Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    16. Siječanj 2017. 12:31

Petra, 
    Jako mi je drago je ureoplazma nije izolirana. 
    E sad, sto se tice da li je ona u biti stvarno izljecena, ne znam, ali možda da ponoviš bris nakon 12 tt kad se oni u biti i rade, ali tad ponovi sve briseve, kad na to imas pravo.
    Ma nije meni da ugledam plus, vec sam ih tri ugledala ali nisu dobro zavrsila. Želim da uspije slijed.put a planiramo vec slijed.ciklus pa se iskreno nadam.

Nena,
    U pravilu O nastupa 12 do 36 h nakon lh pika. Bar je tako meni uvijek.
    Npr.meni lh pik traje dva dana, ovisno kada se testiram ali tek kad mi pocne blijediti crta znaci nakon nekih 36 h cca tad je O.

Cestitam curama koje su T i želim svu srecu u T !!!!!

• baby123
    16. Siječanj 2017. 12:43

evo ja napravila test i -,možda je još rano,a možda sam morala jutros?sutra treba doći vještica pa čemo vidit oču li ponovit u srijedu jutro!!!!!!!!!!

• Ketrinka
    16. Siječanj 2017. 12:56

Evo javljam se za podršku, prošli mjesec sam u urinu imala bakteriju, dobila duplu dozu antibiotika jer je jača upala bila,  pa sad čekam da bude par dana poslije mens da opet odensem ang urina i da bude ok, no počelo me svrbuckati dolje pa sam uzela i vaginalete .. jer ne bih htjela tako zatrudnjeti...a od ljeta kad sam izgubila bebu čekam i nadam se i bojim e , sve mi je pomiješano...

• Ketrinka
    16. Siječanj 2017. 12:59

Sretno svima u ostvarenju trudnoća i iznošenju istih jer prvo čekamo taj plus,ali koliko još briga dok donesemo tu bebicu na svijet...Treba nam svima puno sreće i onima , koje vjeruju, Božjeg blagoslova!

• TrudimSeJako
    16. Siječanj 2017. 13:27

Aaa Yasmeenah pa čestitke od srca :D

• TrudimSeJako
    16. Siječanj 2017. 13:34

Baby123
    Vjerojatno si ga rano napravila, nemoj da skuzim da si razocarana hihi, kad za tri dana vidis veliku pluščinu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.