Evo javljam se za podršku, prošli mjesec sam u urinu imala bakteriju, dobila duplu dozu antibiotika jer je jača upala bila, pa sad čekam da bude par dana poslije mens da opet odensem ang urina i da bude ok, no počelo me svrbuckati dolje pa sam uzela i vaginalete .. jer ne bih htjela tako zatrudnjeti...a od ljeta kad sam izgubila bebu čekam i nadam se i bojim e , sve mi je pomiješano...
Sretno svima u ostvarenju trudnoća i iznošenju istih jer prvo čekamo taj plus,ali koliko još briga dok donesemo tu bebicu na svijet...Treba nam svima puno sreće i onima , koje vjeruju, Božjeg blagoslova!
Aaa Yasmeenah pa čestitke od srca :D
Aaa Yasmeenah pa čestitke od srca :D
hvalaaaa punooo <3 ja još ne vjerujem, svakao ponavljam test hahaha :D evo da nekako mogu sliku staviti stavila bih da vidite je li to to :D . Plus se odmah ubrzo pojavio.
Baby123
Vjerojatno si ga rano napravila, nemoj da skuzim da si razocarana hihi, kad za tri dana vidis veliku pluščinu :)
Ja sam se sinoć keksala s mužom i skužila sam ogromni bijeli iscjedak.. A moj kaže da je imao nekako poseban osjećaj kao nikad do sad dok je bio u meni 😂😂😂
Yasmeenah
Daj nekako nam uploadaj taj svoj plusic da ga vidimo heheh.. I mene si razveselilaaaa
😂😂😂
Yasmeenah
Daj nekako nam uploadaj taj svoj plusic da ga vidimo heheh.. I mene si razveselilaaaa
😂😂😂
hahahah, sad da ga na profilnu stavim, sta mislite?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji