TrudimSeJako
Uvijek ti je najbolje sacekat dan kada trebas dobiti menstuaciju, ranije testovi znaju imati lazno negativne rezultate, ali je to jos prerano kako bi se ista ustanovilo, pogotovo ako sama kazes da trebas dobiti za 10 dana.
Ja sam prvi simptom imala 2 dana prije mensturacije i to je bilo slabo krvarenje, ostalo nista, tako da sacekaj jos tih 10 dana, zelim ti puno srece i plusic sto prije :)
Ana banana puno hvala na odgovoru.. Bez obzira što su mi plodni dani pocetkom ciklusa znaci odmah na zavrsetku mjesecnice, ipak je bolje cekat dan ocekivane? Koji mi ti test preporucujes?
Baby
Sretno u planiranju !
Trudim se jako,
Moguce da je prerano, zato ti je test pokazao negativno.
Kao sto ti je Ana rekla, najbolje je pricekati dan ocekivane M ili eventualno raditi test 12 dpo, ako tocno znas kad ti je O.
Sretno !
trudim se jako
imam neke lagane bolove u dojnom dijelu trbuha,laganu bol u dojkama,prije dva dana počeli su bolovi u leđima.e sad….u utorak treba doći vještica,pa čemo vidjeti.nikad nisam osluškivala simptome,ni trudnoće ni pms-a.zadnja mi je bila 20.12,a treba doći 17.01.sad odbrojavam.ako ne dođe u srijedu odma po test
Mene je zadnjih tri cetiri dana uhvatilo neko rumenilo u licu, inace sam jako blijeda i doslovno sigurna da nikad nisam imala boju u licu, dal to moze bit simptom rane trudnoce? I donji dio leđa me boli kao da cu dobit, grudi povecane bez ikakve boli.. Hvala vam curke odlične ste, lakše mi je kad s nekim podjelim iskustva :D :D
Negdi oko 23.1., samo što ja imam jako ranu ovulaciju pa mozda me zbog toga vec hvataju hormoni al test nije pokazao, osjecam se baš trudna a neznam sta da mislim :D Jedino što mi preostaje je čekat.. Hvala ti na odgovorima :D
Radila svaki dan ovulacijske trakice al doslovno dan za danom hahah .. Reć ćete da sam pukla 😂 😂😂.. Jedva čekam da vidim taj plusić .. Drži mi fige, mislim da cu ga za tocno 5-6 dana ponovit il cu ic radit betu .. Svakako javim..
Sortiraj odgovore
Najstariji