Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ana-banana
    13. Siječanj 2017. 22:03

Cestitaaam 😀😀
    Bas citam danas na vecernjaku kako Vinogradska ocekuje baby boom ove godine, a kako je krenilo s nasim plusicima ne bih me cudilo ☺☺☺

mono1111
    13. Siječanj 2017. 22:16

Crna,
    Čestitam!!!!!!!!!! Neka sve prođe školski! U Petrovoj 13 sam vadila betu, to je u sklopu bolnice, samo zgrada iza. Pitas gdje je lab kod rampe. Ne transfuzijska ! 
    Javi kako se beta dupla :)

Barbara,
    Hvala!! I ja tebi također želim puno srece, da brzo dođe plus i da sve bude u redu :)
    Koje pretrage vadis??

KiaraSara,
    Čestitam. Nema veze sto je svijetliji plus ili crtica, možda je jos premala konc.bete u urinu. 
    Ako bas želiš ponoviti, možeš vaditi betu svaka dva dana da vidis da li se pravilno dupla.

Wannababy,
    Sretno na poslu i želim ti svu srecu za ubuduce :), s planiranjem i sa svime. Svakako se cujemo mi :)

Ostalim curama cestitke !

Crna35
    13. Siječanj 2017. 23:57

Hvala svima jos jednom :)

• KiaraSara
    14. Siječanj 2017. 08:31

Hvala Mono

Moze jos pitanje , sa kolko preporucas da odem na uzv? 

Kiara

mono1111
    14. Siječanj 2017. 12:45

KiaraSara,
    Sa 6 i pol tjedana. Tada ti se sve vidi, i plod i otkucaji.

wannababysomuch
    14. Siječanj 2017. 13:26

Mono naravno. ❤

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• baby123
    14. Siječanj 2017. 15:14

ćao trudilice,moje…evo već vas neko vrijeme pratim,i evo odlučila sam se i ja pridružit vam se.
    prvo želim vam svima plusiće u 2017.a vama koje ste ih već ugledale svu sreću i nek sve prođe uredu.evo da vam i ja ispričam moje dogodovštine kroz nekih 10-tak godina.prvo dijete nam je trebalo nekih 13mj.radaiiiii stigao dečkić,nakon godinu ipo ni sami neznamo kako,rekli bi neki slučajno stigla i moja vrcka,i tako je bilo 8 godina zatišje,i probudila se želja za još jednim bebačem,i evo krenili mi u akciju prošli mjesec i sad smo na čeki….dok sam čitala vaše komentare tu vašu slatku neizvjesnot ste prenile i na mene,i sad skupa s vama odbrojavam

• TrudimSeJako
    14. Siječanj 2017. 15:50

Pozz trudilice, nova sam ovdje, vec skoro godinu dana se trudimo napravit naseg anđela al bez uspjeha.. Oboje smo mladi al ja 18 muž 24 godine.. Otkrili smo da su mi plodni dani odmah po zavrsetku menstruacije, i naravno posao smo odradili.. Vec 10 dana je proslo od plodnih, jucer na 10 dpo sam radila clearblue digital koji je negativan..a do menstruacije imam jos 10 ak dana.. Dal rezultat moze bit lazno negativan? Hvala na odgovorima unaprijed, iz mjeseca i mjesec smo psihicki oslabili :* :* svima vam zelim + što prije :D

• TrudimSeJako
    14. Siječanj 2017. 15:54

Baby 123 zelim ti bebicu što prije kad je vec tako zelis.. Imas li neke od simptoma?

• TrudimSeJako
    14. Siječanj 2017. 16:01

Jel koja od vas koristila ovaj Clearblue digital da joj je pokazao minus a da je bila trudna? Dosadna sam al sorry, osjecam se baš trudno hahah..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.