cure ,
imam pitanje ..
trebala bi izvaditi betu ,da li uputnicu za vađenje krvi daje ginekolog ili liječnik opće prakse ??
cure ,
imam pitanje ..
trebala bi izvaditi betu ,da li uputnicu za vađenje krvi daje ginekolog ili liječnik opće prakse ??
Ginekolog

Petra,
Jako mi je drago je ureoplazma nije izolirana.
E sad, sto se tice da li je ona u biti stvarno izljecena, ne znam, ali možda da ponoviš bris nakon 12 tt kad se oni u biti i rade, ali tad ponovi sve briseve, kad na to imas pravo.
Ma nije meni da ugledam plus, vec sam ih tri ugledala ali nisu dobro zavrsila. Želim da uspije slijed.put a planiramo vec slijed.ciklus pa se iskreno nadam.
Nena,
U pravilu O nastupa 12 do 36 h nakon lh pika. Bar je tako meni uvijek.
Npr.meni lh pik traje dva dana, ovisno kada se testiram ali tek kad mi pocne blijediti crta znaci nakon nekih 36 h cca tad je O.
Cestitam curama koje su T i želim svu srecu u T !!!!!
Petra,
Jako mi je drago je ureoplazma nije izolirana.
E sad, sto se tice da li je ona u biti stvarno izljecena, ne znam, ali možda da ponoviš bris nakon 12 tt kad se oni u biti i rade, ali tad ponovi sve briseve, kad na to imas pravo.
Ma nije meni da ugledam plus, vec sam ih tri ugledala ali nisu dobro zavrsila. Želim da uspije slijed.put a planiramo vec slijed.ciklus pa se iskreno nadam.
Nena,
U pravilu O nastupa 12 do 36 h nakon lh pika. Bar je tako meni uvijek.
Npr.meni lh pik traje dva dana, ovisno kada se testiram ali tek kad mi pocne blijediti crta znaci nakon nekih 36 h cca tad je O.
Cestitam curama koje su T i želim svu srecu u T !!!!!
Mono meni je u subotu oko 5 popodne bila pozitivna, jučer u isto vrijeme je već krenila blijediti. Jutros mi se temperatura nije digla pa pretpostavljam da je danas. Nemam pojma prošli ciklus mi se digla tek 17dc a ciklus je trajao 31dan. Danas mi je 15dc što ti misliš ja sam već pukla od izračuna

evo ja napravila test i -,možda je još rano,a možda sam morala jutros?sutra treba doći vještica pa čemo vidit oču li ponovit u srijedu jutro!!!!!!!!!!
evo ja napravila test i -,možda je još rano,a možda sam morala jutros?sutra treba doći vještica pa čemo vidit oču li ponovit u srijedu jutro!!!!!!!!!!
baby123 uradi ga ujutro, pošto je ranije, pa je najveca koncetracija hcg hormona ujutro. Ujutro prvi urin hvataj. I ja čekam jutro da opet ponovim :D
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji