda opet bude, i tak vec 2 tjedna.. 😨

dzenny
    16. Siječanj 2017. 18:03

yaseemenah,cestitke draga.. 
    Bas mi je drago zbog tebe..
    mozda ti se i ja pridruzim..
    danas me stomak nekako cudno bolio,neznam opisat..
    grudi me uzasno bole,onak nekad na neki miris ne reagujem bas najbolje 
    ali ipak se bojim da nije mozda samo simptomi vjestice 
    ipak cu izdrzat do vikenda,u nedjelju radim test 

yasmeenah
    16. Siječanj 2017. 19:07

dzenny

yaseemenah,cestitke draga.. 
    Bas mi je drago zbog tebe..
    mozda ti se i ja pridruzim..
    danas me stomak nekako cudno bolio,neznam opisat..
    grudi me uzasno bole,onak nekad na neki miris ne reagujem bas najbolje 
    ali ipak se bojim da nije mozda samo simptomi vjestice 
    ipak cu izdrzat do vikenda,u nedjelju radim test 

dzenny draga hvala punooo. Nadam se da ces mi se pridruzit. Radila sam i clearblue digitalni morala sam haha, i pokazao je plusic i trajanje trudnoce 😀😀😀. Jos sam zbunjena haha. I dalje imam simptome PMS a, kazu da su to ti simptomi. Javii rezultate obaveznoo draga.😙❤zeliim ti veliki +

dzenny
    16. Siječanj 2017. 19:20

naravno u nedjelju javljam rezultate i ako bude jos kakve promjene u toku tjedna.. samo do nedjelje je jos dugoo ,dugoo.. bar za mene.. ii ja se nadam jednom velikom + ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI