Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby38
    16. Siječanj 2017. 12:05

cure ,
    imam pitanje ..
    trebala bi izvaditi betu ,da li uputnicu za vađenje krvi daje ginekolog ili liječnik opće prakse ??

Crna35
    16. Siječanj 2017. 12:08

baby38

cure ,
    imam pitanje ..
    trebala bi izvaditi betu ,da li uputnicu za vađenje krvi daje ginekolog ili liječnik opće prakse ??

Ginekolog

mono1111
    16. Siječanj 2017. 12:31

Petra, 
    Jako mi je drago je ureoplazma nije izolirana. 
    E sad, sto se tice da li je ona u biti stvarno izljecena, ne znam, ali možda da ponoviš bris nakon 12 tt kad se oni u biti i rade, ali tad ponovi sve briseve, kad na to imas pravo.
    Ma nije meni da ugledam plus, vec sam ih tri ugledala ali nisu dobro zavrsila. Želim da uspije slijed.put a planiramo vec slijed.ciklus pa se iskreno nadam.

Nena,
    U pravilu O nastupa 12 do 36 h nakon lh pika. Bar je tako meni uvijek.
    Npr.meni lh pik traje dva dana, ovisno kada se testiram ali tek kad mi pocne blijediti crta znaci nakon nekih 36 h cca tad je O.

Cestitam curama koje su T i želim svu srecu u T !!!!!

nena27
    16. Siječanj 2017. 14:01

mono1111

Petra, 
    Jako mi je drago je ureoplazma nije izolirana. 
    E sad, sto se tice da li je ona u biti stvarno izljecena, ne znam, ali možda da ponoviš bris nakon 12 tt kad se oni u biti i rade, ali tad ponovi sve briseve, kad na to imas pravo.
    Ma nije meni da ugledam plus, vec sam ih tri ugledala ali nisu dobro zavrsila. Želim da uspije slijed.put a planiramo vec slijed.ciklus pa se iskreno nadam.

Nena,
    U pravilu O nastupa 12 do 36 h nakon lh pika. Bar je tako meni uvijek.
    Npr.meni lh pik traje dva dana, ovisno kada se testiram ali tek kad mi pocne blijediti crta znaci nakon nekih 36 h cca tad je O.

Cestitam curama koje su T i želim svu srecu u T !!!!!

Mono meni je u subotu oko 5 popodne bila pozitivna, jučer u isto vrijeme je već krenila blijediti. Jutros mi se temperatura nije digla pa pretpostavljam da je danas. Nemam pojma prošli ciklus mi se digla tek 17dc a ciklus je trajao 31dan. Danas mi je 15dc što ti misliš ja sam već pukla od izračuna

• baby123
    16. Siječanj 2017. 12:43

evo ja napravila test i -,možda je još rano,a možda sam morala jutros?sutra treba doći vještica pa čemo vidit oču li ponovit u srijedu jutro!!!!!!!!!!

yasmeenah
    16. Siječanj 2017. 12:49

baby123

evo ja napravila test i -,možda je još rano,a možda sam morala jutros?sutra treba doći vještica pa čemo vidit oču li ponovit u srijedu jutro!!!!!!!!!!

baby123 uradi ga ujutro, pošto je ranije, pa je najveca koncetracija hcg hormona ujutro. Ujutro prvi urin hvataj. I ja čekam jutro da opet ponovim :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI