Cure ja sam trudna!
Presretna i malo iznenadena sto smo tako brzo(3 ciklusa nakon spontanog) uspijeli
Ujutro sam radila test i malo me bunilo to sto se druga crtica pojavila tek nakon cca 4 minute i bila je jedva vidljiva.
Otisla sam vaditi betu i 180 je.
Nisam bila jos na Uzv,malo cu pricekati.Soc.ginic me poslao jos u ponedjeljak na vadenje bete.
Mono ti si vadila u Petrovoj na uputnicu?
To se bas vadi u bolnici ili u transfuzijskoj?
Eto to je to,meni je petak 13. donio prekrasne vijesti.Nadam se da ce biti sve ok.
Cure ja sam trudna!
Presretna i malo iznenadena sto smo tako brzo(3 ciklusa nakon spontanog) uspijeli
Ujutro sam radila test i malo me bunilo to sto se druga crtica pojavila tek nakon cca 4 minute i bila je jedva vidljiva.
Nisam bila jos na Uzv,malo cu pricekati.Soc.ginic me poslao jos u ponedjeljak na vadenje bete.
Eto to je to,meni je petak 13. donio prekrasne vijesti.Nadam se da ce biti sve ok.
Iiiiihaaaj!! Plusici pravo krenili!! Crna cestitke!! Nek ti je sa srecom svih 9mj.a i kasnije! Novosti javljaj - tako ti to ovdje ide!
Mono cesto si mi u mislima i mimo foruma s nadom i vjerom da od sad pa na dalje sve krene onako kako si zasluzila!
Neno moja nadam se da ti je ovaj mjesec zadnje druzenje sa trakicama i svim ostalim "pomagalima"
Petra, Anice Bananice uzivajte u trudnocama..
Ostalim trudnicama i trudilicama koje nisam spomenila (jer ne mogu sve popamtit - godine, sta's) puno srece i da i mi skoro pocnemo ispisivat svoje sretne pricice 🍼👶🙆
Imala bi sto pitanja za vas, ali sam preko glave u obavezama i ne stignem bas razmisljat o tome!
U uto.idem gini.i trazit cu uputnice pa cu vjerojatno imat ne sto nego milion pitanja! 🙈
Do tipkanja.. 💋svima!
Cure ja sam trudna!
Čestitam od srca

Pozdrav,
Nova sam u ovoj grupi.
Bila sam prije u proljetnicama , no nazalost bio je Blighted ovum.
27.10. je bila kiretaža, 09.12. M
Iduća mi je trebala po mom izracunu doci 06.01. ali nije.
Napravila sam test , vidi se + ali jako slabi.
Dali netko ima iskustva ili slicnu situaciju?
Kiara
Cestitke na novim plusicima.. nadam se da ce ih biti jos i vise. Mono draga samo nek to sve prode i onda u nove pobjede. Novi plus pa da napokon bude kako treba. Ja sam vam dosla ovako da vas pozz jer moja planiranja su skroz stala. Novi posao krece za 2 dana. Pa krecemo raditi dragi i ja mjesto di cemo bit. A kasnije nekad cemo sa svim drugim nastavit. Zelim puno srece drage moje. 💋 pusa svima
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Cestitaaam 😀😀
Bas citam danas na vecernjaku kako Vinogradska ocekuje baby boom ove godine, a kako je krenilo s nasim plusicima ne bih me cudilo ☺☺☺
Crna,
Čestitam!!!!!!!!!! Neka sve prođe školski! U Petrovoj 13 sam vadila betu, to je u sklopu bolnice, samo zgrada iza. Pitas gdje je lab kod rampe. Ne transfuzijska !
Javi kako se beta dupla :)
Barbara,
Hvala!! I ja tebi također želim puno srece, da brzo dođe plus i da sve bude u redu :)
Koje pretrage vadis??
KiaraSara,
Čestitam. Nema veze sto je svijetliji plus ili crtica, možda je jos premala konc.bete u urinu.
Ako bas želiš ponoviti, možeš vaditi betu svaka dva dana da vidis da li se pravilno dupla.
Wannababy,
Sretno na poslu i želim ti svu srecu za ubuduce :), s planiranjem i sa svime. Svakako se cujemo mi :)
Ostalim curama cestitke !

Hvala Mono
Moze jos pitanje , sa kolko preporucas da odem na uzv?
Kiara
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji